All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ergin Kuke. Show all posts
Showing posts with label Ergin Kuke. Show all posts

Tuesday, 10 January 2012

Ergin Kuke, i preferuari i VIP-ave

Ergin Kuke është një emër shqiptar që po lakohet përherë e më shumë në Hollivud. I biri 36-vjeçar i regjisorit Pali Kuke, merret me grafikë, efektet 3D të filmave apo videoklipeve dhe ka punuar me personazhe mjaft të famshëm. 

Gjatë një interviste televizive, Ergini, i cili ka punuar edhe me Tom Hanks-in, ka folur edhe për punën me Beyonce-n, pasi ka realizuar efektet special të klipit “Sweet Dremas” apo për filmin “Spiderman 2”.

“Për pickimin e merimangës në “Spiderman 2”, u realizuan 180 e ca versione dhe në fund u zgjodh versioni i 4-t. Për 6 sekonda efekte në “Superman 2” është punuar mbi 6 muaj. Beyonce ka ndenjur mbi 6 orë për të zgjedhur një veshje për klipin “Sweet dreams”, - ka thënë ai, duke nxjerrë në shesh disa sekrete hollivudiane. 

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online