All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Enjoy. Show all posts
Showing posts with label Enjoy. Show all posts

Monday, 4 November 2013

Ting i 3-të ndez diskon ‘Enjoy’

Në një nga ambientet më të frekuentuara të shqiptarëve në Diasporë në disko Enjoy në natën e fundit të muajit tetor është organizuar një koncert madheshtor.

Kanë qenë djemtë e grupit ‘Ting 3’ të cilët e kanë ndezuar atmosferën gjatë kësaj nate ku edhe ne ishim dëshmitarë dhe ku shikuam se të gjithë të pranishmin e shumtë të cilët kishin ardhur nga të katërt anët ku jetojnë shqiptarët, u argëtuan deri në orët e parë të mëngjesit.

Atë  natë së bashku me grupin kanë kënduar edhe këngëtarët Sinan Vllasaliu dhe Viola të cilët i kanë ngritur në vallë të gjithë.

Disko Enjoy që ndodhet në Stuttgart menaxhohet mjaft mirë nga pronarët Samir Gërvalla dhe Musa Karrica, të cilët falë punës së tyre bëjnë që në këtë ambient të këndohet dhe kërcehet kënga shqiptare duke ftuar për shqiparët të diasporë artistët më të mirë.

Mësojmë gjithashtu se ‘Disco Enjoy’ është duke u përgaditur për të sjellë një mbrëmje madhështore me artistët me me zë në trevat shqiptare dhe kjo do të ndodhë për festën e 101 Vjetorit të Pavarësisë, ku më 30 Nëntor do të këndojnë për të gjithë shqiptarët atje Elvana Gjata, Gena dhe Bajram Gigolli./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Ting the 3 - ignite diskon ' Enjoy '

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online