All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Fisnik Vejsa. Show all posts
Showing posts with label Fisnik Vejsa. Show all posts

Thursday, 1 April 2010

Sot, Me 1 Prill, Nis "Vip Shpija"Sot nis realiti shou “VIP Shpija”
12 VIP-a per 50 mije euro

VIP ShpijaVIP SHPIJA”, kesaj radhe do te kete nje pamje krejtesisht ndryshe nga “Shpija”. Gjithcka eshte nderruar brenda shtepise, por edhe jane shtuar disa gjera shume interesante, te cilat do te keni mundesi t’i shihni per nje muaj te tere, aq sa edhe do te zgjase ky realiti shou. Cmimi kryesor eshte 50 mije euro, i cili cmim do te jepet per bamiresi Nuk eshte genjeshter, por e vertete sot duke filluar ne ora 20:00 nis realiti shou me i ndjekur kosovar “VIP SHPIJA”, ku do te hyjne 12 personalitete te ndryshme nga bota e shoubizit. Ashtu sic kemi shkruar disa here me heret, edhe tash e konfirmojme se ne “VIP SHPIJA”, do te hyjne, grupi i njohur humoristik “Stupcat”, duke nisur nga Mentori, Vedati dhe Osmani, pastaj do te hyjne edhe “Big Mama”, Agim Gerguri dhe Fatos Kryeziu. Kurse, per “Kosova Sot”, organizatori i ketij realiti shou Fisnik Vejska ka zbuluar edhe emrin e kater VIP-ave te tjere, kurse dy te tjere do te zbulohen ne spektaklin e nates se sonte. Kater emrat e tjere do te jene Kastro Zizo, Rrezarta Shkurta, Bertani dhe Afroviti Goge. Realiti shou “VIP SHPIJA”, do te transmetohet 24 ore live ne televizionin “Shpija”, dhe do te mund te ndiqet vetem ne rrjetin kabllor “Kujtesa”. Por, edhe ata qe nuk jane abonente te “Kujteses”, kete shou mund ta ndjekin dy here ne jave ne RTV 21, ne te cilin televizion do te transmetohen spektaklet javore, te cilat do te mbahen diten e merkure dhe te shtune, ne te cilat spektakle do te eliminohet njeri nga VIP-at. Kurse, moderator i ketij shou do te jete Shuki, nderkaq opinionist Gent Efendia, i cili cdo spektakel do ta kete prane edhe nje nga vajzat e edicionit te pare te “Shpise”. /kosova sot/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

12 VIP-a for 50 thousand euro

"VIP Shpija, this time will have a completely different view of" Shpija ". All is changed inside the house, but also have added some very interesting things that will have the opportunity to see for a whole month, so it will last even realiti show. The main price is 50 thousand euros, which award will be given to charity is not lie, but really now starting realiti show starts at 20:00 followed by Kosovo "VIP leads, which will enter 12 different personalities shoubizit the world. As we have written several times previously, and now confirm that the "VIP leads, will enter the group known humorous" Stupcat ", starting from the mentor, Vedati and Osmani, then enter the" Big Mama " Agim Gerguri and Fatos Kryeziu. But, for the "Kosova Sot", the organizer of this show realiti Vejska Noble has revealed the name of four other VIP-ave, while two others will be found in the spectacle of the night tonight. Four other names will be Zizo Castro, Rezarta Short, Bertani and Gage decided to offer. Realiti show "VIP leads" will be broadcast live on television 24 hours "leads", and will be followed only cable network "memory". But even those who are not subscribers of the "Memory", this show can go twice a week in the RTV 21, in which television shows will be broadcast weekly, which will be held on Wednesday and Saturday, in the which shows will be eliminated one of the VIPs. But, moderator of this show will be Shuki, while opinionist Efendia Gent, who each spektakel will also have one of the girls at the first edition of "Shpise.
]]

Monday, 1 March 2010

Interviste me Fisnik Vejsen, Organizator i "Vip Shpija"

VIP Shpija
/photo public domain/

VIP-at, cmimi kryesor PER BAMIRESI
Interviste me Fisnik Vejsen, organizator i reality shou “Vip Shpija”

“Do te marrin pjese “Stupcat”, “Big Mama”, aktori i serise “Kafeneja jone”, Fatos Kryeziu, Bertani nga Maqedonia, Agimi i grupit “Fisniket”, kurse emrat e tjere do t’i mesoni shume shpejt. Po ashtu, edhe lexuesit tuaj do te jene te paret qe do t’i mesojne emrat e pjesemarresve te tjere”, shprehet Fisnik Vejsa, ne nje interviste per “Kosova Sot”

“Kosova Sot”: Fillimisht, na tregoni si lindi ideja per te bere nje reality shou me vipa?

