All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Fatmir Ismajli. Show all posts
Showing posts with label Fatmir Ismajli. Show all posts

Thursday, 27 September 2012

Fatmiri i dasmave shqiptare ne Diaspore

Nëse të bie rruga për në Gjermani, aty takon djalin 27-vjeçar, i cili quhet Fatmir Ismajli, njëri nga këngëtarët më të kërkuar në dasmat shqiptare dhe në evenimente të ndryshme muzikore në diasporë.

Duket në planin e parë si model, por ai ka 10 vjet që vetëm këndon dhe shpeshherë e sheh duke performuar me emrat të njohur të muzikës shqiptare, si Meda, Sinan Vllasaliu etj.

Kur ne e pyetëm se me cilën prej fermave artiste do të donte të bënte një duet, na tregoi se pëlqente këngëtaren  Teuta Selimi. Por, suksesi i tij i madh ka ardhur deri këtu falë edhe menaxhimit të mirë të menaxherit të tij nga IB Event, Ilir Balija. Këtë na tregon artisti me shumë falënderim.

Fatmirin e gjen pothuajse duke kënduar çdo fundjavë në diskon më të madhe shqiptare, në “Golden Time”, të Enver Idrizit, në Gjermani, pasi ai ka dy vjet që është larguar nga Vushtrria e tij dhe jeton atje duke qenë i pranishëm në çdo gëzim familjar me zërin e tij të bukur.
M. GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Community weddings in the diaspora

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online