All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Emmy. Show all posts
Showing posts with label Emmy. Show all posts

Sunday, 28 March 2010

Emmy dhe Ronela Fotografojne Njera Tjetren!

Emmy & Ronela by Panorama Plus PaparaciEmmy dhe Ronela nuk kane nevoje per fotograf, shihen ne bar, duke u vete fotografuar

Jane te dyja kengetare shume ne mode dhe kane arritur te gjejne hapesiren e duhur per t’u futur ne tregun muzikor. Klipet e tyre jane gjithnje te suksesshme dhe prezenca e tyre ne koncerte gjithashtu. Emmy dhe Ronela Hajati edhe pse shume te reja ne boten e muzikes, kane arritur ta gjejne shpejt rrugen e suksesit. Nje element i rendesishem qe i ndihmon shume krahas zerit eshte edhe pamja e tyre. Mesa duket dy bukuroshet e dine mire kete pike te tyre te forte, keshtu qe nuk lene rast pa e pare veten edhe ne foto jo vetem life. Ja shikoni se c’bejne ne nje nga lokalet e bllokut teksa pijne kafe. Me nje aparat ne dore fotografojne njera-tjetren, por nuk e kuptojne se nderkohe paparaci po i fotografon ato. /panorama plus/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Emmy and Ronela need no photographer, seen in the bar, by photographing themselves

They are both singer much in fashion and have managed to find appropriate space to enter music market. Clips of them are always successful and their presence in concerts as well. Emmy and Ronela Hajati although very new in the world of music, have managed to quickly find the path of success. An important element that helps the sound is even more besides their appearance. Apparently two beauties know them better this strong point, so not left without first case in the picture itself and not just life. Here we see that c'bejne a block from the premises as they drink coffee. With a camera in hand fotografojne each other, but do not realize that while they paparaci is fotografon.
]]

Friday, 12 March 2010

Emmy, Ende Nuk Kam Takuar Mashkullin e Jetes!

Elsa Hidersha EMMY
/photo public domain/

Emmy: "Jam e lire si zogu..."

I pelqen ta therrasin Emmy. Edhe pse ne te shkruar nuk duket emer shqiptar, ky pseudonim i duket me artistik dhe i vecante. Njezetvjecarja nga Skrapari e cila jeton ne Tirane per tri vite karriere ka fituar zemra te shume adhuruesve te saj. Ne Shqiperi ka edituar albumin e pare me titull "Loje fjalesh", ndersa pak jave me pare edhe ne Kosove ka edituar kete album por me titull "Puthje loti", ku ka perfshire kenget e vjetra dhe disa te reja. Nde nder to eshte edhe kenga me Valton Krasniqin "Rastesisht u pame". Emmy thote se eshte ne pergatitje te nje videoklipi te ri, ndersa shume shpejt do te shfaqet ne nje duet me nje grup te hip-hop-it kosovar.

Kur te ka lindur ideja te behesh kengetare?

Muziken e kam pasion qe nga femijeria. Mbaj mend kur thosha qe kur te rritem do te behem nje kengetare e njohur dhe e suksesshme.

Je penduar ndonjehere per kete zgjedhje?

Jo, ne asnje menyre. Jam krenare qe kam arrite deri ketu dhe do te mundohem qe te eci me suksese edhe me te larta.

Ke pasur me shume zhgenjime apo gezime nga muzika?

Ne fillim kam pasur zhgenjime me disa njerez te cilet u mundonin te keqperdornin karakterin tim, por me vullnetin tim dhe kokefortesine time, nuk hoqa dore per te kaluar edhe ato barriera qe me dilnin gjate ketij rrugetimi artistik. Tani kam vetem gezime.

Pse mendoni se publiku ka shume interes per te mesuar shume gjera rreth jetes private te kengetareve?

Te gjithe te njohurit publik kane fansat e tyre. Duke qene se jemi njerez televiziv, kurreshtja e publikut eshte gjithmone e madhe per te ditur cdo detaj, aq me teper per jeten private. Kjo nuk ndodh vetem tek ne shqiptaret, po kudo ne bote.

Kur ke dale per here te pare me nje mashkull per lidhje dashurie?

Kam qene ne moshen 17 vjecare, si gjithe te rinjte e asaj moshe, edhe kjo e imja ishte nje dashuri shkollore.

A keni ende miqesi dhe a mbani kontakte?

Jo fare. Ka kaluar shume kohe dhe duhet te ecim para, e jo te kthehemi prapa.

