All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Gillespie. Show all posts
Showing posts with label Gillespie. Show all posts

Sunday, 18 March 2012

Bendi "Gillespie" turne ne Slloveni dhe Kroaci...

“Gillespie” ne Kroaci e Slloveni

Ata kane sjelle ne skenen muzikore nje zhaner dhe fryme te re. Si te tille, bendi “Gillespie” ka kohe qe nuk ka shqelmuar fare. Te kater anetaret e bendit, baterite po i mbushin per dicka qe atyre nuk u ka ndodhur asnjehere. Ata po pergatiten keshtu per nje turne ne Kroaci e Slloveni.

“Bendi kroat i njohur ‘Lollobrigida’, te cilet i kemi takuar ne Shkup, derisa kemi bere muzike, ka propozuar qe ne te mbajme disa koncerte ne nje turne disaditesh ne Kroaci dhe Slloveni. Ideja ka qene te performojme edhe ne Bosnje, por per shkak te dokumenteve kjo eshte e pamundur”, tregon Hana Zeqa, vokalistja e bendit.

Turneu i cili do te filloje ne fillim te muajit prill, parasheh 9 koncerte, me fillim nga ai i dates 5 prill ne Split te Kroacise, 6 prill ne Sibenik te Kroacise, 7 prill ne Kniin, 8 prill ne Muuk Murska Sobota, me pas me 11 prill ne Lublane, 12 prill ne Zagreb, 13 prill ne Skofie dhe i fundit do te jete me 14 prill ne Rjeke. Zeqa thote se i tere grupi ka sakrifikuar pergatitjet per videoklipe e albume, vetem qe te koncentrohet ne paraqitje sa me te mira ne kete turne.

Wednesday, 11 January 2012

Grupi Gillespie ne Turne Ballkanike...

GILLESPIE N’TURNE

Grupi i rokut alternativ “Gillespie” po mendon te filloje nje turne te ri koncertesh gjate ketij viti.. Guri Shkodra, kitarist i grupit, thote se viti 2012 do te jete vit kur grupi do te vazhdoje promovimin e albumit te tyre jo vetem ne Kosove, por edhe jashte saj.

Grupi i rokut alternativ “Gillespie” do te vazhdoje vitin 2012 me disa turne brenda dhe jashte Kosoves, perderisa koncertet jane vazhdim i atyre te mbajtura me pare gjate vitit 2011 ne qytete dhe vende jo urbane ne Kosove.

Vitin e kaluar grupi kishte publikuar albumin e dyte dhe spotin “Anisa”, qe ishte pjese e albumit, perderisa kishte filluar edhe bashkepunimin me vokalisten Hana Zeqa. Tani grupi thote se ne 2011-en ishin te zene ne promovimin e ketij albumi.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online