All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Faton Shoshi. Show all posts
Showing posts with label Faton Shoshi. Show all posts

Sunday, 5 June 2011

Zanfina dhe Fatoni Plot 7 Vjet Se Bashku...

Zanfina Ismaili eshte nje nga te vetmet kengetare te Kosoves, e cila eshte ne lidhje serioze te dashurise me Faton Shoshin (djalin e nje biznesmeni kosovar), lidhje kjo qe ka filluar nga bankat e shkolles se mesme dhe qe zgjat sot e kesaj dite, duke u bere keshtu 7 vite se bashku.

Jeten e saj private deshiron ta mbaje te fshehur nga publiku, ndersa atij i servir vetem kenge e videoklipe. Perkunder faktit se fansat e saj kerkojne dicka me shume nga ajo, perfshire ketu edhe gjera te reja nga jeta private, kengetarja ngurron te flase per kete gje neper media. Eshte prononcuar per median nje here para disa viteve dhe ai prononcim i keqinterpretuar, e beri Zanfinen te distancohet tej mase ne kete drejtim. Shume pak shijon jeten e nates dhe ato pak caste qe del, shoqerohet nga e motra (Ema), derisa Fatoni, djali me te cilin eshte e lidhur, i ka dhene liri maksimale Zanfines, saqe nuk e shoqeron as neper evente e koncerte, sic bejne te dashurit e disa kengetareve te tjera, pasi kete detyre e ka e ema (Mona). Fatoni

Sunday, 29 March 2009

Zanfina Ismajli, Zbulohet Lidhja e Saj Pesevjecare!

Faton Shoshi dhe Zanfina Ismajli Bluetooth
/photo bluetooth/

Zbulohet lidhja pesevjecare e Zanfines
I dashuri, nje biznesmen i njohur ne Kosove

Gjithmone ne Tirane ka ardhur e shoqeruar nga nena e saj. Asnjehere nuk eshte perfshire ne shoqerite shqiptare dhe ka qendruar indiferente ndaj njohjeve te reja. Kjo pasi kengetarja e bukur dhe seksi Zanfina Ismajli eshte e dashuruar. Dhe madje ka nje lidhje pese vjecare. Por ajo gjithmone eshte treguar hermetike dhe nuk ka dashur te flase per jeten e saj private. I dashuri i Zanfines eshte Faton Shoshi, nje biznesmen i njohur ne Kosove dhe ka nje pasuri te madhe te patundshmerive ne Kosove. Gjithashtu ai identifikohet ne Prishtine si pronar i tete makinave, qe ia ka blere nena e tij, te gjitha keto makina te tipit te ri. Fatoni nderkaq eshte adhurues i sporteve ekstreme dhe i futbollit. Ai eshte student ne fakultetin ekonomik, ne vitin e trete.

Zanfina IsmajliFESTA

Kengetarja Zanfina Ismajli, ka festuar bashke me te dashurin e saj Faton Shoshi ditelindjen e motres se saj, Ema Ismajli ne nje lokal te Prishtines. Zanfina, e cila eshte ne lidhje te gjate me Fatonin duket se ende kane nje lidhje te suksesshme dashuria, pavaresisht thashethemeve te shumta te cilat kane treguar per nje ndarje te ketij cifti nga gazeta te ndryshme shqiptare. Festimi ditelindjes se Emes eshte bere nje njerin prej lokaleve me te njohura ne Prishtine, ku kane festuar deri ne oret e vona te mesnates. Nderkaq, kengetarja Ismajli, per momentin i ka thene ndal intervistave, pasi sipas saj, koheve te fundit ka pasur shume thashetheme per te qe e kane demtuar reputacionin si kengetare dhe kane prekur ne moralin dhe etiken e saj. /gazeta shqiptare/28.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: ismaili
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Discovered Zanfina's five year relationship

The loved one, a known businessman in Kosovo

Always in Tirana has been accompanied by her mother. Has never been involved in Albanian companies and has remained indifferent to the new knowledge. This so because the beautiful and sexy singer Zanfina Ismajli is in love. And even has a five-year-old relationship. But it is always shown waterproof and should not talk about her private life. The Zanfina's love partner is Faton Shoshi, a businessman known in Kosovo and has a great wealth of real estate in Kosovo. Also in Pristina, he identified as the owner of eight cars, which has bought his mother, all these type of new cars. Fatoni Meanwhile the fans of extreme sports and football. He is a student in Faculty of Economics, in the third year.

Party

Singer Zanfina Ismajli, is celebrating with her boyfriend Faton Shoshi birthday her sister, Emma Ismajli a local Pristina. Zanfina, which is about long Fatonin seems still to have a successful love connection, despite numerous rumors that have shown a separation of this pair of papers by various Albanian. Emes birthday celebration that has become one of the most famous buildings in Pristina, where they celebrated until the late hours of midnight. Meanwhile, singer Ismajli, the moment has stopped the interviews, because according to her recent rumor had more to have damaged the reputation as singers and have affected the morale and ethics of her.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online