All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Fatos Kryeziu. Show all posts
Showing posts with label Fatos Kryeziu. Show all posts

Thursday, 8 December 2011

Aktori dhe Kengetari Fatos Kryeziu me kenge te re...

Fatos Kryeziu se shpejti me “Dashuria ne mekat”

Aktori dhe kengetari Fatos Kryeziu ka paralajmeruar se me 26 dhjetor do ta lansoj kengen “Dashuria ne mekat”.

Fatosi kesaj radhe vjen me rok balade me tekst te shkruar nga Albatros Rexhaj, te kompozuar nga Bekim Hallaqi dhe orkestruar nga Andin Randobrava.

Pervec kesaj, ai ka paralajmeruar se eshte duke u pergatitur edhe per albumin e tij te pare.

“Albumi i pare me 8 kenge do te lansohet me 5 Maj 2012. Pervec kenges 'Pse gjithcka qe eshte e mire ka fund' dhe 'Dashuri ne mekat' i kam kontraktuar edhe 6 kenge te tjera te cilat do te kompozohen dhe do te orkestrohen nga Andin Randobrava, ndersa teksti do te shkruhet nga Albatros Rexhaj”, ka pohuar Fatosi. /telegrafi/dhjetor 2011/

Degjo "Dashuri ne mekat" LIVE (Verzioni Unplugged - vetem instrument akustik)


"Dashuri ne mekat" verzioni i plote dhe final

- - - - - - - - - - - - - - - -

Saturday, 24 April 2010

VIP Shpija: FINALISTET!VIP Shpija: Finalistet

Finalistet e VIP Shpija edicioni I (2010) jane:

STUPCAT (THUPRAT) (KODI 01)
FATOS KRYEZIU (KODI 02)
BERTAN ASLLANI (KODI 05)
ROZANA RADI (KODI 10)


Votoni te preferuarin e juaj

Votimi ne Kosove:
sms: Vala 4040 shkruaj XX
sms: Ipko 2020 shkruaj XX
televoting: 0900 81 81 XX

Votimi ne Maqedoni:
sms: 070 141 331 shkruaj XX

Votimi ne Shqiperi:
sms: 15191 shkruaj XX

*XX eshte kodi i banorit

Finalja do te mbahet me 1 Maj 2010, ne Pallatin e Sporteve "1 Tetori" ne Prishtine duke filluar nga ora 20h. Hyrja per vizitore eshte 4 euro dhe rezervimi behet permes numrave 044/049 123 458.
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Finalists of VIP leads edition (2010) are:

Stupcat (THUPRAT) (CODE 01)
Fatos Kryeziu (CODE 02)
Bertan Aslani (CODE 05)
Rozana Radi (CODE 10)

Vote your favorite

Voting in Kosovo:
SMS: 4040 Written Wave XX
SMS: write Ipko 2020 XX
televoting: 0900 81 81 XX

Voting in Macedonia:
sms: 070 141 331 XX type

Voting in Albania:
SMS: 15191 write XX

* XX is the resident code

Final will be held on 1 May 2010, at the Palace of Sports "1 October" in Pristina, starting at 20h. Access to visitors is four euros and reservations made through the number 123 458 044/049.
]]

Saturday, 17 April 2010

VIP Shpija: NOMINIMET #4, 17 Prill 2010VIP Shpija: Nominimet #4, 17 Prill 2010 (17.04.2010)

Te nominuarit qe rrezikojne te dalin te merkuren e ardhshme jane:

THUPRAT (KODI 01)
FATOS KRYEZIU (KODI 02)
BERTAN ASLLANI (KODI 05)
KASTRO ZIZO (KODI 09)
ROZANA RADI (KODI 10)


Votimi ne Kosove:
sms: Vala 4040 shkruaj XX
sms: Ipko 2020 shkruaj XX
televoting: 0900 81 81 XX

Votimi ne Maqedoni:
sms: 070 141 331 shkruaj XX

Votimi ne Shqiperi:
sms: 15191 shkruaj XX

*XX eshte kodi i banorit

Keni parasysh, duhet te votoni banorin qe ju preferoni te qendroje ne shtepi. Banori qe merre me se paku vota behet i eliminuari i radhes.

