All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Haki Kika. Show all posts
Showing posts with label Haki Kika. Show all posts

Monday, 8 October 2012

Haki Kika i BB3 ne filmin "Nena"

U be i famshem pas pjesemarrjes ne spektaklin "Big Brother Albania 3" dhe fitoi respekt nga shikuesit me lojen e tij te vecante edhe pse nuk arriti finalen. Fjala eshte per Haki Kiken apo shkurt "Kika" si njihej ne formatin e BB.

Keto dite ne Prishtine, kane filluar xhirimet e filmit "Nena" nen regjine e Korab Lecaj ku Kika luan rolin kryesor, raporton "Telegrafi". Filmi eshte me tematike sociale dhe ka mbledhur emra te njohur te kinematografise kosovare si Aurita Agushi, Xhejlane Terbunja, Labinot Lajci etj.

Eshte ky nje rikthim i Kikes ne kinematografi pas nje pauze te gjate. Xhirimet e filmit priten te perfundojne ne fund te ketij muaji. /Albavipnews/

Tuesday, 29 November 2011

Hakiu i BB3 Flet per Erotizmin...

Haki Kika: “Ne dashuri ka dy gjera ose e do dike ose jo”

Mjerisht per erotizmin pak flitet qofte ne shtepite tona, qofte ne shkolla apo media. Se sa flitet per erosin tregon me se miri se me cfare niveli te shoqerise kemi te bejme. Une per erotizem jam i gatshem te flas me ora te tera, eshte dicka qe na rrethon kudo qe shkojme dhe qe e gjejme ne forma te ndryshme.

Nese per nje moment Kika do te mbylle syte dhe do te kujtoje femijerine, cilat jane imazhet qe shfaqen para jush?
Nje rruge e pa asfaltuar, e mbushur me plote femije te lagjes , top futbolli dhe aty ketu ndonje biciklete…

Meqe e nisem kete bisede nga kujtimet, mund te na thoni c’tip femije keni qene?
Kurioze per gjithcka rreth meje, ne pergjithesi femije i hareshem, kokeforte sa here kam menduar se kam pas te drejte por edhe tolerant.

Friday, 28 May 2010

Hakiu: Nga BB3 Fitova Famen, Por Humba Privatesine!


/photo public domain, game over/

Haki Kika: Nga Big Brother 3 fitova famen, por humba privatesine

Nje nder banoret me te pelqyer te spektaklit “Big Brother Albania 3” ka qene edhe shqiptari i Kosoves Haki Kika. Dalja e tij pak jave perpara se te mbaronte spektakli me i ndjekur ne Shqiperi ngjalli debat si dicka e padrejte, jo vetem ne biseda tavolinash, por edhe ne mediat e shkruara qe pasqyronin hap pas hapi kete show. Edhe atij nuk i eshte dukur i drejte eliminimi para kohe dhe madje kete e ka shprehur hapur edhe gjate transmetimeve te ndryshme televizive. Por, tashme gjithcka ka mbaruar dhe ai eshte kthyer ne Kosove. Ka vazhduar rrjedhen normale te jetes, duke marre me vete, vetem kujtimet e bukura qe BB3 i ka dhuruar.

“Une kam perfaqesuar gjate gjithe kohes, spontanitetin, lojen e paster, thjeshtesine dhe mbi te gjitha reagimin real ndaj situatave te krijuara brenda ne shtepi”, thekson nder te tjera Kika gjate intervistes dhene per Game Over. Por a ka marre ai ndonje oferte tunduese per pune dhe sa transparent e cileson ai formatin e BB3?

Keni qene nje nder banoret me te preferuar te audiences shqiptare. Si fillim deshirojme t’u pyesim, cilet jane kujtimet me te bukura qe keni marre me vete ne Kosove?
Ka shume kujtime te bukura nga eksperienca ime ne “Big Brother 3”. Kujtoj shpesh shtepine e vjeter, kur mundohesha te ndizja zjarrin dhe duart me beheshin plot me shenja nga te djegurat. Gjithashtu do te vecoja edhe provat e javes, te cilat kane qene shume interesante, sepse me disa prej atyre provave jam ndeshur per here te pare dhe secila prej tyre te dhuronte satisfaksionin e saj.