Nese do te mundje te ndryshoje ndonje gje nga muzika, cfare do te beje?

Momentalisht nuk do te nderroja asgje, sepse muzika shqiptare eshte duke u zhvilluar mjaft mire. Ka shume profesioniste si ne Kosove ashtu edhe ne Shqiperi qe kultivojne muzike profesioniste.

Cila eshte vetura qe e pelqeni, dhe cfare e keni momentalisht?

Nuk kam ndonje veture te pelqyer, por me pelqen Jeep Fouristrade. Momentalisht ngas nje Fouristrade Bnce.

Elsa Hidersha EMMYNe cilen pike te karrieres tende mendon se je?

Jam duke ecur mjaft mire dhe jam e lumtur per arritjet e mia te deritashme, por me energjine qe e kam, po me duket se ky eshte vetem fillimi.

E ke menduar me cfare do te merresh kur te lesh muziken?

Ne fakt une studjoj per Juridik, por asnjehere nuk e kam menduar dhe as nuk dua ta mendoj se do ta braktisi muziken. Eshte pasioni im jetesor dhe nuk mund te rroj pa muzike.

Cili eshte mashkulli yt ideal?

Nuk besoj se ka mashkull ideal ashtu sic nuk ka as femer ideale. Jemi njerez dhe secili nga ne kemi ndonje defekt.

Cfare cilesish duhet te kete nje mashkull qe te behet i dashur i jetes suaj dhe a e ke takuar nje mashkull te tille?

Duhet te jete i sinqerte, xhentelmen, te kete besim te une dhe te me doje shume. Nuk e kam takuar ende mashkullin e jetes sime. Jam e lire si zogu.

Per cfare shpenzoni me shume para?

Me se shumti shpenzoj per veshje. Kam deshire qe te dukem sa me bukur para publikut dhe fansave te mi.

Cfare defekti fizik sheh te vetja apo cfare do te doje te ndryshoje?

Nuk shoh asnje defekt. Me pelqen vetja keshtu sic jam.

Po si karakter?

Jam njeri i qeshur, i sinqerte. Nuk i dua genjeshtrat. Jam kokeforte dhe ate qe dua edhe e arrije.

Cfare planesh per punen tende ke per te ardhmen e afert?

Jam ne pergaditje te nje videoklipi si dhe nje bashkepunimi me nje grup hip-hop kosovar qe do te jete nje befasi e kendshme per te gjithe shqiptaret. /arben gjinaj/tung/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Emmy: "I am free as a bird ..."

I like to call upon Emmy. Although written in Albanian name does not appear, the nickname of looks artistic and unique. Twenty by Skrapari who lives in Tirana for three years career has won many hearts of its lovers. In Albania, has edited the first album titled "word game", while a few weeks ago in Kosovo but has edited this album entitled "Kiss loti, which has included old songs and some new. Nde is the song to honor the Valton Krasniqi "Incidentally he saw. Emmy says that preparation is a new video clip, while soon will appear in a duet with a hip-hop group's Kosovo.

When the idea was born to become singer?

My music passion since childhood. I remember when they say that when run will become a famous singer and successful.

You ever repented for this election?

No, no way. I am proud to have reached up here and will try to carry even higher successes.

You have had more disappointment or joy of music?

At the beginning I had some disappointment with people who try to misuse my character, but with my will and my stubbornness, gave no power to pass those barriers that emerge during this journey with art. Now I only joy.

Why do you think the public has great interest to learn much about the private life of the singers?

All the public have knowledge of their fans. Since people are televised, the public kurreshtja is always great to know every detail, the more private life. This happens not only to the Albanians, are everywhere in the world.

When you come for the first time with a male for about love?

I was at age 17, as all young people of that age, this love of mine was a school.

Do you still keep a friendship and contacts?

Not at all. Much time has passed and must move first, rather than back.

If wrestling will change anything from music, what will do?

We will not changing nothing, because the Albanian music is well underway. There are many professionals as well as in Kosovo in Albania who enjoy professional music.

What is the car that you like, and what you have currently?

I do not have any favorite car, but like Jeep Fouristrade. Currently ride a Fouristrade Bnce.

At which point your career think you are?

I'm moving better and I am very happy for my achievements so far, but with energy that I have, but with looks that this is only the beginning.

And you thought what will be dealing with when to put music?

In fact I study for the Law, but I never thought of or do not want to think that he would quit the music. My passion is vital and can not live without music.

