All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Gerd Vaso. Show all posts
Showing posts with label Gerd Vaso. Show all posts

Thursday, 28 June 2012

Revista PALOMA - 23 Qershor 2012

Revista PALOMA, 23 Qershor 2012
 • Elvana Gjata, kengetarja e fitoreve te medha
 • Franceska: Me Ermalin dashurohem cdo dite e me shume
 • Rezarta Shkurta shpallet e pafajshme: "Rozana do te me demshperbleje per prishje imazhi"
 • Mirjeta e BB. Bashkejetesa me Klodin dhe martesa kete vere
 • Kerkohet i dashuri ideal... Noizy (Rigels Rajku)
 • Enada dhe Gerd Vaso: "Te udhetosh me yjet"
 • Romina Shkreli: "Lufta ime me kilet e teperta"
 • Rita Ora nxjerr gjoksin jashte
 • Aferdita Dreshaj i dorezon kuroren Diana Avdiut
 • Mimoza e Big Brother, se shpejti nje reklame xhinsesh ne Dubai
 • Viola Spiro behet stiliste
 • Telenovela Ledri-Dafina vazhdon...
 • Zhaku angazhohet ne projekte bamiresie

Thursday, 8 April 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 8

Dancing With The Stars Albania: Eli & Gerd, Nata 8, 8 Prill 2010 (08.04.2010)

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)

Vallezimi #1 Waltz


Vallezimi #2 Paso Doble


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 1 April 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 7

Dancing With The Stars Albania: Eli & Gerd, Nata 7, 1 Prill 2010 (01.04.2010)

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 25 March 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 6

Dancing With The Stars Albania: Eli & Gerd, Nata 6, 25 Mars 2010 (25.03.2010)

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 18 March 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 5

Dancing With The Stars Albania: Eli & Gerd, Nata 5, 18.03.2010

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)Verzioni i zgjeruar

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 11 March 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 4

Dancing With The Stars Albania: Eli & Gerd, Nata 4, 11.03.2010

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 4 March 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 3

Dancing With The Stars Albania: Eli & Gerd, Nata 3, 04.03.2010

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 25 February 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 2

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 2, 25.02.2010

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Sunday, 21 February 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD, NATA 1

DANCING WITH THE STARS ALBANIA, ELI & GERD, NATA 1, 18.02.2010

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)


- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

]]

Thursday, 18 February 2010

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD PROFIL!

Dancing With The Stars Albania: ELI & GERD PROFIL!

VIP 11: ELI FARA (& Gerd Vaso)
Eli Fara kengetare e njohur e muzikes popullore, e cilesuar si ylli i serenatave korcare. Lindi ne Korce, me 21 maj 1967. Zeri i saj spikati qe ne femijeri, por vetem ne vitin 1989 ajo fitoi fame kur rrembeu cmimin e pare ne spektaklin “Mbremjet e muzikes popullore” me intepretimet qe ajo u beri kengeve “Qeraxhiu i Grebenese’ dhe “25 gershetat”. Prej ketij viti kengetarja fillon te marre pjese ne shume koncerte brenda dhe jashte vendit. Disa vite me vone zhvendoset ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, por asnjehere nuk mbetet larg publikut. Deri me sot ka publikuar 6 albume muzikore nder te cilet: “Nostalgji”, “Pertej”, “Me thote zemra”, “Te dua per vete”, apo “Vjeshte”. Dashurite e jetes per Eli Faren jane vajza e saj, Marina dhe muzika. Ndonese ka marredhenie te mira me kercimin, perpara pjesemarrjes ne kete konkurs ajo eshte shprehur : “Kur e pervetesoj nje levizje, sado e vogel, me duket sikur e kam ditur te gjitha heret. Eshte vertet interesante kjo eksperience, nga te gjitha qe kam perjetuar deri me sot”.

Video prezantim

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Eli Fara known singer of popular music, described as the star of Korca's serenades. She was born in Korce, 21 May 1967. Her voice features that in childhood, but only in 1989 when she won fame snatched first prize at the spectacle "Evenings of popular music" the interpretation that it was made song "Qeraxhiu of Grebenese 'and" 25 gershetat ". Of this year's singer starts to participate in many concerts within and outside the country. Several years later moved to the United States of America, but remains never far from the public. Until now it has published 6 albums of music among which: "Nostalgji", "Beyond", "The heart says," I love you for yourself ", or" Vjeshte. Dashurite of life for Eli seeds are her daughter, Marina, and music. Although there are good relations with dance, before participation in this contest it is stated: "When you adopt a movement, however small, to appear as if I knew all the sooner. This is really interesting experience, from all I've experienced up to now " ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online