All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Enxhi BB3. Show all posts
Showing posts with label Enxhi BB3. Show all posts

Saturday, 6 March 2010

Big Brother Albania 3: ENXHI PERFUNDON MISIONIN!

Big Brother Albania 3: Enxhi perfundon misionin, 06.03.2010

Arbana fton Enxhin qe te shohe nje klip qe eshte pergatitur per te. ne ekran shfaqet klipi ne te cilin tregohet nje gazetare e cila perpiqej qe t’i merrte nje interviste nenes se saj si dhe tregon per opinionin e saj dhe shqetesimin qe kishte per sjelljen e Enxhit. Pas duisa perpjekjesh, nena e Enxhit pranon te flase. Gjate intervistes, ajo tregon se nuk e pranon lojen e saj dhe eshte mjaft e shqetesuar per sjelljen e saj si per veten, ashtu edhe ndaj banoreve te tjere dhe shprehet se Enxhi nuk eshte ashtu. Sipas saj, Enxhi eshte futur mes nje cifti dhe kjo gje asaj nuk i kishte pelqyer. Mamaja e Enxhit ka rezerva edhe per veshjen e ekzagjeruar dhe komenton se ndoshta te gjitha keto kane qene nje taktike loje e perdorur prej saj e qe te integrohej e te ishte nje konkurrente e forte. Ne perfundim te intervistes, ajo shprehet se nuk do donte qe vajza e saj te vazhdonte lojen. Enxhi duket pak e shqetesuar teksa shikon klipin, ndersa Arbana i thote se ajo nuk duhet te dekurajohet. Enxhi shprehet se e dinte qe do gjykohej nga prinderit e saj, por jo kaq ashper dhe shprehet se do perpiqet t’i beje krenar ata. Arbana shprehet tek publiku se misioni i Enxhit ka perfunduar dhe ajo duhet te largohet nga shtepia. Per Enxhin, largimi duhet te jete si i cdo konkurenti tjeter. Keshtu Arbana tregon se do ndodhe nje loje me banoret. Tre banoret e nominuar duhet te shkojne ne dhomen e rrefimit e te nominojne dy nga vajzat e shtepise. Te tre djemte shkojne me radhe, por asnje prej tyre nuk nominon Enxhin, ndersa Arbana i njofton banoret se nga nominimi, Enxhi duhet te largohet, por kjo do vendoset nga publiku. Ajo e fton Enxhin te qendroje ne zonen e tunelit ne pritje. Banoret ngelen te habitur dhe mendojne se nuk duhej te ndodhte keshtu, por Arbana i fton qe te shohin nje klip per te. Ne klip shfaqet hyrja e Enxhit si nje e infiltruar dhe konfliktet e debatet qe ajo ka shkaktuar, duke mos lene menjane edhe provokimet, lojerat dhe situatat e ndryshme me banoret apo dashurine me Jetmirin. Banoret shtangen dhe nuk e besojne kete gje. Arbana i kerkon Enxhit qe te shkoje ne studio, duke lene keshtu qendrimin ne shtepi. Enxhi duket e lumtur per kete gje. /t.ch./

Enxhi ne studion e BB
Enxhi KamenicaEnxhi vjen ne studio dhe pritet me nje duartrokitje te forte nga publiku. Ajo duket shume e kenaqur dhe e lumtur dhe shprehet se ndjesia qe perjetoi ne shtepine e BB ishte e mrekullueshme. Enxhi uron qe ta kete realizuar misionin e saj dhe Arbana e aprovon kete gje. Enxhi tregon se qendrimi ne shtepi ka qene pak i lodhshem per te sidomos te ishte provokatore dhe aktore ne cdo situate. Arbana e pyet per raportin me Jetmirin dhe ajo thote se ai ka qene nje banor i vecante per te pasi ai me te eshte treguar i sinqerte dhe i vjen keq qe ajo ka luajtur me te, por shton se nuk ndjen asgje tjeter pervec ndjenjes se miqesise qe uron ta vazhdoje edhe jashte. Enxhi tregon se edhe ajo ka patur momentet e sinqeritetit me banoret e jo ne cdo kohe ka qene aktore me ta. Ajo tregon se ka patur momente te veshtira por qe i ka kaluar duke treguar forcen e karakterit te saj. Arbana e pyet se cili cift mund te shkoje me gjate ne lidhjen e tyre dhe Enxhi mendohet dhe shprehet se ndoshta Miri dhe Rezi mund te shkojne me gjate se te tjeret. /t.ch./
- - - - - - - - - -
+tag: kamenica
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Enxhi mission ends