Duam t’u bejme nje pyetje qe nuk eshte kursyer edhe per ish banoret e tjere. Do ta perserisnit serish kete eksperience nese do u jepej mundesia?
Jo, sepse nuk me pelqen qe t’i perseris gjerat. Mendoj se nuk do te ishte aq interesante sa eksperienca e pare, ndaj i le me kaq gjerat.

Sipas jush cfare ka vleresuar me shume publiku tek ju?
Kam perfaqesuar gjate gjithe kohes, spontanitetin, lojen e paster, thjeshtesine dhe mbi te gjitha reagimin real ndaj situatave te krijuara brenda ne shtepi. Pra, kane vleresuar ate cfare une kam perfaqesuar.

Me cilin prej banoreve te “Big Brother 3” do te vazhdoni t’i ruani marredheniet qe keni krijuar?
Une jam i hapur per te gjithe. Vazhdoj te ruaj miqesi pothuajse me pjesen me te madhe te banoreve.

Deshironi qe te na flisni pak per kete spektakel. Qofte edhe per transparencen e tij?
Big Brother eshte nje format i tille qe nuk eshte e thene te jete transparent, madje duket qe John de Mol, ka lene pak vend per transparence, ose kjo eshte pershtypja ime nga eksperienca qe pata.

Atehere, cfare mendoni se fituat nga kjo eksperience?
Fame.

Mendoni se keni humbur dicka?
Privatesine.

Ka patur raste qe jeni penduar per pjesemarrjen tuaj ne BB3?
Jo. Une gjate gjithe kohes jam munduar qe te shoh anen me te mire te ketij reality show dhe perpara se te futesha brenda i kisha llogaritur te gjitha gjerat. Pra, dua te them qe i kam marre ne konsiderate edhe “pasojat” e mundshme.

Tashme qe gjithcka ka mbaruar, u ka ardhur ndonje oferte pune Kika?
Po, ka oferta nga kompani te ndryshme, madje shume interesante, por per momentin akoma nuk kam vendosur.

Nese do t’ju ofronin pune ne Tirane, do ta “braktisnit” Kosoven, qofte edhe per nje periudhe kohe?
Sot dy metropolet tona Tirana dhe Prishtina jane me afer se kurre, prandaj edhe po te filloja nje pune ne Tirane, nuk do te thote qe do ta “braktis” Prishtinen.

Cili eshte komenti me i vecante qe keni marre pas daljes tuaj nga shtepia e “Big Brother 3”?
“Je me i miri i te tre edicioneve”.

Negativ ka pasur?
“Kika ne fund te spektaklit u be pjese e grupit te ndrikullave” (qesh). Une kurre nuk kam qene pjese e ndonje grupi ne shtepi. Gjate gjithe kohes kam vepruar vete dhe sipas kokes sime.

Jeni kthyer ne Kosove. Si po shkon jeta juaj tashme, pas gjithe fames dhe simpatise qe keni krijuar te publiku?
Interesante dhe me plot komplikime, por gradualisht po rehabilitohem. Eshte goxha e veshtire, por do t’ia dal. /vilma kerciku/game over/qershor 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Haki Kika: From Big Brother 3 won fame, but lost privacy

One of the most favored people involved in performing "Big Brother 3" was also the first Kosovo Albanian Haki Kika. His appearance a few weeks before the show ended in Albania followed sparked debate as something unfair, not only in conversation tables, but also in print media that reflect this step show. And he is not showing the right and even eliminate this early has also openly expressed during various TV broadcasts. But now everything is over and he is returned to Kosovo. Continued normal flow of life, taking with them, only the beautiful memories that has donated BB3.
"I have represented at all times, spontaneity, play clean, simplicity and above all real response to the situation created at home," said Kika among others during the interview given for Game Over. But he received a tempting offer for any job and he qualifies as transparent format BB3?

Have been a favorite among people with the Albanian audience. First we would like to ask, who are the beautiful memories that you take with you in Kosovo?
There are many beautiful memories of my experience in "Big Brother 3." Often recall the old house when the fire burn mundohesha and become a full hands with signs of burning. It will also be singled out proofs of the week, which have been very interesting, because some of the evidence I encountered for the first time and each of them to donate her satisfaction.

We want to make a question that is not even to save the other former residents. I'll repeat this experience again was given the opportunity if it will?
Not because I do not like to repeat things. I think that would not be as interesting as the first experience, so I let things so.

