All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ermal Hoxha. Show all posts
Showing posts with label Ermal Hoxha. Show all posts

Tuesday, 23 October 2012

Rrezarta Shkurta: “Njerezit meritojne shume shanse”

Këngëtarja e cila ka sjellë këto ditë këngën me titull “Më fal”, këngë kjo konkuruese në festivalin ‘Kënga Magjike”, Rezarta Shkurta ka rrëfyer për gazetën Panorama duke treguar edhe se si e përjeton ajo një ndarje.

Ndërsa e pyetur se beson se njërëzit meritojnë një shans të dytë në cdo marrëdhenie, ajo ka thënë konkretisht kështu “Meritojnë jo vetëm të dytin, por edhe të tretin dhe të katërtin. Asnjëri prej nesh nuk është shenjtor, dhe si të tillë kemi të drejtë të falim e të falemi”.

Rezarta ka kohë që është e martuar dhe po jeton e lumtur me bashkëshortin e saj, nipin e diktatorit komunist Enver Hoxhaj./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Rrezarta Short: "People deserve a chance"

The singer who brought the day with the title song "Sorry", a song competition Festival Magic song "Rezarta Shkurta narrated Panorama showing how she experiences a breakdown. While asked to believe that people deserve a second chance in any relationship, it specifically said so "deserve not only the second, but the third and fourth.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online