Engin Arbana invites to see a clip that is prepared to. screen display is shown clip in which a journalist who attempted to take an interview that her mother and shows for its opinion and concern that had to conduct Engin. After Duis efforts, Engin mother admits to speak. During the interview, it shows that the game does not recognize her and is very worried for her behavior as for himself, as well as to other residents and said Enxhi is not so. According to her, Enxhi is inserted between a couple and this thing she had liked. Engin mother also has reservations about clothing and exaggerated comments that perhaps all these have been a tactical game of its use to integrate and be a strong contestant. At the end of the interview, she expressed that he would not like her daughter to continue playing. Enxhi seems less worried looks as klipin, while Arbana says it should not dekurajohet. Enxhi said that he knew to be judged by her parents, but not so hard and said he would try to make them proud. Arbana expressed to the audience that the mission has been completed and Engin she should run away from home. For Engin, removal should be as any other competitor. So Arbana shows that will happen a game with residents. Three residents of the nominees should go to the confession room of nominojne two girls home. The three boys go with time, but none of them do not nominate Engin, while Arbana of reports from residents that nomination, Enxhi should step down, but this will be decided by the public. She invites Engin remain in the tunnel waiting area. Residents remain impressed and think that should not occur so, but Arbana invites to see a clip for. The clips appear as an entry of Engin's infiltrated the debates and conflicts that it has caused, not even provocations aside, games and different situations with residents or with jetmiri love. Residents swoon and not believe this. Engin Arbana asks to go in the studio, leaving home position. Enxhi appears happy for this.

BB Enxhi in studio
Enxhi comes in the studio and is a strong applause from the audience. She seems very happy and feeling happy and said that experienced in the BB house was wonderful. Enxhi wishes to have realized that its mission and Arbana approved this. Enxhi shows that stay at home has been less tiring for was especially provokatore and actress in every situation. Arbana asks for jetmiri report and it says that he has been a resident special to because he is shown with the sincere and sorry that she has played with, but adds that it feels nothing except the sense of friendship who wishes to continue abroad. Enxhi shows that she has had moments of sincerity with the residents and not at any time has been actress with them. It shows that there are difficult moments, but was passed by showing its strength of character. Arbana ask which pair can go to during their league and Enxhi thought and said that maybe Rezi Miri and can go longer than others.
]]

Saturday, 27 February 2010

Enxhi, Kush Eshte Banorja e Infiltruar ne "Big Brother"

Enxhi Kamenica
/photo top channel/

ENXHI, Kush eshte banorja e infiltruar ne "Big Brother"!

AURELA HOXHA / Flet mikesha e Enxhi Kamenices, banores se infiltruar ne "Big Brother 3". Kush eshte modelja qe do te zbuloje "sekretet" e banoreve

Nje vajze ka marre guximin te hyje ne shtepine e "Big Brotherit" vetem per te bere "lemsh" banoret dhe te zbuloje karakteret e tyre pa qene konkurrente. Ajo eshte Enxhi, joshese dhe teper provokuese. Vajza nga Korca ka si pasion moden, si profesion marketingun, ndersa vazhdon studimet per drejtesi. Nje jave me pare, ajo ka marre persiper te hyje ne shtepine me te famshme jo per te fituar, por te beje per vete djemte e shtepise. Ne fakt, modelja eshte zgjedhur nga autoret e programit si nje personazh i infiltruar qe do beje te mundur zbulimin e te fshehtave te banoreve, te karakterit te tyre, sidomos te djemve. Te hyje ne mes te lidhjes se cifteve. Asnje prej banoreve nuk e di rolin e saj te vertete edhe pse here pas here veprimet e saj iu duken te ekzagjeruara. Veshjet jane tejet provokuese, gat-gati ajo rri gjate gjithe kohes gjysme e zhveshur ne shtepi. Per te mesuar dicka me teper per kete vajze ne kemi pyetur mikeshen e saj Aurelen. Gjate kohes qe Enxhi eshte ne pune, ato kalojne pothuajse pjesen me te madhe te dites bashke. Aurela tregon se Enxhi eshte nje vajze qe e terheq rreziku. Dhe mbi te gjitha, ajo eshte nje vajze shume e dashuruar jashte shtepise. I dashuri i saj quhet Dori, i cili e ka mbeshtetur qe ne fillim ne iniciativen e saj per te hyre ne ate shtepi.

Aurela, prej sa kohesh e njihni Enxhin?

Prej 5 vitesh.

Kur ka filluar ajo te punoje tek ju dhe cfare pozicioni ka aty?