Fisnik Vejsa: Kemi ndenjur nje nate ne nje kafe te Prishtines me Vedatin e “Stupcave”. Atij ia kam bere pyetjen, a do te hyje ne “Shpi” me vipa, kurse ai me eshte pergjigjur "me le te mendohem 24 ore". Te nesermen me ka thirrur ne telefon dhe me tha: “Shume kam deshire ta provoj veten te mbyllur”, sepse dihet se “Stupcat” kane shume aktivitete ne Gjermani, Zvicer, Amerike etj. Pastaj jemi takuar serish me Vedatin e “Stupcave”, i cili ma ka konfirmuar pjesemarrjen, por une i thashe se do ta organizoj vetem nese hyni si grup, pra Vedati, Mensuri dhe Osmani. Pra, keshtu nisi ky shou me vipa, nga nje bisede me Vedatin e “Stupcave”. Per kete projekt jemi duke punuar prej nje muaji dhe po kaq kohe ka mbetur derisa te nise shou. Ideja e organizimit te ketij shou eshte qe publiku te shohe se cka ben nje i famshem ne jeten e tij apo te saj te perditshme dhe kete gje shikuesit kane mundesi ta shohin ne “VIP Shpija”.

Pese jave te mbyllur

“Kosova Sot”: Kur do te nise ky shou?

Fisnik Vejsa: Do te jete ne muajin prill, por per momentin nuk mund t’jua them daten e sakte.

“Kosova Sot”: Sa do te zgjase “VIP Shpija”?

Fisnik Vejsa: Do te zgjase pese jave.

"VIP Shpija" me pamje te re

“Kosova Sot”: Vipat a do te rrine ne shtepine e njejte ku kane qendruar mysafiret e “Shpise”, apo ne ndonje shtepi tjeter?

Fisnik Vejsa: Sot kur lexuesit e gazeten “Kosova Sot” do te jene duke e lexuar kete interviste mjeshtrit do te jene duke punuar per te bere ndryshime rrenjesore per “VIP Shpija”. Do te nderrohen orendite, ngjyrat e shume gjera te tjera. Do ta shihni kur te nise ky shou se si do te duket “Shpija” e Vipave, do te jete dicka madheshtore.

“Kosova Sot”: Sa vipa do te marrin pjese ne kete shou?

Fisnik Vejsa: Do te marrin pjese 12 garues.

“Kosova Sot”: Mund te na tregoni disa nga emrat e vipave qe do te marrin pjese?

Fisnik Vejsa: Do te marrin pjese “Stupcat”, “Big Mama”, aktori i serise “Kafeneja jone”, Fatos Kryeziu, Bertani nga Maqedonia, Agimi i grupit “Fisniket”, kurse emrat e tjere do t’i mesoni shume shpejt. Po ashtu, edhe lexuesit tuaj do te jene te paret qe do t’i mesojne emrat e pjesemarresve te tjere.

Eliminimet dhe nominimet, me shpesh

“Kosova Sot”: Ne cilin televizion do te jepet 24 ore ‘live” shou “VIP Shpija”?

Fisnik Vejsa: Do te jete nje kanal i vecante dhe i ri i quajtur “Tv Shpija”, ku shikuesit do te kene mundesi te shohin gjithcka qe ndodh brenda 24 oreve ne “VIP Shpija”. Po ashtu, nominimet dhe eliminimet do te ndodhin me shpesh, ku cdo te treten ose te katerten dite do te kete nominime dhe eliminime.

“Kosova Sot”: Ne cilin televizion kombetar do te shfaqen spektaklet javore?”

Fisnik Vejsa: Do te shfaqen ne RTV 21, pra do te vazhdoje bashkepunimi me RTV 21.

“Kosova Sot”: Kush do te jete moderatori i “VIP Shpija”?

