All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Fatos Nano. Show all posts
Showing posts with label Fatos Nano. Show all posts

Tuesday, 1 May 2012

Linjat e ciftit Nano behen shqetesuese

Linjat e ciftit Nano behen shqetesuese

Ne promovimin e filmit dokumentar te Fevziut per ish-diktatorin Hoxha, nuk mungoi edhe cifti Fatos dhe Xhoana Nano. Te shfaqur jo shume shpesh ne media kohet e fundit, ndryshimet fizike jane te parat qe bien ne sy. Nese menjehere pas marteses tek te dy u vu re nje shtim i lehte ne peshe, me pas u tha se cifti kishte filluar te merrej me pak aktivitet sportiv. Por sot ne shohim qe cifti Nano ka kaluar ne permasa obeze. Na vjen keq sidomos per Xhoanen, e cila kur u shfaq fillimisht ne krah te ishkryeminsitrit, ishte nje femer me linja shume te mira. /panorama plus/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Body shapes of couple Nano become disturbing

In promoting the documentary film Fevziu for former dictator Hoxha, not even the couple missed and Fatos Nano Geoana. Display not very often in the media recently, the physical changes are the first to fall in the eye. If immediately after the wedding to be both noticed a slight increase in weight, was later said the couple had begun to deal with some sporting event. But today we see the couple spent Nano obese proportions. Sorry especially for Xhoanën, which when originally appeared ishkryeminsitrit arm, was a female with very good lines. / Panorama plus / ]]

Friday, 20 January 2012

The most famous Albanian divorces

Divorcet më të famshme shqiptare

Dashuri të nisura në bankat e shkollave, në zyrat e punës, apo dhe në udhëtime të këndshme. Të kurorëzuara më pas me martesë dhe shumë shpejt, trashëgimtarët u kanë mbushur jetën me gëzim.

Por me kalimin e viteve, duket se dashuria e tyre është venitur, pasioni është shuar dhe fëmijët nuk kanë mundur t\’i mbajnë të lidhur.
Martesa ka shkuar drejt fundit, derisa një ditë kanë trokitur në dyert e gjykatës për t\’i dhënë fund.

Bëhet fjalë për personazhe VIP të politikës, artit, kulturës apo muzikës. Personazhe që kanë hyrë në histori, që kanë vëmendjen e të gjithëve, por që kanë dhe anën e tyre të dobët. Ja kush janë VIP-at e divorcuar në vite, arsyet që i shtynë drejt një vendimi të tillë dhe jeta më pas…

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online