All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Gentiana BB5. Show all posts
Showing posts with label Gentiana BB5. Show all posts

Tuesday, 28 February 2012

Ja arsyeja pse Genta e don Metin ne BB5

Forma e zemrës e krijuar nga banorja me shumë humor e “Big Brother Albania 5”, Genta ndaj Metit, ende po kujtohet nga ana e atyre që e ndjekin këtë reality-show, të cilët nuk janë të pakët.

Por a e dini se cila është arseyja se pse Genta e don dhe e ka simpati Metin, pasi karakteri i tij ngjan me ish të dashurin e saj, që vajza ka treguar se ka pasur një histori që i ka lënë një shije jo të mirë. Këtë Genta e ka treguar në dhomën e rrëfimit, ndërsa Meti vazhdon ta urrejë atë që nga momenti që ajo e nxorri jashtë nga shtëpia më e famshme në Shqipëri./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Here's why don Genta Metin in BB5

Heart shapes created by the residents with much humor of "Big Brother 5", Genta to Matthey, are still remembered by those who follow this reality-showdown, who are not poor. But did you know what is arseyja why don Genta and Metin sympathy, as his character resembles her former boyfriend, the girl has shown that there was a story that has left a bad taste. Genta has indicated that the confession room while Matthey continues to hate him from the moment she brought out the most famous house in Bangladesh./Albavipnews/


Thursday, 23 February 2012

Genta nga simpati ne antipati Metin ne Big Brother 5

Do ta nis këtë lajm me një pyetje për të gjithë ju që na lexoni. Si ju duket jeta e personazheve në Big Brother 5? Ndërsa edhe dy ditë dhe njëri nga djemtë që u quajt treshja e modelëve do të dalë, dhe për këtë “zarin” e këtij muhabeti e ka konkuretja e parë Genta.

Por mësuam se Genta nga simpatik që e kishte Metin, personazhin model nga Prishtina e ka bërë antipati, madje ajo i ka thënë se do të jetë ai konkurenti i dytë që do ta lë shtëpinë. Por nuk dihet mirë nëse do ta ketë vertët ajo në dorë këtë vendim, apo edhe spektatorët që e njekin këtë reality-show./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Genta from sympathy to antipathy Metin in Big Brother 5

I will start this story with a question for all of you who read us. What do you think the life of the characters in Big Brother 5? While the two days and one of the guys who was called the trio of models will appear, and that "dice" this has muhabeti first konkuretja Genta. But we learned that the sympathetic Genta had Metin, the character model from Pristina has made ​​antipathy, she even said that he would be the second competitor who wants to leave home. But good is not known whether it will really have to hand this decision, or even spectators who njekin this reality-show./Albavipnews /


Tuesday, 21 February 2012

Meti dhe Genta imitojne Sali Berishen ne BB5

Ata nuk e kanë idenë e orës, po ka qenë afër ora 2 pas mesantë ku disa nga banorët e reality-show “Big Brother 5” kanë nisur të këndojnë.

Meti dhe Genta kanë qenë pjesë e këtij mini show, duke kënduar, por jo vetëm, ata kanë nisur të imitojnë. Ka qenë kryeministri Sali Berisha pjesë e imitimeve, ku në fakt Meti dhe Genta e kanë imituar thuajse origjinal të parin e qeverisë shqiptare./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Meti and Genta imitate Sali Berisha in BB5

They have no idea of time, but has been close to 2 hrs after mesantë where some residents of the reality-showdown "Big Brother 5" have started to sing. Genta Matthey and were part of this mini showdown, singing, but not only, they have begun to imitate. Prime Minister Sali Berisha has been part of the simulations, where in fact Matthey and Genta are almost mimicking the original chief of the government./Albavipnews/

Monday, 20 February 2012

Nisin xhelozite e para dhe zenkat mes vajzave ne BB5

Elvisi dhe Meti kujdesen për Gentianën duke plotësuar njërën nga detyrat që u është caktuar në lidhje me të. Gentiana shprehet se është njeriu më me fat, teksa djemtë i bëjnë masazh.

Elvisi i thotë Gentianës se ajo i duket shumë e drejtpërdrejtë. Ajo i përgjigjet se banorët kanë krijuar një përshtypje se ajo është naive, por në të vërtetë nuk është ashtu.

Më pas sy djemtë mësojnë Gentën sesi të sfilojë duke përmbushur kështu detyrën tjetër, që është t’i japin mësime modelingu. Anila u bashkohet mësimve të djemve për Gentianën, por mes dy vajzave lind një zënkë. Genta shprehet se djemtë kanë për detyrë të mësojnë vetëm atë, jo Anilën. Por nuk mbaron me kaq, teksa Genta i kërkon Metit që t’i mësojë të ecë si femër e vërtetë me klas. Anila thotë në këtë moment: “Me klas duhet të jesh, nuk mund të bëhesh”.

Sunday, 19 February 2012

Big Brother Albania 5 nise aventuren...

Starton Big Brother 5

“Big Brother 5” ka nisur aventuren me 15 personat qe hyne te shtunen mbrema ne shtepine me te vezhguar.

Ata jane: Gentiana nga Devolli, Meti nga Prishtina, Ermali nga Memaliaj, Graciano, te cilit vendimi per tu bere pjese e lojes iu komunikua ne shtepine e tij, Arjola nga Pogradeci, Edgari, 52 vjec nga Tirana, Emirjeta nga Shkodra, Anila nga Tirana, Flori nga Baldushku, Besarta e cila jeton ne Itali, Albulena nga Prishtina, Erjoni nga Tirana, Elvisi nga Gjakova, Liami i cili jeton ne Gjermani dhe Gjoni i cili jeton ne Itali.

Ne studio Arbana Osmani, opinionist Arjan Konomi, ndersa Vellai i Madh ka nisur menjehere me te papriturat. Asnjeri prej atyre qe hyne nuk konsiderohet ende banor zyrtar i shtepise. Vendimi se cili do te largohet nga shtepia te shtunen e ardhshme mes Ermalit, Metit dhe Elvisit do ta marre Gentjana.

Big Brother u ka ngarkuar atyre te bejne disa gjeste kortezie ndaj vajzes gjate javes dhe ai qe do te rezultoje me pak i pelqyer nga Gentjana do te largohet.

Per te tjeret sfidat jane perpara. /top channel/
- - - - - - - - - - - - - - - -

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online