Si shkuan nominimet?

Rozi nominon Bertanin
- Ne i treguam te fshehtat tona Bertanit, kurse ai nuk na tregoi te fshehtat e tij.

Fatosi nominoi Stupcat
- Se ka humbur shume para me ortakun e biznesit Vedatin (shaka)

Bertani nominon Rozin

Drenusha nominon Kastron
- Ai eshte i merzitur dhe ka nevoje ta shoh djalin e vet. Ai ka deshire te qendroje ne shpi, por nuk ndjehet mire ketu edhe pse nuk e thote ne kamera.

Stupcat nominojnë Fatosin
- Kesaj radhe Mensuri ishte ai qe vendose dhe ishte ne hamendje ne mes te Fatosit dhe Bertanit. Shuki i ndihmoi duke hedh nje short per te zgjedhe te nominuaring. Shorti i ra Fatosit

Kastro nominon Bertanin
- Bertani eshte i lidhur me Bigin, e nominoj me i be sens per me qene prape bashke jashte.

Kesaj radhe Drenusha ishte e vetmja qe mbeti jashte nominimit. Ajo e shprehi gezimin e vet duke kercyer mbi tavoline.

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

You know, that resident should vote you prefer to stay at home. Resident to take the least votes becomes the next eliminuari.

As nominations went?

Rozi nominate Bertanin
- We told our secrets Bertanit, and he showed us his secrets.

Stupcat nominoi Fatosi
- That has lost more money with business partner Vedatin (joke)

Bertani nominate Rozi

Hind nominate Castro
- He is upset and needs to see his son. He wanted to stay in the lead, but it feels good here even though we do not mean camera.

Stupcat nominate Fatosin
- This time he was put Mensuri and was in the middle of conjecture and Bertanit Fatosit. Shuki helped by a short toss to choose the nominuaring. Fatosit struck lottery

Bertanin nominate Castro
- Bertani Bigi is on, and nominate to the EU for the sense of being out together again.
]]

Saturday, 10 April 2010

VIP Shpija: NOMINIMET #2, 10 Prill 2010VIP Shpija: Nominimet #2, 10 Prill 2010 (10.04.2010)

Te nominuarit deri te merkuren jane:

STUPCAT (THUPRAT) (KODI 01)
BIG MAMA (KODI 04)
AGIM GERGURI (KODI 03)
FATOS KRYEZIU (KODI 02)
KASTRO ZIZO (KODI 09)
DRENUSHA LATIFI (KODI 08)


Votimi ne Kosove:
sms: Vala 4040 shkruaj XX
televoting: 0900 81 81 XX

Votimi ne Maqedoni:
sms: 070 141 331 shkruaj XX

*XX eshte kodi i banorit

Keni parasysh, duhet te votoni banorin qe ju preferoni te qendroje ne shtepi. Banori qe merre me se paku vota behet i eliminuari i radhes.

Si shkuan nominimet?

Me pare mesuam qe Rezarta Shkurta heqi dore nga VIP Shpija qe ne fillim te nominimeve dhe ajo nuk ishte me ne formule.

STUPCAT (Thuprat) ishin te paret qe moren denim nga Zoti i Shtepise dhe shkuan ne nominim automatik. Si duket ishte Mensuri i cili mori nje iniciative qe banoret te benin nje marreveshje per menyren e nominimit. Por kjo qe ne kundershtim me rregullat e shtepise dhe i Zoti i Shtepise e shqiptoi denimin. Mensuri poashtu iu drejtuar Zotit te Shtepise me fjalor te papranueshem.

BIG MAMA ishte e denuara e dyte dhe kjo kishte te bente me zenken e shumeperfolur mes saj dhe Rezartes, ku Big Mama perdori fjalor banal.

