All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Florian Riza. Show all posts
Showing posts with label Florian Riza. Show all posts

Tuesday, 14 February 2012

Rovena Dilo: Nje dite ne kalendar nuk mjafton per te shprehur dashurine

Rovena Dilo: Per dashurine nuk mjafton nje dite ne kalendar

Kengetarja e mirenjohur flet per ndjenjat, ne nje interviste kryekeput per dashurine. Si e gjen ky Shen Valentin Rovena Dilon, dhe projektet muzikore per dy kenge te reja.

Shigjeta e Kupidit ka qelluar ne shenje edhe per te! Ndonese kunder rrymes dhe me perqasje teresisht jo konvencionale, per kengetaren e njohur te skenes shqiptare duket se vetem nje dite ne kalendar nuk mjafton per te shprehur dashurine. Dhe ne kete pike e ka fjalen per festen e Shen Valentinit, e cila eshte ne prag. Atmosfera e zhurmshme, me gjalleri njerezish neper rruget e kryeqytetit, mbushur me ngjyra e trendafila te kuq, “infekton” cdokend, perfshi edhe vete Rovena Dilon. Me gjithe deshiren per te mos i kthyer ndjenjat ne kryefjalen e dites se 14 shkurtit, e cila nuk do te mjaftonte per t’u ndier e plotesuar shpirterisht, kengetarja preferon te tjera forma te te festuarit, jo shume larg klisheve, por qe e plotesojne, sidomos kur prane ka njerezit e duhur.

Sunday, 8 March 2009

Rovena Dilo Martohet!

Rovena Dilo dhe Florian Riza
/photo bluetooth/

Rovena Dilo MARTOHET!

Lamtumire beqarise per ish-futbollistin Florian Riza

Kengetarja e mirenjohur Rovena Dilo eshte martuar. Nuk eshte aspak nje thashethem urban, por nje lajm mese i vertete. Pak muaj me pare ajo i ka dhene fund beqarise dhe ka nisur jeten e re duke kurorezuar lidhjen e saj te dashurise me ish futbollistin e njohur Florian Riza. Nuk ka qene nje dasme ne fakt. Cifti ka bere celebreimin ne bashki dhe kane shkembyer unazat duke i premtuar njeri-tjetrit dashuri te perjetshme. Vete kengetarja eshte perpjekur ta mbaje sa me te fshehte kete, por “Bluetooth” zbulon cdo gje. Ata kane mbi nje vit te lidhur bashke. Cifti ka marre keshtu vendimin ta zyrtarizoje marredhenien e tyre dhe pse jo shume shpejt mund te shohim nje Rovene te veshur me fustanin e nuserise dhe nje nje Florian me kostumin e dhenderit.

ROVENA

Rovena Dilo nje nga kengetaret me te njohura dhe te suksesshme te skenes shqiptare eshte edhe nje nga personat qe ka thyer jo pak tabu. Prej disa muajsh ajo ka marre hapin e madh te marteses ne menyren me te qete te mundshme. Pa zhurme... Pa u shfaqur neper media a shtyp per asgje... Madje shume pak kane ditur lidhjen e saj me ish futbollistin. Sepse ajo nuk pelqen show-n, persa i perket jetes se saj private. Dhe ne kete rast keshtu ka ndodhur. Pas nje lidhje me Rizen mbi nje vjecare ajo ka vendosur te beje hapin e madh. Keshtu nje dite se bashku me Florin ajo i eshte drejtur bashkise dhe kane celebruar raportin e tyre. Dasma ndoshta do te vij ne nje moment tjeter, ose mbase edhe nuk do te kete nje te tille, e rendesishme eshte qe ata jane te lumtur.

FLORIAN RIZA

Flori eshte sot nje nga menaxheret e njohur te futbollisteve shqiptare. Ne rinine e vete ai ka qene nje futbollist i angazhuar me skuadren e “Partizanit”. Ashtu si edhe Rovena ai nuk ka pasur deshiren te beje buje me jeten e tij personale. Madje me shume sesa bashkeshortja e tij, Rovena. Keshtu te dy kane qene te nje mendje qe gjithcka ta bejne ne qetesi dhe pa u bere pjese e lajmeve roze me intervista apo deklarata ndaj njeri-tjetrit.

BASHKEJETESA ME ARTAN IMAMIN

Tashme eshte harruar historia e Rovenes me Artan Imamin. Histori qe u be e bujshme me shume kur dy personazhet u ndane sesa gjate kohes qe ata ishin bashke. Kengetarja Dilo nder te parat femra ne Tirane nisi bashkejetesen me aktorin ne nje kohe qe ajo ishte ende tabu. Megjithate cifti bashkejetoi per gati dhjete vjet rresht me njeri-tjetrin. Nje lidhje qe shihej me zili nga shume. Por ata ne nje moment kur te gjithe mendonin se do te shkonin drejt altarit vendosen te ndaheshin. Ata nuk folen as njeri as tjetri neper gazeta per motivin e ndarjes duke preferuar ta kalonin ne heshtje gjithcka. /gazeta shqiptare/07.03.09/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[translation by google]

Rovena Dilo gets married
Farewell to single life for former Soccer player Florian Riza

Rovena Dilo famous singer and is married. Is not an urban rumor, but a true story of mese. Few months ago she has beqarise end and has started a new life crowned by its affiliation with the former love of Soccer player known Florian Riza. There have been a nuptial in fact. The couple has made in celebreimin municipalities have exchanged rings and promised to each other eternal love. Singer himself has tried to keep this as secret, but the "Bluetooth" reveals everything. They have over a year connected together. The couple has taken so the decision to formalize their relationship and why you can not see very quickly a Rovena deserve to be wearing the nuserise Florian and a suit with the groom.

Rovena

Rovena Dilo singers with a known and successful scene is one of the Albanian people who have broken no less taboo. Several months she has taken a major step in the marriage with a calm manner possible. No noise ... Without playing through the media or press for nothing ... Very few have even given its affiliation with the former Soccer player. Because it does not show am-n terms of her private life. And in this case it has happened. After a connection with the Rize on a year she has decided to make the big step. So one day together with Florin she is drejtur municipality and have celebruar their report. Weddings will probably come in a moment the other, or even will not have one, it is important that they are happy.

Florian Riza

Gold is today one of the managers recognized the Albanian footballers. In youth he was himself a footballer engaged with the team "Partizan". Rovena as he had no wish to make fuss with his personal life. Even more than his wife, Rovena. So both have been of a mind to do everything peacefully and without becoming part of the rosy news interviews or statements to each other.

Co WITH Arta Imami

Has already been forgotten by history Rovenes Artan Imami. History became more sensational when the two characters were separated than while they were together. Singer Dilo honor the first female co-launched in Tirana in a time with the actor that it was still taboo. However bashkejetoi couple for nearly ten years consecutively with each other. A link was seen with envy by many. But in a moment when they all thought that would go towards settling the altarit separated. They spoke neither one nor the other through the paper for the theme sharing preferring to spend everything in silence.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online