All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Gecjan Fashion Group. Show all posts
Showing posts with label Gecjan Fashion Group. Show all posts

Monday, 22 October 2012

Sfilate madheshtore “Kuq e Zi” edhe ne Dipasore

Ka muaj që ka nisur përgaditjet për sfilatën “Kuq e Zi” në diasporën shqiptare për nder të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Janë tre bashkëpunëtorë të fuqishëm si “Gecjan Fashion Group”,  “IB Event” dhe  RTV 21 që pritet të sjellin spektaklin “Mbrëmjet e shekullit” në disporën shqiptare dhe konkretisht në Zvicër dhe Gjermani.

Modelet më të njohura shqiptare nga Kosova, Shqipëria dhe Diaspora do të sfilojnë me kreacionet “Kuq e Zi”, ndërsa mësohet se kreatorët më të mirë shqiptarë tashmë i kanë gati krijimet e tyre me ngjyrat e flamurit kombëtar.

Pak ditë më parë është realizuar edhe seti fotografik me kreacione “Kuq e Zi” nga mjeshtri Avni Selmani. Nga organizatorët mësohet se qëllimi i kësaj sfilate është që diasporës ti afrohet një spektakël si rrallë më parë, modë me motive kombëtare dhe festën e 100 vjetorit ta dërgojë edhe te bashkëatdhetarët të cilët nuk do të kenë mundësi të vijnë në vendlindje për të festuar këtë festë.

Sunday, 22 April 2012

Pavaresia e Shqiperise me spektaklin “Kuq e Zi” nga “Gecjan Fashion Group”

Festa e madhe e Pavarësisë së Shqipërisë do të ndjehet shumë edhe në Kosovë. Mësuam se me rastin e festimeve të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, agjencioni më i madh shqiptar i modës “Gecjan Fashion Group”,  do të organizojë një spektakel të modës, ku do të sfilojnë modele të njohura, me kreacione të kreatorëve më të mirë shqiptarë, të cilët do të stilojnë veshje veçanërisht për këtë sfilatë.

Projekti synon të inkurajojë kreatorët shqiptarë të krijojnë veshje me motive kombëtare. Veshjet që stilohen duhet patjetër të përfaqësojnë vlerat tradicionale dhe të jenë të dizajnuara me ngjyrat e flamurit kombëtar, kuq e zi.

Qëllimi i kësaj sfilate është të dalin në pah vlerat më të mira të veshjeve me motive kombëtare të kombinuara me elemente modernë. Në këtë kuadër synohet të avancohen trendet e veshjeve me elementë kombëtare, kuq e zi.Skenografia gjatë kësaj mbrëmje do të jetë e dizajnuar me elemente dhe ngjyra tradicionale.

Saturday, 14 April 2012

Genta performance “extra” ne “Kosova Fashion Week”

Ka përfunduar me komente më pozitive, si asnjë herë tjetër “Java e Modës” e mbajtur në “Sheshin 21” për 5 netë me radhë. Ndërsa në natën e tretë e ftuar speciale ka qenë këngëtarja më atraktive shqiptare Genta Ismajli, e cila kishte përgaditur tre këngë të miksuara ekstra për ti përformuar në “Kosova Fashion Week 2012”.

Jo vetëm ka ngritur publikun që përcillte këtë event, në kënbë këngëtarja, por performanca e saj i kalonte ato të yjeve botërorë. Eshtë viti i dytë me radhë që Genta performon në “Javën e Modës”, që këtë vit ky organizim ishte gjigand, falë agjensionit më të madh të modës në vend “Gecjan Fashion Group” dhe RTV21./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Genta performance "extra" in "Kosovo Fashion Week"

Completed with positive comments, like no other time "Fashion Week" held in "Square 21" for 5 nights. While the third night was special guest Albanian attractive këngërtarja Wiley, who had prepared three songs to be performed extra mix in "Kosovo Fashion Week 2012". Not only has raised the public that following this event, in kenbe singer, but her performance exceeded those of world stars. It is the second year in a row that performs Genta "Fashion Week" that this year the organization was giant, thanks agejnsionit biggest instead fashioned "Gecjan Fashion Group" and RTV21./Albavipnews /


Saturday, 11 February 2012

Diellza Kolgeci imazhi i “Gecjan Fashion Group”

Vajza që shihni në këtë foto e shkrepur mjeshtërisht nga fotografi i njohur shqiptar Avni Selmani, besoj se e njihi të gjithë. Ajo në fushën e modelizmit nuk ndalet kurrë. Eshtë kjo Diellza Kolgeci që tashmë në botën e bukurisë ka marrë një tjetër detyrë, do të jetë zyrtarisht imazhi i “Gecjan Fashion Group” dhe njëkohësisht edhe do të jetë modele në javën e modës në “Kosova Fashion Week 2012”.

Diellza sapo ka marrë këtë ofertë nga presidenti i kësaj agjensie dhe e ka pranuar, ndërsa do ta shohim modelen më të njohur shqiptare në javën e modes që do të mbahet në fillim të muajit mars në Prishtinë./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Diellza Kolgeci image "Gecjan Fashion Group"

The girl you see in this picture neatly worked from photographs of famous Albanian Selmani Avni, I believe that all Know. It modelizmit not in never stops. Is this Diellza Kolgeci already in the world of beauty has got another job, will be officially image "Gecjan Fashion Group" and will also be models in the fashion week in "Kosovo Ëeek Fashion 2012".

Diellza just received this offer from the president of this agency and has accepted, as we will see the most famous Albanian model in fashion week to be held in early March in Pristina./Albavipnews/


Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online