All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Gzim Berisha. Show all posts
Showing posts with label Gzim Berisha. Show all posts

Wednesday, 23 July 2014

Gzim Berisha, në hapat e atdhedashurisë së familjes Gërvalla

Atë e shikon kudo në mes të përsonalitetve më të lartë në Diasporë, por edhe në mes të femrave më të bukura e këto jo vetëm shqiptare, pse jo edhe në cdo cep të botës falë udhëtimeve që bën.

Ky është personazhi ynë i cili quhet Gzim Berisha, dikur i apasionar dhe shumë i mirë në futboll kur i referohemi viteve 1992-98 ku luante për ligën e 2-të Fc Thun, por pak më herët e deri para pak kohësh një Kikboxer i njohur nga vitet 90-09 po në Zvicër.

Gzimi tashmë i ka lënë këto pasione, por artin jo, megjithëse ka përfunduar studimet në Bern të Zvicrës për Menaxher i Biznesit të Lartë, ai kur ka kohë dhe mundësi më miqtë e tij më të mirë është në eventet më të bukura që shqiptarët organizojnë në Diasporë, sidomos në diskon Enjoy përkrah dy miqve të tij të suksesshëm Mus Karricës dhe Samir Gërvallës.

Djaloshi me plot energji megjithëse ka lindur dhe jeton në Zvicër ai kuirrë se harron origjinën e tij, Pejën e bukur madje me mburrje flet kudo për këtë vend, për Shqipërinë që e adhuron cdo copë të saj e cdo shqiptar e mundohet ti ndihmojë secilit.

Deri tani ka realizuar shumë ëndrra duke nisur nga hobet e tij e deri te të qenit praën dhe përkushtimi ndaj familjës së tij të mrekullueshmë, por kur ne e ngacmojmë se kujt ia dedikon gjithë këtë arritje ai ka shumë për të falenderuar duke nisur nga familja e tij të cilët e sollën në jetë dhe ia plotësuan të gjitha dëshirat.

E nis me emra me më të dashurit e tij nga babai Maxhun Gërvallën, mamin e tij që për të është më e mira në botë, por pa harruar vëllëzërit e tij që janë po kaq të suksesshëm në drejtime të ndryshme si Arton Berishën (Udhëheqës i Fabrikës Hofmann Neopack AG –Bern), Pajtim Berrishën (Inxhinier i Armatimit zvicran Ruag- Bern), Lulzim Berishën (Udhëheqës i ndërmarrjeve të ndryshme), Visar Berishën (Menaxher), Driton Haziraj (Drejtor të Imobileve në Stuttgart).

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online