All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Erjona Sulejmani. Show all posts
Showing posts with label Erjona Sulejmani. Show all posts

Friday, 27 April 2012

Shqiptarja qe refuzoi 100 mije euro per “Playboy”

Është e bukur dhe shumë elegante, jeton në Itali dhe quhet Erjona Sulejmani. Nga një burim që është miku i saj, mësuam se vajza është nga Shkodra, një modele shumë seksi, e cila vetëm pak kohë më parë ka refuzuar të pozojë me gjoksin jashtë për revistën “Playboy”, megjithëse shuma ishte e majme 100 mijë euro.

Bukuroshja shqiptare sapo ka bërë një kontratë me Elita Agensi, ndërsa futbollistët e Serisë A e adhurojnë që ta kenë afër. Erjona ka pasur edhe një ofertë për të kërcyer te “Velinat”, por nuk e ka pranuar./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Albanians who refused 100 thousand euros for "Playboy"

It's beautiful and very elegant, lives in Italy and called Erjona Solomon. From a source that is her friend, learned that the girl is from Shkodra, a very sexy models, which only recently has refused to pose with chest out for the magazine "Playboy", although the amount of fat was 100 thousand euros. Albanian Beauty has just made a contract with Elite Agensi, while Serie A footballers worship to get close. Erjona also had an offer to jump to "velinat" but did not accept./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online