Ndersa te tjeret nominuan si vijon:

Rozana Radi nominoi Agimin
Nuk e kuptoi pse Agimi nominoi Drenushen radhen e kaluar pasi Drenusha nuk e meritonte ate nominim, ishte aktive, e dashur dhe punetore ne krahasim me disa te tjere qe prishen atmosferen ne shtepi.

Agim Gerguri nominoi Fatosin
Pa arsye te forte.

Bertan Asllani nominoi Kastron
Nuk ka arsye te forte por nuk arriti ta njohe mire ende.

Drenusha Latifi nominoi Agimin
Per arsyet sic thote ajo, qe dihen. Nje, ai naten qe e nominoi heren e pare i tha Drenushes qe ajo duhet te jete me aktive. Drenusha spjegoi se ajo nuk mund te jete 24 ore aktive derisa eshte shume e zene duke kryer punet e shtepise qe jane te domosdoshme. "Une nuk mund te mirrem me te gjithe". Dy, vetem ai nuk kendoi kengen time kur kendohej dhe ai kundershtone qe nuk donte ta degjonte. Tre, "mua me duket qe eshte i papjekur".

Fatos Kryeziu nominoi Kastron
Per arsye se eshte shume i "thelle". Hap tema te ndryshme dhe fol per ate teme per 15 minuta pa asgje.

Big Mama nominoi Kastron
Nuk ka arsye te vecante, por te tjeret i ka me afer. Ishte ne dileme mes Agimi, Kastro dhe Drenusha por ja qe duhet nominuar dike.

Kastro Zizo nominoi Drenushen
Se pari ai u prononcua qe deshira e tij u plotesua pasi Rezarta doli nga shtepia. Nominoi Drenushen pa ndonje arsye.

Stupcat (Thuprat) nominuan Drenushen
Vedati nominoi Drenushen vetem per hir te lojes pa arsye te forte, ndoshta vetem per shkak te distances qe ekzistonte mes tyre pa ndonje prapavije te keqe. Osmani dhe Mensuri iu bashkuan Vedatit ne mendim edhe pse Mensuri foli shume mire per Drenushen dhe ne te kunderten me Vedatin ai ka nje afersi me te. Mirepo Mensuri shtoi se Drenusha ka mund te tregoj veten shume me shume nga ajo qe kemi pare deri me tani.

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

The nominees up on Wednesday are:

Stupcat (THUPRAT) (CODE 01)

BIG MAMA (CODE 04)

MIGA Gerguri (CODE 03)

Fatos Kryeziu (CODE 02)

Castro ZIZO (CODE 09)

Hind Latifi (CODE 08)

Voting in Kosovo:

SMS: 4040 Written Wave XX

televoting: 0900 81 81 XX

Voting in Macedonia:

sms: 070 141 331 XX type

* XX is the resident code

You know, that resident should vote you prefer to stay at home. Resident to take the least votes becomes the next eliminuari.

As nominations went?

Rezarta ago learned to give up the VIP Shkurta home that at the beginning of nominations and it was not the formula.

Stupcat (Thuprat) were the first to punishment taken by the householder and the nomination went automatic. Apparently that was Mensuri residents got an initiative to do an agreement for the way the nomination. But this was contrary to the rules of the house and the landlord pronounce sentence.

BIG MAMA was convicted of second and it was the much talked zenken between her and Rezartes, where Big Mama used the dictionary banal.

While others nominated as follows:

Rozana Radi nominoi Dawn

Not understood why Dawn nominoi doe after doe last turn does not deserve that nomination, was active, my love and labor in comparison with some others that break down the atmosphere at home.

Agim Gerguri nominoi Fatosin

Without strong reasons.

Bertan Aslani nominoi Castro

There is strong reason but failed to recognize the best yet.

Dawn Hind nominoi Latifi

For reasons as she says, was unknown. One, he was the night the first time nominoi Drenushes said it must be active. Hind explained that it can not be active until 24 hours is too busy doing the house work that are necessary. "I can not mirrem with everyone." Two, he just sang my song when he sung and kundershtone who did not want to hear. Three, "for me it that is immature.

Fatos Kryeziu nominoi Castro

Because it is very "deep". Open various topics and talk about that topic for 15 minutes without anything.

