All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Fahie Zogaj. Show all posts
Showing posts with label Fahie Zogaj. Show all posts

Thursday, 12 July 2012

Edhe Petrit Lulo kenge patriotike me Farie Zogaj (Video)

Këngëtarin me zë magjik Petrit Lulo dhe klarinetistin me famë “Noken e Beratit” i takova rastësisht në Lushnje. Unë isha nisur për në Festivalin e 5 Ndërkombëtar të Bylisit, që do të zhvillohej në qytetin antik me të njëjtin emër, ndërsa ata ishin nisur të dy për në Sarandë, për në festivalin Folklorik “Çamëria”.

Kisha kohë pa i takuar dy miqtë e mi dhe biseda rrodhi këndshëm, për muzikën, por, edhe për aktivitete që ata kanë ndërmarrë kohët e fundit.

-Për ku është nisur Petriti?

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online