All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Filmi 'Zori'. Show all posts
Showing posts with label Filmi 'Zori'. Show all posts

Wednesday, 29 October 2014

Biznesmeni Fadil Halili protagonist në filmin ‘Zori’

Emrave të njohur të skenës shqiptare dhe personazhëve në fusha të ndryshme të artit që po marrin pjesë në filmin ‘Zori’ i është bashkuar edhe biznesmeni Fadil Halili.

Edhe Fadili është protagonist me një rol intersant në këtë film,  i cili pritet të dalë së shpejti, duke provuar kështu edhe aktrimin ky biznesmen që është mik shumë i mirë i artistëve shqiptarë dhe që jeton në Zvicër e me origjinë është nga Kosova.

Fadili i cili drejton ‘Eri Halili Sarl’ një biznes ky ku shtrihet në fushën e ndërtimit në kantonin e Jures në Zvicër do ta japë provën edhe si aktor ku së shpejti pritet ta shohim edhe pjesëmarrjen e tij në filmin e shumë pritur ‘Zori’./Maksim Gjokaj/
  - - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Businessman Fadil Halili protagonist in the movie 'Zori'

Names known Albanian scene and characters in different areas of art that are participating in the movie 'Zori' has joined the businessman Fadil Halili. Even Fadil is an interesting protagonist with a role in this film, which is expected to be released soon, thus proving the businessman who is acting this very good friend of artists and Albanians living in Switzerland is originally from Kosovo.

Fadil who runs 'Er Sarl Halili' this business lies in the area where the construction of Jures canton in Switzerland will give evidence as an actor which is expected soon see his participation in the much awaited movie 'Zori'. / Maxim Gjokaj /

Lulzim Berisha një polic agjent në filmin ‘Zori’ (Foto)

Të gjithë artdashësit shqiptarë  janë duke pritur filmin ‘Zori’, një prodhim i madh me shumë aktorë dhe artistë shqiptarë nën drejtimin e producentëve Naser Qeli dhe Ilir Balija.

Por ne mësojmë se protagonist në këtë film do të jetë edhe një emër tjetër jo pak i njohur shqiptar sic është Lulzim Berisha, i cili me kënaqësi ka pranuar të jetë pjesë e këtij filmi duke ardhur direkt nga Zvicra, e ku si rol do të ketë policin agjent e komandati ti tij në këtë projekt është këngëtari Meda (edhe ky protagonist në film).

Luli sic e njohin të gjithë me këtë emër këtu do të bëjë pjesë në një ekip special të policisë sekrete që merret me krimin e organizuar, ndërsa miku i tij një tjetër personazh i njohur shqiptar Samir Gërvalla së bashku me reperin Noizy luan gangsterin në këtë film.

Po nga Lulzimi ne mësojmë se në këtë film do të jetë i pranishëm edhe një emër i njohur i UCK-së, Agim Musshabanaj, i cili në film ka rolin e komandantit të njësisë speciale dhe është ndjerë shumë mirë kur ia kanë afruar këtë rol, pasi e ka pasur ëndërr që edhe në film të tregojë forcën e tij që dikur e tregonte edhe në luftën e vërtetë pasi ka qenë një nga luftërarët më të denjë në Ushtrinë Clirimtare në Decan.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online