All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Fran Bezhi. Show all posts
Showing posts with label Fran Bezhi. Show all posts

Wednesday, 6 November 2013

Të duash Gjysten dhe Sokolin si Fran Bezhi

Kemi dëgjuar shpesh herë se VIP-at e huaj kanë shumë fansa, por tashmë nëse do të flasim për një artiste shqiptare sic është Gjyste Vulaj, atëherë edhe ajo ka shumë fansa.

Ne e kemi takuar një djalosh i cili quhet Fran Bezhi dhe që e adhuron shumë Gjysten dhe për ne ka treguar se pse e do ai kaq shumë. “Ajo është një këngëtare shumë e mirë dhe njëkohësisht ka një jetë private shumë të pëlqyer”-thotë mes tjerash djaloshi i ri i cili ruan si kujtim shumë takime me artisten dhe me bashkëshortin e saj Sokolin, ai është takuar me ta 8 herë.

Adhuruesi i këngëtares jeton në Augusburg të Gjermanisë, ka lindur në Berlin por që origjina e tij është Gjakova, sapo ka marrë një dhuratë nga artistja e tij e preferuar, konkretisht një dvd ku në të është 20 vjetori i Gjystes dhe për këtë ndjehet shumë i nderuar.

Frani tregon se këngëtaren e ka takuar  për herë të parë në vitin 2009-të në Lucern dhe nga emocioni vetëm ka bërë fotografi me të dhe nuk ka folur aspak, ndërsa nuk e harron kurrë dhe e mban si një kujtim të bukur një mbrëmje në Kressbronn (Bodensee) kur ai ka pasur mundësi të rrijë me Gjysten dhe Sokolin.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online