Nga momenti i ngritjes se agjencise se modes, e me pas te revistes, ne cdo hap ajo ka qene prezent, roli i saj ne kompani eshte drejtoreshe marketingu dhe pasioni modele.

Cfare tipi eshte Enxhi?

Enxhi eshte e drejtperdrejte, shume e hapur, e zgjuar dhe sigurisht shume e dashur.

Kur e moret vesh qe ajo do te hynte ne "Big Brother"?

Qe ne momentin e pare, eshte e pamundur qe te ndodhte ndryshe, pasi ne jemi gjithe kohes bashke.

Sipas jush, e ben mire Enxhi Rolin e infiltrueses?

Aurela & EnxhiEnxhi ishte nje gjetje per kete format dhe per kete rol qe i kane dhene. Duket qarte se si ajo arriti te ndryshoje atmosferen aty, dhe te nxjerre ne pah tek banoret anet e tyre me te fshehta, ajo di te luaj dhe di te dale nga loja gje qe eshte e veshtire ne nje ambient ku je e survejuar 24 ne 24, plus me nje tension qe ndjehet, pasi xhelozia e madhe e banoreve ndaj lirshmerise se saj eshte e madhe.

Cfare eshte e gatshme te beje, deri ku arrin ambicia e saj?

Enxhi nuk eshte ambicioze, madje do te thoja qe ajo nuk do sakrifikonte as gjumin e mengjesit per asgje, dhe gjithcka qe i ndodh i vjen shume rastesisht. Ndersa ne pune ka arritur te kete kete post, pasi marketingu eshte gjeja qe ajo qe di te beje me mire, edhe pse studion drejtesi.

Ne cfare rastesh mendon se Enxhi do dorezohej perballe veshtiresive?

Nuk dorezohet lehte Enxhi ne asnje situate, ate e terheq rreziku, e vetmja gje qe e mposht Enxhin eshte dashuria.

Ka Enxhi nje te dashur jashte, cili eshte ai?

Enxhi eshte e lidhur prej 3 vitesh me nje djale nga Shkodra, DORI, i cili e mbeshtet dhe e dashuron shume.

Cila eshte pika e forte dhe e dobet e Enxhit?

Pika e saj e dobet jane njerezit qe do, per ata ajo mund te beje gjithcka, ndersa pika te forta realisht ka shume, por duhet te theksoj qe di te jete shume bindese kur do.

Me sa e keni pare brenda ne shtepi, keni ndonje verejtje per te deri me tani?

Absolutisht jo, ishte e perkryer. Aq sa dhe une ndonjehere besoj lojen e saj. /entela resuli/shekulli/shkurt 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Enxhi, who is the resident infiltrated in "Big Brother"!

Aurela Hoxha / friend speaks of Enxhi Kamenica, resident that infiltrated the "Big Brother 3". Who is the model that will reveal the "secrets" of residents

A girl has taken the courage to enter the house of "Big Brotherit" only to make "mess" and residents reveal their characters without being competitive. It is Enxhi, more seductive and provocative. The girl from Korca has a passion mode, as the marketing profession, while continuing studies for justice. A week ago, it has undertaken to enter into the most famous house not to win, but boys do to the house itself. In fact, the model is chosen by the authors of the program as a character infiltrated that will enable the discovery of the secret inhabitants, their character, especially boys. To enter connection between the couples. None of residents do not know its true role, although occasionally her actions seem to be exaggerated. Are extremely provocative clothing, gat-ready at all times she stands half naked at home. To learn more about this girl we asked mikeshen its Aurelen. During Enxhi is working, they spend almost most of the day together. Aurela shows that Enxhi is a girl who attracts danger. And above all, it is a very loving girl outside the home. I love its called Dori, who has supported the initiative that in its beginning to enter into the house.

Aurela, from Engin know how long?

From 5 years.

When she started work on and what position you have there?

From the moment of raising the agency that the modes, and then the magazine, in every step it has been present, its role in the company is marketing director and passion models.

What type is Enxhi?

Enxhi is direct, very open, very smart and certainly loved.

When I learned that it will enter the "Big Brother"?

Since the first moment, it is impossible to happen differently, because we are together all the time.

According to you, makes good Enxhi Role of infiltrueses?

Enxhi was a finding for this format and for this role you have given. It seems clear how it managed to change the atmosphere there, and expose residents to their sides with intelligence, it knows know to play and out of the game which is difficult in an environment where the art of survejuar 24 to 24 , plus a tension that feels as great jealousy of its inhabitants to lirshmerise is great.