What is your ideal man?

I do not think there is also an ideal male or female as there is no ideal. We are people and each of us have any defect.

What qualitatively must be a male to be the beloved of your life and ae have met such a man?

It should be sincere, xhentelmen, I have trust and to want more. I still do not meet men of my life. I am free as a bird.

For what spend more money?

With that spend most on clothes. I want to look as beautiful to the public and my fans.

What the ego sees physical defect or what you want to change?

I do not see any defect. Fancy oneself so as I am.

But as the character?

I'm smiling person, honest. No love lies. I am stubborn and even of what I achieve.

What are your plans for your work have for the near future?

I am in the preparation of a video clip and a collaboration with a hip-hop group that Kosovo will be a pleasant surprise for all Albanians.
]]

Saturday, 21 March 2009

Emmy Feston Ditelindjen dhe Tregon te Brendshmet!

Emmy
/photo panorama/

Emmy behet 20 vjec dhe jep spektakel me te brendshme

Sapo ka mbushur 20 vjece, nderkohe qe ka vene ne rruge te mbare karrieren. E kemi fjalen per Emmyn, kengetaren e re e cila i shtohet muzikes shqiptare, rrymave kryesisht komerciale qe pelqehen nga masa si dhe ekzaltojne ne koncerte te ndryshme. Emmy eshte shume e kerkuar dhe e pelqyer sidomos ne diaspore, nderkohe qe ka akoma shume pak kenge ne repertorin e saj. Pak dite me pare ajo mbushi 20 vjec dhe me kete rast ftoi te gjithe koleget dhe miqte e saj ne nje darke shume speciale. Nderkohe, vete Emmy nuk ngurroi qe krahas pritjes te jepte per te ftuarit edhe pak ”spektakel” duke ekspozuar te brendshmet e saj ngjyre lejla. Fustani i saj shume i shkurter nuk e ndihmonte vajzen tashme te rritur qe te mbulonte hiret e saj. Por duket se kjo gje nuk perbente problem per te. Fundja ishte mes miqsh. /panorama/21.03.09/


- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: elsa hidersha idersha emi
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Emmy becomes 20 years old and gives the interior spectacle

Has just filled 20, while there are several career on track. We are talking about Emmyn, kengetaren new music which added Albanian, mainly commercial currents that move from pelqehen and ekzaltojne in various concerts. Emmy is very searching and enjoy, especially in the diaspora, while still very little in kenge repertorin her. Few days ago she turned 20 years with this case and invited all her friends and colleagues in a very special dinner. Meanwhile, Emmy itself was not ngurroi along waiting for guests to give some "spektakel" by its exposed interior color Leyla. Deserve its too short not help daughter already grown to cover its own sake. But this does not seem to pose a problem. End was among friends.
]]

Sunday, 16 November 2008

Emmy Se Shpejti Me Videoklip Te Ri

Elsa Hidersha EMMY
/elsa hidersha - emmy, photo tung/

Emmy Shume Shpejt Me Videoklip Te Ri

Elsa Hidersha - EMMY, e lindur ne Tirane, ka filluar te kendoj qe ne moshen 14 vjecare. Videoklipin e saj te pare "Largohu" e ka realizuar ne moshen 15 vjecare dhe eshte transmetuar ne BBF TV.

Pastaj e ka realizuar videoklipin "Loje fjalesh" me muziken e Flori Mumajesit dhe Big Basta. Videoklipin e xhiroi ne Shqiperi ne studion "Max Production". Pas ketij videoklipi Emmy realizoi albumin e vet te pare ne bashkepunim me "Supersonic Records" i cili per publikun e gjere do te dale ne shitje ne fillim te dhjetorit.

Emmy ne Kenga Magjike 2008
/emmy ne kenga magjike 2008, photo klan tv/

Videoklipin e fundit "Kiss kiss" e ka realizuar ne bashkepunim me Gentian Myftarajn, muzika dhe teksti Pandi Laco nen perkujdesjen e "Supersonic Production". Videoklipi eshte realizuar ne Shkup. Ka marre pjese ne festivalin Kenga Magjike 2008 me nje kenge me titull "Pse te dua ty" te komponuar dhe orkestruar nga ANDY DJ dhe me tekst te Big Basta.

Shume shpejt planifikon qe me kengetarin Valton Krasniqi ta realizoje nje videoklip, nje balade shume te bukur. /tung/15.11.08/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online