All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Genc Angjellari. Show all posts
Showing posts with label Genc Angjellari. Show all posts

Wednesday, 10 April 2013

Djaloshi qe ju le pa gjume

“Ora e natës”, ky është programi ndoshta i vetëm që të shoqëron kur je pa gjumë pas mesnatës , ose në orët e para të mëngjësit të hershëm.

Por ‘fajtori’ se pse shoqëria është e bukur edhe në këto orë të vona, është djaloshi simpatik dhe me zë të ëmbël Genci Angjellari.

Është kanali radio-televiziv “Ora News” në Tiranë, i cili e sjell Gencin me tema dhe të ftuar të shumtë, duke  e bërë kështu një nga programet më të ndjekura dhe popullore.

Por djaloshin ne e kemi ndjekur edhe gjatë programit “Start”, ndërsa ka gati një vit që udhëheq “Ora e natës”.

Por ambicia e tij e madhe besoj se nuk do të rri vetëm me kaq, pasi Genci është një nga zërat më të mirë të medias shqiptare./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
The boy leaves you sleepless

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online