All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Fidan Gashi. Show all posts
Showing posts with label Fidan Gashi. Show all posts

Saturday, 27 December 2014

Fidan Gashi, shqiptari që ‘djeg’ vajzat VIP në evropë

Ai jo vetëm është një nga shqiptarët më të njohur në Gjermani, por edhe djaloshi që po thyen zemrat e vajzave VIP të njohura në Evropë.

E kemi fjalën për modelin dhe djaloshin me shumë stil Fidan Gashi, i cili është me origjinë nga Kosova por jeton në Gjermani ka bërë për vetë shumë femra të njohura, emrat e të cilave nuk ka dëshirë ti përmende, por mes tyre top modelen ruse Katerina V..

Djaloshi që ka oferta për të qenë pjesëmarrës në eventet më të mëdha të botës së modës kudo në evropë, njëkohësisht ka oferta edhe nga vajzat e njohura të botës së spektaklit i cili si duket po i ‘djeg’ një e nga një ato, pasi ne mësojmë se vdesin për shqiptarin.

Në 2015 shqiptari shumë i kërkuar do të jetë në disa evente shumë të mëdha të botës së modës, duke u prezantuar me një tjetër pseudonim në këto spekatkle ashtu sic atij i pëlqen. Ndryshe modeli i famshëm është duke menaxhuar dyqanet më luksoze në Barcelonë./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Fidan Gashi, an Albanian who 'burn' VIP girls in Europe

He not only is one of the most famous Albanians in Germany, but the boy who is breaking the hearts of girls VIP popular in Europe. We mean the model and the boy with more style Fidan Gashi, who is originally from Kosovo but living in Germany has made itself known many women, whose names are not willing to remembrance, but among their top Russian model Katerina V .. the boy who offers to participate in larger events in the world of fashion everywhere in Europe, also has offers from popular girls show world who apparently is 'burn' one by one they after we learn that the Albanian die.

In 2015 Albanian highly sought will be some very large events to the world of fashion, being presented with another nickname in these spekatkle as he likes. Unlike famous model is managing luxury stores in Munich and Barcelona. / Maxim Gjokaj /

Saturday, 15 September 2012

Fidan Gashi, 420 mije euro per 2 minuta

Thuhet se është një nga shqiptarët më të njohur në Gjermani kur i referohet botës së modës.

Ky është modeli Fidan Gashi, i cili është me origjinë nga Kosova dhe ka një stil unik, modeli kosovar dashurinë tij për modelizmin tashmë po e ushtron edhe me menaxhimin e dyqaneve më të vecanta në Munchen e një në Barcelonë, ku pret së shpejti ta shtrijë biznesin e tij edhe në Paris.

Vetëm pak kohë më parë mësuam se ai kur ka qenë në një sfilatë të njohur mode në Paris, ka fituar në reklamën e tij për 2 minuta 420 mijë euro. Simpatia dhe garderoba e tij e shtrejtë ka bërë që të tërheq pas vetës femrat më të bukura dhe VIP në evropë.

Ndërsa tashmë personat që shihet pranë dyqaneve të tij janë ajka e Vipave , sidomos sportistë dhe artistë me emër të Gjermanisë dhe të Spanjës./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Fidan Gashi, 420 thousand euro for 2 minutes

Is said to be one of the most famous Albanians in Germany when referring to the fashion world. This is the model Fidan Gashi, who is originally from Kosovo and has a unique style, his love Kosovar model for modelizmin already exercises with the management of specific stores in Munich and one in Barcelona, ​​which expects to expand soon his business in Paris.

Tuesday, 31 July 2012

Fidan Gashi, Shqiptari i famshem me femrat me te bukura perreth

Quhet Fidan Gashi dhe ka 20 vjet që jeton në Munih të Gjermanisë, por njihet si një nga meshkujt model dhe që adhurohet nga femrat e njohura dhe më të bukura.

Ai është vetëm 31 vjeç dhe e ka një biznes, apo thënë ndryshe dyqanin me rroba unike me emrin “Fashion Queens”. Një kuriozitet për të, por më se e vërtetë, ne morën vesh se vetëm një palë mbathje të Fidanit që janë unike (që i shihni në foto) kushtojnë mijëra euro, dhe janë të punuara me flori.

Ndërsa herën e fundit djaloshi simpatik i lindur në Prizren ka qenë i lidhur me femrën që sot është në krah të dizanjerit më të mirë gjerman, Philipp Pleinin.
M. GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Albanian famous with the most beautiful women around

Ana called Gashi and 20 years who lives in Munich, Germany, but is recognized as a male model and is worshiped by women known and most beautiful. He is only 31 years old and has a business, or words unique clothes shop named "Fashion QUEENS".

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online