All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Future Steps. Show all posts
Showing posts with label Future Steps. Show all posts

Monday, 30 January 2012

Future Steps ne gara boterore

Grupi i vallezimit perkrahet shume pak ne kete event

Grupi shqiptar i vallëzimit modern, Future Steps, e përfaqëson Kosovën në garat botërore të vallëzimit, “Floor Wars 2012”, të cilat mbahen në Brescia të Italisë.

Grupi përfaqësohet nga koreografi Sahit Aliu, si dhe valltarët Berat Haskaj e Besart Mehmeti.

Menaxheri i grupit, Labinot Nuraj, ka njoftuar se mbështetjen e vetme Future Steps e kanë marrë nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit që e ka përkrahur grupin me 40% të shumës se përgjithshme.

Ndërkaq, shumën tjetër e kanë paguar vetë pjesëtarët e grupit, duke qenë se asnjë nga kompanitë e njoftuara nuk i është përgjigjur pozitivisht kërkesës për ta mbështetur këtë grup./Telegrafi/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Future Steps in the racing world

Albanian group of modern dance, Future Steps, the world representing Kosovo in dance competitions, "Floor Wars 2012", held in Brescia, Italy.The group represented by Ali Sahit choreography and dancers of Besart Mehmed Haskaj Berat.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online