All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Grida Duma. Show all posts
Showing posts with label Grida Duma. Show all posts

Wednesday, 22 February 2012

Arma roze e Selise Blu

Të bukura, seksi dhe protagoniste në politikë. Pasi e provoi në fushatat zgjedhore kryeministri e ka hapur lojën edhe në parti e qeveri. Nga Çiljeta Xhilaga, tek Greta Koçi, Juela Meçani, Erla Mëhilli dhe Grida Duma. Formula thotë se imazhet femërore vlejnë.

Edhe pse fushata e zgjedhjeve të përgjithshme elektorale është ende larg, kryeministri Sali Berisha prej javës së kaluar e këtej i ka siguruar edhe disa këngëtare të tjera në listën e adhurueseve të tij.

Në mbledhjen e grupit parlamentar të PD-së, ndërsa diskutonte për ndryshimet në Kodin Penal, Berisha, për çudinë e të gjithëve, ndër të tjera ndali tek shtypi rozë. Ai paralajmëroi ndryshime në ligjin “Për të dhënat personale”, për t’u dhënë mbrojtje më të mirë personave nën hetim, por në mënyrë të veçantë artisteve dhe këngëtareve.

“Pët fat të keq në këtë vend dalin në pazar dhe dosjet me sekrete të atyre që janë nën hetim dhe gjykim, të cilat përbëjnë dëmtim të rëndë të procesit, dalin dhe dokumente të tjera”, tha kryeministri. “Konstatoj me keqardhje se abuzohet. Edhe jeta e artisteve dhe këngëtareve është objekt i një agresioni mediatik dhe e tëra në masën 80 për qind bazohet në skup dhe jo ndodhi reale”.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online