All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Gani Bardhi. Show all posts
Showing posts with label Gani Bardhi. Show all posts

Friday, 25 January 2013

Syte e Ganiut sipas Bleona Qereti

“I like this more! Gani zemra...Sytë e tu, sytë e tu, me gjithë dritat që kam parë, me gjithë yjet rreze ar, me gjithë lumenjtë, liqenet blu, shëmbëllejnë sytë e tu...”.

Ky ishte postimi në “Facebook”-un e këngëtares Bleona Qereti, i cili i pasqyrohej fotos dhe syve të bashkëshortit të saj, Gani Bardhi. S’e di nga e gjithë kjo dashuri e këtyre ditëve për bashkëshortin e saj, por vargjet e këngës janë marrë nga repertori i këngëtarit shkodran, Frederik Ndoci.

Ndërsa, Bleona e ka lansuar këto ditë një reklamë të videos ‘Pass Out” dhe flitet se video do të jetë shumë ‘hot’.M.GJ.
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Gani eyes by Bleona Qereti

"I like this more! Gani heart ... Your eyes, your eyes, all I saw lights, all the stars beam gold, rivers, blue lakes, shëmbëllejnë eyes ... ". This was in the post "Facebook"  of Bleona Qereti singer, who reflected the picture and the eyes of her husband, Gani Bardhi.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online