Fisnik Vejsa: Emisioni do te udhehiqet prej Gentit dhe Shukit, dhe do te jene dy befasi ndihmeset e tyre. Kurse, asistentet e tyre do te jene vajzat e “Shpise”, si Jehona etj.

“Kosova Sot”: Sa do te jete shperblimi per kete shou?

Fisnik Vejsa: Vipat tane kane hequr dore nga shperblimi kryesor, dhe ky shperblim do te shkoje per ceshtje humanitare, dhe krahas kesaj do te kete edhe dy aktivitete humane, ku mjetet do te shkojne te njerezit e caktuar.

“Kosova Sot”: Dihet se shume kengetare per nje jave fitojne para te majme ne mergim. Sa para ju kane kerkuar vipat per te qendruar nje jave ne “VIP Shpija”?

Fisnik Vejsa: Per kete gje ende jemi ne bisedime dhe tash per tash nuk mund te them asgje. /b.zyberi/kosova sot/mars 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

VIPs, top prize to charity
Interview with Vejsen Fisnik, organizer of the reality show "Vip shpija"

"I participate" Stupcat "," Big Mama ", actor series" Our muzik, Fatos Kryeziu, Bertani Macedonia, Dawn of the group "Fisniket", while other names will learn very quickly. Also, your readers will also be money that will learn the names of other participants, "said Noble Vejsa, in an interview for the" Kosova Sot "

"Kosova Sot": First, tell us how the idea to do a reality show with Vipa?

Vejsa Noble: We have one night sitting in a cafe in Pristina vedati of "Stupcat". I have made him the question, will enter into "leads" with Vipa, and he responded "to let bethink 24 hours". The next day called me on the phone and said: "Many want to prove myself I closed" because it is known that "Stupcat" have many activities in Germany, Switzerland, USA etc.. Then we met again vedati of "Stupcat", which I have confirmed participation, but I said he would call only if you enter as a group, then vedati, Mensuri and Osmani. So, so began the show with Vipa, from a conversation with vedati of "Stupcat". For this project we are working from a month and the same time left until the show starts. The idea of organizing this show is that the public see what makes a famous in his life or her daily and so viewers have the opportunity to see the "VIP shpija.

Five weeks ended

"Kosova Sot": When will this show start?

Noble Vejsa: will be in April, but for now can not tell you the exact date.

"Kosova Sot": How long will "VIP shpija"?

Noble Vejsa: will last five weeks.

"VIP shpija" with new look

"Kosova Sot": Vipat will remain in the same house where they stay guests of "shpis", or any other home?

Noble Vejsa: Today, when readers of newspaper "Kosova Sot" will be reading this interview will be masters working to make changes for "VIP shpija. Shall be replaced furniture, colors and many other things. We'll see when does this show that will appear as "leads" the Vipave, would be something great.

"Kosova Sot": How Vipa will participate in this show?

Noble Vejsa: There will be 12 competitors participate.

"Kosova Sot": Could you tell us some names of Vipave that will participate?

Noble Vejsa: will take part "Stupcat", "Big Mama", actor series "Our muzik, Fatos Kryeziu, Bertani Macedonia, Dawn of the group" Fisniket ", while other names will learn very quickly. Also, your readers would also be money that will learn the names of other participants.

Elimination and nominations, with often

"Kosova Sot": In which television will be given 24 hours' live show "VIP shpija"?

Noble Vejsa: It will be a special channel and new called "shpija TV, where viewers will be able to see everything that happens within 24 hours in" VIP shpija. Also, nominations and elimination will occur more often, where every third or Fourth Day will have nominations and elimination.

"Kosova Sot": Which national television shows will appear downloads? "

Noble Vejsa: RTV will appear in 21, thus will continue cooperation with RTV 21.

"Kosova Sot": Who will be the moderator of "VIP shpija?"

Noble Vejsa: The show will be led by Gent and Shukit, and will be two surprise their contributions. But, their assistants will be girls "shpis", etc. echoic.

"Kosova Sot": What will be the reward for this show?

Noble Vejsa: Vipat have given up our main reward, and this reward will go to humanitarian issues, and besides this will be two human activities, where funds will go to certain people.

"Kosova Sot": It is known that many singer for one week prior to fat gain in exile. How much money you have requested vipat to stay a week in "VIP shpija"?

Noble Vejsa: For this we are still in talks and for now can not say anything.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online