All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ezel. Show all posts
Showing posts with label Ezel. Show all posts

Sunday, 11 March 2012

Flasin vajzat VIP: Ja përse na tërheq “Ezel”

Një takim mbresëlënes për dashurinë dhe hakmarrjen,   mbrëmjeve në “Tv Klan”, “Ezel” për shumë persona nuk mund të lihet për asgjë tjetër.

“Ezel”, një dramë rreth dashurisë, miqësisë, tradhtisë dhe hakmarrjes dhe tani një fenomen televiziv me miliona shikues në mbi 40 shtete të botës, i ka bërë shumë persona të humbin bastin me veten, për të ndjekur seriale të tilla.

Kjo premierë absolute që nga 16 janari në “Tv Klan” është kthyer si “luftë” e audiencës televizive. Arsyeja kryesore për të cilën ky serial ndiqet, është sharmi i aktorit

Jonida Maliqi: E ndjek, më tërheq intriga në këtë serial

Ka sjellë në jetë fëmijën e saj të parë, djalin me emrin Dan dhe ka më shumë kohë për të qëndruar para ekranit. Këngëtarja Jonida Maliqi pohon se “në fakt, unë hyj te kategoria e njerëzve që nuk i merrja në konsideratë telenovelat, se si më dukeshin për shijet e mia dhe as nuk mund ta imagjinoja dot veten që mund të ulesha para ekranit dhe t’i ndiqja rregullisht, seri pas serie.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online