What is willing to do, to where reaches its ambition?

Enxhi not ambitious, even I would say that it will not even sleep the morning sacrifice for anything, and everything that happens comes too casually. While we work to have reached this post, because marketing is to find that she knows to do best, even though justice studies.

In what cases will surrender thinks Enxhi facing difficulties?

No easy Enxhi submitted in any situation, that of attracting danger, the only thing that is love conquers Engin.

There Enxhi loved one out, what is it?

Enxhi is about 3 years with a guy from Shkodra, Dori, who supports and loves more.

What is the point of strong and weak of Engin?

Its weak point are the people who will, for those that can do everything, really strong points while there are many, but must stress that I know to be very convincing when.

From what you see inside the house, you have any remarks for so far?

Absolutely not, it was perfect. As far as ever and I believe its the game.
]]

Saturday, 20 February 2010

Big Brother Albania 3: ENXHI, NJE PSEUDOBANORE E RE!

Nje e infiltruar ne shtepi

Per banoret eshte rezervuar nje surprize e vecante. Ata ka ardhur t’i takoje Gjimi i cili ndodhet ne nje dhome te shtepise e ku per te kujdeset nje infermiere sensuale, pasi ai eshte shtrire ne nje krevat sikur te ishte ne spital. Banoret e shohin ne monitor dhe menjehere reagojne qe ta takojne ate. Arbana u kujton banoreve se dhoma ne te cilen ndodhet Gjimi i perngjason shume shtepise ku ndodhen dhe kjo tregon se Gjimi ka qene shume afer tyre gjate gjithe kohes. Banoret ngrihen ne kembe per ta gjetur se ku eshte, por Arbana u thote se ai po vjen i shoqeruar nga infermjerja. Gjimi shkonne dhomen e ndenjjes ku ndodhen banoret te cilet e presin me gezim dhe ata perqafohen perzemersisht. Arbana i jep mundesine Gjimit qe te sqarohet me ata banore qe deshiron t’u thote dicka dhe ai kthehet nga Hakiu dhe i thote se ai nuk e kuptoi aspak lojen e tij dhe se e vetmja gje qe donte te bente ishte ta nervozonte qe te dilte nga vetja dhe i thote gjithashtu se ai nuk manipulohet lehte, ashtu sikurse ishte shprehur Kika. Ai sheh me banoret klipin e tij gjate qendrimit ne shtepi dhepara se te dale u uron banoreve suksese dhe u thote se i mungojne shume dhe se duhet te vazhdojne lojen e tyre. Ai del ne kopsht ku takohet edhe me Erionin dhe Jetmirin te cilet ndodhen ne shtepine e vjeter. Me pas ai del, por duke lene ne shtepi infermieren qe eshte nje banore e re, Enxhi. Banoret shohin nje klip prezantues per ta njohur disi me shume ate. Arbana i komunikon publikut nje te vertete se Enxhi eshte nje e infiltruar nga Vellai i Madh dhe jo nje konkurente. Ajo ka per detyre qe te zbuloje karakteret e banoreve, ndersa Ariani shprehet se tashme do shohim spektakel dhe shume lojera. Enxhi, ne dhomen e rrefimit shprehet se deshiron qe te luaje fillimisht me Seldin.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

One infiltrated home

For residents is reserved a special surprise. They came to meet Gjimi which is located in a room where home care for a sensual nurse, because he is lying in a bed as if he were in hospital. Residents see the monitor and react immediately to meet him that. Arbana reminds residents that the rooms which is very Gjimi the house where perngjason are and this shows that Gjimi has been very close to them at all times. Stand up for residents to find out where it is, but Arbana says he was accompanied by the nurse comes. Gjimi shkonne room ndenjjes where residents who are waiting with joy and hug them wholeheartedly. Arbana Gjimit allows to explain to those inhabitants who wants to say something and he returns from Hakiu and says that he realized the game not his and that the only thing that I wanted to do was to stand nervozonte by itself and also says he is not easily manipulated, as was expressed Kika. He sees his klipin residents stay at home during the dale was dhepara that residents wishes success and says it lacks many and should continue their game. He comes to meet with the garden where jetmiri Erioni and who are in the old house. Then he goes, but leaving home nurse who is a new inhabitants, Enxhi. Residents see an introductory video clip to know more it somehow. Arbana communicates a real public that Enxhi is infiltrated by the elder brother and not a competitive. It has the task to reveal the characters of the inhabitants, while Ariani says spektakel and now will see more games. Enxhi, in the confession room says he wants to play first with SELDI.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online