All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Haki Gjocaj. Show all posts
Showing posts with label Haki Gjocaj. Show all posts

Monday, 4 November 2013

Restoranti mikpritës i një shqiptari në Zürich

Një udhëtim i bukur dhe i paharruar në Diasporë do të mbahet mend duke u shënuar edhe në kalendarin e ditës së parë të muajit nëntor 2013.

Por e vecanta e këtij udhëtimi do të jetë edhe një darkë me plot shije në një nga restorantet më të mira në mes të Zürich, “Casa Amici” ku gëzohemi që pronari i tij është shqiptar.

Na shërben Haki Gjocaj dhe na mirëpret shumë mirë, ndërsa mësojmë se është një vend i qetë dhe me një super shërbim të kulturuar jo vetëm për zviceranët por edhe për shqiptarët./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Host an Albanian restaurant in Zurich

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online