All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Evita. Show all posts
Showing posts with label Evita. Show all posts

Tuesday, 31 July 2012

Mami Elsa e lumtur dhe “in” me Evitën

Siç shihet edhe në këtë foto që ajo ka pozuar për një revistë të njohur në Tiranë, këngëtarja me zërin melodioz që e ka prekur edhe Sanremon, Elsa Lila duket tepër e lumtur.

Kjo falë edhe jetës që ka bërë dhe ia ka përkushtuar vajzës së saj Evitës, dhe si duket për të është një mrekulli. Këngëtarja e ka ndjerë vetë mungesën e nënës, ndërsa kjo gjë nuk do t’i ndodhë kurrë Evitës së saj.

Por, Elsa sigurisht se nuk e ka lënë muzikën, ajo do t’i rikthehet sërish asaj, por deri në këtë kohë ajo ka qenë dhe e ka kryer më së miri rolin e nënës pranë engjëllit të saj./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Elsa Mom happy and "in" with Evitën

As seen in this photo that she has posed for a famous magazine in Tirana, the singer with melodious voice that has touched Sanremo, Elsa Lila seems too happy. This thanks to the life that has made and has dedicated her daughter Evitës, and it seems to be a miracle. Singer has felt the absence of the mother, while this will not ever happen to her Evitës.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online