All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Eridjona BB3. Show all posts
Showing posts with label Eridjona BB3. Show all posts

Saturday, 8 May 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #15, 8 Maj 2010Big Brother Albania 3: Nominimet #15, Spektakli #16, 8 Maj 2010

ERIDJONA, ERIONI, JETMIRI dhe KLODI

Pese banoret e mbetur ne shtepi kane mendime te ndryshme per menyren se si do shkoje kete jave nominimi. Fillimisht, pa e kuptuar ende se cfare menyre po perdoret, ata mendojne se per kater banoret e nominuar, eshte hapur nje televotim i momentit e nje prej tyre do dale pas pak. Ata nisen edhe nga fjala e Arbanes se kjo mbremje eshte shume e gjate, ndaj kane mendim te tille te peste. “Hame njehere se nuk i dihet”- thote Miri, ndersa Klodi e ploteson mendimin e tij se kjo mbremje do jete e gjate, pa ditur se sa do zgjase ajo. Banoret duken teper te kenaqur me darken dhe shprehen se kane qene te uritur, pasi buxheti i pergjysmuar i javes nuk u ka dale deri ne fund. Here pas here, ata presin nje tjeter lidhje me studion, per te marre vesh se cfare po ndodh, pasi ata mendojne se spektakli ka mbetur pergjysme e do rifilloje pas pak. Vetem Domenika duket me e qete, ndersa kater banoret ne nominim jane ne ankth pasi nje prej tyre mund te largohet. Kur mbeten vetem, Domenika falenderon Klodin dhe Jonen qe votuan qe ajo te jete finalistja e pare. Jona duke qeshur e pyet se ku e kuptoi dhe tregon se ishte e pavendosur mes atyre te dyve, Klodit dhe Domit se ke te zgjidhte. Ajo shprehet se do donte qe jashte te mbeteshin te tre miq. Edhe Miri dhe Erioni diskutojne mes tyre se kane thene emrat e njeri-tjetrit per te shkuar ne finale. Erioni mendon se fakti qe ata jane ne nominim mund te jete nje shaka, si per t’i lene ne ankth gjate javes se finales. Gjithsesi, te katert banoret, pervec Domenikes qe eshte finalistja e pare e njohur, do te vazhdojne te jene ne nominim. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Five people remained at home have different opinions about how the nomination will go this week. Initially, without realizing what way is still used, they think that the four people nominated, it opened a televotim the momentum of one of them will appear shortly. They depart from the word Arbanes it is very long evening, to have fifth such opinion. "Eat once he did not know" - says Miri, while Klodi completes his opinion that it would be during the evening, without knowing how long it will take it. People seem very happy with the dinner and say that they have been hungry, because the budget half of the week did not come until the end. Occasionally, they expect another related study, to find out what is happening, because they think that the spectacle has left half will resume shortly. Domenik only looks smooth, while four people are in distress nomination as one of them can be removed. When left alone, thanks Domenik Klodi and Jone who voted for it to be the first finalist. Laughing and asks us where he realized, and reveals that he was undecided between those two, and Domi Klodi that you choose. It says it will remain like that out of the three friends. Erion And Miri and discuss among themselves that they told each other names to go to the final. Erion thinks the fact that they are in the nomination may be a joke, as anxious to leave during the final week. However, the four residents, except Domenikes which is the first known finalists, will continue to be in nomination. ]]

Saturday, 1 May 2010

Big Brother Albania 3: NOMINIMET #14, 1 Maj 2010Big Brother Albania 3: Nominimet #14, Spektakli #15, 1 Maj 2010

MANDI, ERIDJONA, ERIONI dhe JETMIRI

Këtë mbrëmje banorët si ndryshe ndonjëherë, kandidaturat për nominimin e javës do t’i japin përballë njeri-tjetrit, në dhomën e ndenjes ku ndodhen. Kështu, banorët fillojnë një nga një ku së bashku me dy emrat, japin dhe dy arsye. Fillimisht banorët e marrin pak me frikë këtë situatë, por në përfundim ndihen më të qetë. Në nominim këtë javë shkojnë katër banorë, Miri, Erioni, Jona dhe Mandi.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

This evening residents as ever otherwise, the nomination of candidates for the week will give opposite each other, common room where you are. So, people start one by one where the two names together, and give two reasons. Initially, residents receive little fear this situation, but in the end feel more relaxed. In the nomination this week go four people, Miri, Erion, Jonah and Mandi. ]]

Saturday, 10 April 2010

Big Brother Albania 3: ERIDJONA, BANORE E RE!

Big Brother Albania 3: Spektakli #12, Eridjona Banore e Re, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Eridjona, konkurentja e re ne BB
Ne dhomen e rrefimit ndodhet nje vajze. Banoret e shohin ne monitor, por nuk e njohin ate, ndaj Arbana u thote se ajo eshte nje konkurente e re. Ndryshe nga banoret e tjere te cilet jane prezantuar me ane te nje klipi, per Eridjonen do te zhvillohet ndryshe. Arbana i ben disa pyetje te pergjithshme dhe ajo i pergjigjet, ndersa banoret e tjere e degjojne me vemendje. Ajo tregon se eshte 24 vjece, nga Librazhdi por jeton ne Tirane, eshte e dashuruar dhe se i pelqen te beje gjera te cmendura. Ajo tregon se BB eshte nje eksperience shume e bukur, ndersa momentet e veshtira i kalon me te qeshur, qetesisht, pasi pas tyre vijne momente me te mira. Ajo thote se komunikimi eshte nje vlere pozitive qe ka dhe se eshte e lumtur qe hyri ne BB, nje eksperience e vecante per te. /t.ch./
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Eridjona, new competitors BB
Confessions in the room is a girl. People see the monitor, but do not recognize it, to Arbana says that it is a new competitive. Unlike other people who are introduced by a clips for Eridjonen will be developed differently. Arbana makes some general questions and she replies, while other people listen with attention. It shows that it is 24 years old, from Librazhd but lives in Tirana, is loving and likes to do crazy things. It shows that BB is a very nice experience while going through difficult moments with laughter, quietly, behind them as the best moments come. She says that communication is a positive value that has and is happy that the BB entered, a special experience for him
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online