Big Mama nominoi Castro

No particular reason, but others had to close. It was in dilemma between Dawn, Castro and doe but someone has to be nominated.

Castro Zizo nominoi doe

First he spoke to his desire was completed after Rezarta emerged from the house. Nominoi doe without any reason.

Stupcat (Thuprat) nominated doe

Vedati nominoi doe only for the sake of the game without strong reason, perhaps only because the distance that existed between them without any bad background. Osmani and joined Mensuri Vedatit we thought even though Mensuri spoke very well for the doe and the opposite with a near Vedatin he has to. However Mensuri Hind added that there can tell myself much more of what we have seen so far.
]]

VIP Shpija: Surprize Per Fatosin!


/photo rtv21/VIP Shpija, Spektakli #3, Surprize per Fatos Kryeziun, 10 Prill 2010

I Zoti i Shtepise ka organizuar nje surprize per Fatosin ne spektaklin e mbremjes se te shtunes, duke sjelle bashkeshorten e tij Arbulenen ne shtepi pasi ajo kishte ditelindjen. Fatosi u gezua pa mase dhe falenderoi te Zotin e Shtepise disa here per kete dhurate te mirepritur nga ai. Arbulena, bashkeshortja e Fatosit, kishte sjelle me vete edhe nje torte dhe te gjithe banoret i kenduan asaj "Shume urime per ty..." dhe kerkuan nje puthje nga ata te dy. Fatosi kaloi disa minuta me Arbulenen ne dhomen e djemve dhe me pastaj e percolli ate jashte shtepise. Ai kerkoi qe heren tjeter t'i sjellin vajzen. Shuki, moderatori i paralajmeroi te tjeret se do te kene surpriza te tilla cdo te shtunde dhe i pyeti me rend te gjithe banoret per deshirat e tyre.
- - - - - - - - - -
p.s. mos te harrojme, kur Fatosi performoi disa skena hot me Rezarten, kuptohet ne kryerje te detyres se dhene nga Zoti i Shtepise, Arbulena, bashkeshortja e Fatosit i dergoi atij nje "selam". Fatosi duke e ditur qe ky far lloj "selami" nuk eshte shenje e mire, kinse pyeste "athua ku kam gabuar dicka". he he!
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:
A Surprise for Fatosi
The landlord has organized a surprise spectacle Fatosin in the evening of Saturday, bringing his wife home after she Arbulenen had birthday. Fatosi was gezua without measure and thanked the Lord for this House several times from the welcome gift. Arbulena, Fatosit wife had also brought along a cake and sang all the people that "Many congratulations to you ..." and asked for a kiss from those two. Fatosi Arbulenen spent several minutes with the boys in the room and then forwarded it outdoors. He asked to bring daughter next time. Shuki, the moderator warned others that will have such surprises every shtunde and asked to rank all the residents for their desires.
]]

Tuesday, 6 April 2010

Skena Hot Ne "Vip Shpija"

VIP Shpija Rezarta Fatosi
/photo shpija tv/

VIP Shpija Rezarta Fatosi VIP Shpija Rezarta Fatosi

Skena Hot ne VIP Shpija: Fatosi dhe Rezarta

Jemi mesuar te shikojme skena hot ne Big Brother 3 me Rezin dhe Jetmirin dhe pikerisht ky emer Rezarta po na perseritet tani ne VIP Shpija. Natyrisht, kesaj radhe vetem si pjese e nje programi artistik qe banoret kane performuar duke kryer detyrat qe Zoti i Shtepise i ka parashtruar per ta. Sidoqe te jete, aktrim apo jo, deri me tani, keto kane qene skenat me hot ne kete shtepi. Duhet kujtuar, ishte Rezarta Shkurta e para qe mori guximin te pyes banoret e Shpijes se Kosoves, gjersa ajo nje dite ishte mysafire aty, se si ia bejne ata aty brenda pa seks. Pyesim ne: Si do t'ia beje Rezarta aty brenda pa seks ne keto 30 dite, e izoluar brenda VIP Shtepise? Si do te reagojne partneret e tyre qe shikojne nga jashte kur shohin keso skena?
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Hot Scene in VIP Shpija: Fatosi and Rezarta