According to you what the audience has appreciated more to you?
I represent at all times, spontaneity, play clean, simplicity and above all real response to the situation created within the home. So what I have appreciated what I represent.

Which of the inhabitants of "Big Brother 3" will continue to keep the relationships that you create?
I'm open to all. Continue to maintain friendships with almost the majority of residents.

We want to talk a bit about this spektakel. Even for its transparency?
Big Brother is such a format that is not said to be transparent, even appears that John de Mol, has left little room for transparency, or it is my impression that I had experience.

Then, what do you think it earned from this experience?
Fame.

Think you missed something?
Privacy.

There have been cases that are remorseful for your participation in BB3?
No. I tried at all times to see the best side of this reality show and before I go into the account within all things. So I want to say that I take into consideration the "effects" as possible.

Now that everything is over, came to any job offer Kika?
Yes, there are offers from different companies, even very interesting, but for the moment I have not yet decided.

If you offer work in Tirana, will "leave" Kosova, whether for a period of time?
Today our two cities Tirana and Pristina were closer than ever so even if you start a job in Tirana, does not mean he will "abandon" Prishtina.

What is the special comment that you receive after your exit from the house of "Big Brother 3"?
"You are the best of the three editions.

Had a negative?
"Kika spektaklit finally became part of the group godmother (laughs). I've never been part of any home. I acted at all times by himself and my head.

You are returned to Kosovo. How is your life now, after all fames and simpatise that you create to the public?
Interesting and full of complications, but gradually rehabilitohem. It is pretty difficult, but to get out.
]]

Wednesday, 19 May 2010

Hakiu: Big Brother Manipuloi Votat!

Hakiu: BB nuk e respekton votën e publikut

Njëri nga banorët më të përfolur të edicionit të sivjetem të shout real “Big Brother Albania”, Haki Kika, ka thënë se ky shou nuk respekton votat e publikut dhe se është i bindur se nuk ka qenë publiku ai që ka vendosur për largimin e tij.

“Kurrë nuk më ndërrohet mendja për manipulim votash. Unë vetëm nga publiku nuk kam dalë. Është luftë interesash. Me kalimin e kohës do t’i bëj publike të gjitha detajet. Por ta dini se ky shou nuk e respekton votën e publikut”, theksoi Hakiu në një intervistë për Infopress.

Kika ka deklaruar se ishte shumë i sigurt që nuk do të dilte dhe ishte shumë i qetë. Ai ka thënë se nuk e priste as nominimin e dytë, ndërsa më pas e kishte kuptuar, që sipas tij, ishte një kurth, duke shtuar se banorët ndiheshin të kërcënuar nga origjinaliteti dhe natyrshmëria e tij.

“Ndihem shumë i gëzuar sepse dikush i fitoi lekët, ndërsa unë kamë fituar atë që asnjëri nga banorët nuk do ta fitojë gjithë jetën. Respektin dhe zemrat e shqiptarëve anekënd botës. Shpesh e pyes veten: ’Çka paskam bërë kaq të veçante që po gëzoj gjithë këtë respekt?’. Unë, thjeshtë bëra atë që do të bëja në secilën situatë apo ambient të ngjashëm. U solla natyrshëm ashtu siç jam në të vërtet ashtu siç sillem edhe në shtëpi”, ka thënë Hakiu. /infopress/telegrafi/maj 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Hakiu: BB does not respect the public's vote
One of the residents most controversial edition of Shout This year the real "Big Brother" Haki Kika, said that this show does not respect the public's votes and he is convinced that the public was not one who has decided to remove his .
"I never changed mind on vote rigging. I just have not come from the public. It is the struggle of interests. Over time will make public all the details. But I know that this show does not respect the public vote, "said in an interview Hakiu Infopress.

Kika said he was very sure it will not appear and was very quiet. He has said he did not expect either the second nomination, and later he understood that his opinion was a trap, adding that residents felt threatened by his originality and natyrshmëria.

"I feel very happy because someone won the lek, while I earn what I have none of the residents will not gain the whole life. Respect and hearts of the Albanians throughout the world. Often I ask myself: 'What paskam made so special that it is warm all respect?'. I simply asked him to do in each situation or similar environment. They brought him naturally as I am in fact behave as well at home, "said Hakiu.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online