All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Evelinda. Show all posts
Showing posts with label Evelinda. Show all posts

Wednesday, 15 August 2012

E ashtuquajtura e dashura e Sinan Hoxhes ështe...


E kemi parë ditë më parë që vajza që është në krahët e këngëtarit Sinan Hoxha të përmendet nga dikush, apo në interes të artistit si e dashura e tij.

Ja ku ne e zbulojmë këtë lajm, vajza është thjesht një modele simpatike që mori pjesë në spektaklin ‘Miss Diaspora Germany 2012’ dhe quhet Evelinda.

Është nga Peja, por jeton në Gjermani. Madje, ashtu siç ka dalë, më shumë artistë dhe personazhe të tjerë, Evelinda është fotografuar edhe me Sinan Hoxhën, por nuk është e dashura e tij, pasi vajza, sa e dimë ne, është e lidhur me një person tjetër po në Gjermani.

Si duket, nga kjo e dashur e ashtuquajtur, Sinani sërish ka mbetur me gisht në gojë, ndërsa punët i ka shumë mirë tashmë sërish me Seldin nëpër koncertet që ata janë duke i zhvilluar së bashku./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

The so-called Sinan Hoxha's girlfriend is ...

The first day we saw that the girl in the arms of singer Sinan Hoxha mentioned by someone, or in the interest of the artist as his girlfriend. Here we discover the news, the girl is just a cute models who took part in the spectacle 'Diaspora Miss Germany 2012' and called Evelinda.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online