All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Esad Pushkar. Show all posts
Showing posts with label Esad Pushkar. Show all posts

Saturday, 8 September 2012

Revista BLUETOOTH - 8 Shtator 2012

Revista BLUETOOTH, 8 Shtator 2012

Tuesday, 7 August 2012

Keshilltari i Pacollit, pas Bertines flirton edhe me femra tjera...

Pas flirtit me Bertinen, keshilltari i Pacollit kapet mat me femra te tjera

Ashtu sic ishte parashikuar, keshilltari i ish-presidentit dhe tashme zevendeskryeministrit te pare kosovar, Behgjet Pacolli, preferon me shume te jete i lire, sesa te krijoje lidhje fikse ne Tirane. I komentuar si djali misterioz, qe frekuenton edhe jeten e nates ne Tirane, ai tashme nuk shihet me te shoqerohet me Bertina Mehmetin e “Big Brother 3”. Paparaci yne e ka fotografuar para pak ditesh ne pranine e nje vajze tjeter brune, ndersa ka qene prezent ne naten e hapjes se “Vila Mercedes” ne Tirane, ambienti me shik i momentit. Djali biond, i quajtur Esad Pushkar, eshte nga ata te huaj ne Shqiperi qe frekuenton ambientet e njohura ne kryeqytet, dhe ndoshta nuk do te binte aq shume ne sy nese nuk do te shihej te dale ne lokale me vajza te njohura, sidomos me ato vajza qe u bene te njohura nga reality show “Big Brother”.

Monday, 2 July 2012

Keshilltari i Pacollit, flirt me Bertinen e Big Brother...


Keshilltari i Pacollit i fiksuar pas vajzave te “BB”, Bertina flirti i radhes

Duket se shfaqja ne jeten argetuese te Tiranes e keshilltarit te ish-presidentit dhe tashme zevendeskryeministrit te pare kosovar, Behgjet Pacolli, ka shtuar kuriozitetin e te gjitheve per te ditur me shume per jeten e tij. Djali biond i quajtur Esad Pushkar eshte nga ata te huaj ne Shqiperi, qe frekuenton ambientet e njohura ne kryeqytet, dhe ndoshta nuk do te binte aq shume ne sy nese nuk do te shihej te dale ne lokale me vajza te njohura, sidomos me ato vajza qe u bene te njohura nga reality show “Big Brother”.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online