All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ervis Nallbani. Show all posts
Showing posts with label Ervis Nallbani. Show all posts

Thursday, 26 April 2012

Odeta & Ervis: Si na bashkoi baleti...

Odeta & Ervisi: Si na bashkoi baleti”

Qe ne fillim baleti ka qene dashuria e tyre e perbashket. Vazhdon te jete sigurisht duke i lidhur perjetesisht, pasi zbuluan se pas tij fshiheshin shume elemente te tjere te perbashket qe do i mbanin me fort se bashku. Odeta Dishnica dhe Ervis Nallbani jane cifti balerin, jo vetem ne skenen e baletit, por ne jeten e perditshme. Jane shfaqur me performancat e tyre ne Teatrin e Operes dhe Baletit, ne spektakle te ndryshme televizive si dhe ne “Dancing with the stars”, te cilet do i shohim serish.

Aty kane gjetur gjuhen qe i bashkon perjetesisht, ne kete dialog te perditshem qe ata bejne per te zhvilluar pasionin e tyre, aty ndodh dhe te debatojne, ka zenka te vogla, diskutime, mendime per te arritur ne nje konkluzion.

Friday, 26 February 2010

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS ELIMINOHEN!

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS ELIMINOHEN, 25.02.2010

VIP 03: KLODIANA SHALA (& Ervis Nallbani)

Klodiana Shala le "Dancing..."
Klodi & Ervis, Klodiana ShalaEmocionet e forta te gares kane nisur mbremjen e te enjtes, ne naten e dyte te spektaklit "Dancing With The Stars". Formati i njohur i BBC World Wide, i cili vjen per here te pare ne Shqiperi nga Tring Digital dhe Vizion Plus, solli keshtu skualifikimin e pare mes 12 personazheve VIP qe vallezojne per çmimin e madh 50 mije euro. Ashtu siç ishte anonçuar edhe ne premieren e spektaklit, votat e jurise ne te dy netet garuese u kombinuan me vlersimin e sms-ve te publikut per çiftin e preferuar. Ata qe moren me pak pike ishin sportistja Klodiana Shala dhe balerini Ervisi, si dhe Ligia Zakarias e partneri i saj Julindi. Por, duke qene se Klodiana Shala pesoi nje terheqje muskulare, ajo nuk arriti te garonte ne sfiden "Dance Off", e cila do te percaktonte te shpetuarin mes dy çifteve te fundit ne liste. Keshtu, ajo dhe partneri i saj ne vallezim u terhoqen nga gara duke lene si pjese te saj per netet ne vazhdim çiftin tjeter, Ligia dhe Julind. Por bashke me emocionet e gares, "Dancing with the stars" solli plot surpriza te tjera. Nje prej tyre ishte edhe rubrika e re ku nje personazhi VIP, jo pjese e gares, iu dha mundesia te kercente me nje balerin profesionit. Piktori Maks Velo ishte i perzgjedhuri i pare. /vizion plus/shkurt 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Klodiana Shala leaves "Dancing ..."

Strong emotions of the race have begun the evening of Thursday, the second night of spectacle "Dancing With The Stars". Format known to the BBC World Wide, which comes for the first time in Albania by Tringa Digital Vision Plus and brought so disqualification among first 12 characters VIP who dance for the grand prize 50 thousand euros. As was also the premiere of anonçuar spectacle, the jury votes in the two nights were combined with competitive evaluation of public SMS for favorite couple. Those who received less points were Sportsperson Klodiana Shala and balerini Ervisi, and Ligia Zacharias Julindi of her partner. But, since Klodiana Shala suffered a muscular withdrawal, she failed to challenge garonte in "Dance Off", which will determine the winners between two couples last on the list. So, she and her partner in Vallezim withdrew from the race leaving as part of its following night another couple, Ligia and Julinda. But together with the emotions of race, "Dancing with the Stars" brought many other surprises. One of them was the new categories where a VIP character, not part of the race, was given the opportunity of dancing with a dancer profession. Maks Velo painter was first Selected.
]]

Thursday, 25 February 2010

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS, NATA 2, 25.02.2010

VIP 03: KLODIANA SHALA (& Ervis Nallbani)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

TEXT ]]

Sunday, 21 February 2010

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS, NATA 1

DANCING WITH THE STARS ALBANIA: KLODI & ERVIS, NATA 1

VIP 03: KLODIANA SHALA (& Ervis Nallbani)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 18 February 2010

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS PROFIL!

Dancing With The Stars Albania: KLODI & ERVIS PROFIL!

VIP 03: KLODIANA SHALA (& Ervis Nallbani)
Klodi & Ervis, Klodiana ShalaKlodiana Shala. Atletja me popullore ne Shqiperi, qe shenon ne karrieren e saj mese 50 rekordeve kombetare. Ajo eshte fituese e shume medaljeve te arta, argjendta e te bronzta. Lindi ne 22 gusht 1979 ne Tirane. Eshte diplomuar ne Akademine e Edukimit Fizik ne Tirane. Klodi ka garuar per here te pare ne piste ne moshen 14 vjecare dhe qe nga ajo moshe nuk i eshte ndare asnjehere pistes se vrapimit. Njihet si rekordmene shqiptare ne kater disiplina (100, 200, 400 metra e 400 metra me pengesa) Pjesemarrese ne mese 80 kompeticione sportive nderkombetare. Klodiana Shala eshte e vetmja sportiste shqiptare qe ka perfaqesuar Shqiperine dhe flamurin shqiptar ne 3 lojra olimpike si Sidney 2000, Athine 2004 dhe Peking 2008. Koha me e mire e saj eshte 24.34s dhe 53.87s, por Klodi mban edhe rekordin kombetar ne 400 metra me pengesa, me kohen 56"48. Vetem gjate vitit 2006 ka thyer 5 rekorde kombetare, 2 ne garen e 220 metrave, 2 ne garen e 400 metrave dhe 1 ne garen e 100 metrave. Ne “Dancing with the stars” Klodi zbulon nje nga pasionet dhe talentet e fshehta sic eshte kercimi.

Video prezantimi

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Klodiana Shala. Popular athlete in Albania, which marks her career more than 50 national record. It is winning more gold, silver and bronze. Born on 22 August 1979 in Tirana. Graduated from the Academy of Physical Education in Tirana. Klodi is competing for the first time in track at age 14 and from that age is not never separated the running track. Known as the Albanian rekordmene in four disciplines (100, 200, 400 meters and 400 meters hurdles) Competitions participating in more than 80 international sports. Klodiana Shala Albanian is the only sportswoman who has represented Albania and the Albanian flag in 3rd as Sidney 2000 Olympic Games, Athens 2004 and Peking in 2008. Good time with her is 24.34s and 53.87s, but Klodi also holds the national record in 400m hurdles, the time 56 "48. Only in 2006 has broken the national record 5, 2 to race the 220 meters, 2 in race of 400 meters and 1 in the 100m race. In "Dancing with the stars" Klodi reveals one secret passions and talents such as dancing. ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online