All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Et’hem Ramadani. Show all posts
Showing posts with label Et’hem Ramadani. Show all posts

Saturday, 14 January 2012

Si mbeti Inva shtatzene

Biznesmeni Et’hem Ramadani, tashmë bashkëshorti i sopranos së njohur, Inva Mula, gjatë një interviste ka thënë se kjo e fundit mbeti shtatzënë në një masë të madhe falë meditimit. Ramadani ka thënë se është një ushtrues i rregullt i meditimit.

“Absolutisht po. Inva ka kohë që mediton dhe ka arritur të zbulojë këtë mrekulli duke qenë pranë meje. Njeriu mediton me një qëllim dhe një nga qëllimet tona ishte të kishim një fëmijë.

Bëmë disa vizita në mjekë të ndryshëm dhe na thanë që është shumë e vështirë për një grua që ka 16 vite që nuk lind, të mbetet përsëri shtatzënë. Unë përsëri besova te forca e universit dhe vendosëm që të mos bëhemi pesimistë dhe akoma më pak t’u dorëzoheshim metodave të reja të shtatzënive, sepse donim që gjithçka të vinte ashtu si Zoti e ka vendosur që të lindë një fëmijë, dhe ia arritëm. Kjo është mrekullia e meditimit, aq sa edhe mjekëve u dukej e pabesueshme”, ka thënë Ramadani./editorial.mk/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
How was pregnant Inva

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online