We learn to look hot scene with Big Brother 3 and Jetmirin Rezi and Rezarta exactly this name is repeated to us in the VIP Shpija now. Of course, only this time as part of an artistic program that residents are performing tasks that perform landlord has filed for them. Nevertheless, program or not, until now, these scenes were hot in this house. You must remember, was the first that Rezarta Shkurta took courage to ask Shpijes people of Kosovo, one day while she was a guest there, how they make it there without sex. We ask: How to do without sex Rezarta there within the following 30 days, isolated within the VIP House?
]]

Sunday, 4 April 2010

VIP Shpija: Banoret Vallezojne!

VIP Shpija: Banoret Vallezojne! 4 Prill 2010

Banoret vallezojne nen tinguj te muzikes popullore, Rozana, Fatosi, Vita dhe Kastro. Ndiqni videon me poshte:- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Saturday, 3 April 2010

VIP Shpija: Rezarta luan me Koken!

VIP Shpija: Rezarta luan me Koken, Dita 3, 3 Prill 2010

Rezarta ndjek Fatosin (Koka) rreth e rreth oborrit deri sa ai dorezohet nga lodhja. Rezi i thote Fatosit: "Vetem desha te te tregoj se po te kerkojne ne Shpajz" ha ha...- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 26 March 2009

Fatos Kryeziu, "Do Te Vazhdoj Muziken"!

Fatos Kryeziu
/photo public domain/

Kryeziu: Do te vazhdoj me muzike

Aktori dhe kengetari Fatos Kryeziu ka deklaruar se krahas aktrimit ai do te vazhdoje edhe ne te ardhmen te merret me muzike, sepse e do shume muziken.

Kryeziu u be i famshem me rolin e tij ne serialin komik “Kafeneja jone”, ndersa se fundi ka realizuar kengen “Gjithcka qe eshte e mire ka fund”, e cila eshte pelqyer shume nga fansat dhe eshte shnderruar ne nje hit.

“Do te vazhdoj edhe ne te ardhmen si kengetar se kete pune e dua ‘bajagi’. Ne cdo vend ku rri ka muzike, si ne kafene, shtepi, kur fle. E dua shume muziken dhe besoj qe ne te ardhmen do te bej nje duet me njeren prej kengetareve tona, ndodh qe e bej edhe nje klip me pastaj”, eshte shprehur Kryeziu per “Infopress”. /infopress/telegrafi/26.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Kryeziu: Will continue with music!

Actor and singer Fatos Kryeziu stated that in addition to acting he will continue in the future to deal with music, because he loves music very much.

Kryeziu became famous with his role in a comic serial "Our Kafeneja", has finally realized that while the song "all that is good end", which is favored by many fans and has turned into a hit.

"We will continue in the future as a musician that this work of love 'bajagi'. In every place where the music fits, as in cafes, homes, when asleep. And I love music, and many believe that in future will do a duet with one of our singers, who do happen even with a klip then, is indicated for Kryeziu "Infopress. / infopress/telegrafi/26.03.09 /
]]

Saturday, 14 February 2009

Vip-at dhe Shen Valentini!

Happy Valentines Day

CFARE DHURATASH DO TE BEJNE VIP-at PER SHEN VALENTIN
Dhurata, Shenje e Respektit dhe e Kujtimit

Dhurata eshte shenje e kujtimit, e respektit te ndersjelle, e ekzistences se marredhenieve te mira mes te dashuruarve, keshtu qe berja e dhuratave eshte e ndryshme dhe arsyeshme

Festa e Shen Valentinit qe prej disa vjetesh ka filluar te festohet edhe ne Kosove, 14 shkurti eshte date e dashurise dhe pikerisht ne kete date te dashuruarit mundohen qe te bejne dhurata sa me te mira. Per te pare se cfare dhuratash do te bejne VIP-at, kemi zhvilluar nje ankete me disa nga ta.

Fatmir Spahiu:
Patjeter se per kete feste do t’i dhuroj lule, dhe normalisht nje darke ne mbremje, kurse pres qe gruaja ime te beje dhurate nje milion euro (qeshet).

Hekuran Krasniqi:
Kur behet fjale per dashurine, dhurata eshte shenje e kujtimit, e respektit te ndersjelle, e ekzistences se marredhenieve te mira mes te dashuruarve, keshtu qe une berjen e dhuratave e bej shpesh duke dhuruar lule, embelsira, puthje dhe lajme te mira. Nderkaq, se cka do t’i blej per Shen Valentinin nuk po e zbuloj, sepse e dashura ime e lexon gazeten tuaj dhe do ta kuptonte se cka do t’i dhuroja perpara kohe, pastaj nuk do te kishte vend per befasi. Suksese ne jete gjithe te dashuruarve dhe urime per kete dite.

Fatos Kryeziu:
Une bashkeshortes do t’i dhuroje nje ore dore dhe nje buqete me lule.

Mihrije Braha:
Festa e Shen Valentinit me pelqen per shkak se eshte festa e te dashuruarve dhe u dedikohet te dashuruarve. E festojme cdo vit se bashku me Naimin kete feste dhe tere te dashuruarve u uroj jete te lumtur, te kene sa me shume dashuri dhe harmoni jetesore. Ndersa, sa u perket dhuratave, une ia kam blere nje set parfumesh, edhe keshtu i kam pike te dobet parfumet, por edhe ai besoj se do te me dhuroj ndonje parfum bashke me ndonje dhurate te bukur simbolike, sic me befason cdo vit.

Arjeta Islami:
Me pelqen festa e Shen Valentinit, dhe kemi vendosur qe se bashku me shoqet e mia te dalim neper disa lokale te qytetit. Meqe ende nuk kam te dashur, jam e lire sa u perket dhuratave, nuk kam kujt t’i dhuroj dhe natyrisht se nuk pres dhurate.

Drenusha Latifi:
Po te kisha te dashur, me siguri do te dija se cfare t’i dhuroja, por meqe nuk kam nuk di se cfare mund t’i dhuroja. Kurse, simpatizanteve te mi dua t’u them se kjo feste nuk ka qene asnjehere festa ime e parapelqyer.

Adelina Berisha:
Per festen e Shen Valentinit do te kendoj ne Malisheve, e sa i perket dhurates nuk do t’i bej askujt dhurate per shkak se nuk jam e dashuruar.

Blinera Krasniqi:
Per Shen Valentinin do te dal me te dashurin per darke, kurse per te kam pergatitur nje dhurate, por ajo le te mbetet surprize.

Edita Sopjani:
Une nuk jam e dashuruar, prandaj edhe nuk do te bej dhurata, apo me mire te them nuk do ta festoj kete feste.

/k.b. & b.z./kosova sot/14.02.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Thursday, 6 November 2008

Fatos Kryeziu Se Shpejti Do Behet Baba!

Fatos Kryeziu ne Top Fest 5
/photo top channel/

Vajza e Fatos Kryeziut do te quhet Nina


Fatos Kryeziu dhe bashkeshortja e tij, Arbulena, po presin lindjen e femijes se tyre te pare. Per emisionin “Express Live”, Fatosi ka deklaruar permes telefonit se “femija eshte vajze dhe do te quhet NINA”. Cifti ka nje vit qe eshte martuar, ndersa eshte lidhur ne mes vete tre vjet me pare. Fatosi eshte nje nga aktoret me te suksesshem te gjenerates se tij dhe njihet me rolin e tij ne serine televizive “Kafeneja Jone”. /express live/05.11.08/
- - - - - - - - - - - - - - - -
Shenim: Vlen te theksohet se Fatosi, pervec aktrimit, di edhe te kendoj e te komponoj muzike. Ai ishte pjesemarres ne Top Fest 5 me kengen "Gjithcka e mire ka fund", muziken dhe tekstin e se ciles e ka bere vet. Nje kenge shume e lezetshme! /teni/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online