All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Hashim Thaci. Show all posts
Showing posts with label Hashim Thaci. Show all posts

Monday, 15 July 2013

Thaci dhe djali i tij, behen me autogram te Ronaldos...

Ronaldo i jep nenshkrime Thacit dhe djalit te tij

Superylli i futbollit boteror, Cristiano Ronaldo, duket se ka gjetur kohe per te nenshkruar autograme per kryeministrin e Kosoves, Hashim Thaci dhe te birin e tij, Endritin.

Gezimin e madh per kete e ka shprehur vet djali i kryeministrit, i cili i njohur per aktivitetin e tij ne Twitter, ka publikuar nje fotografi ku shihen nenshkrimi i Ronaldos per Endritin dhe babain e tij.

“Vet dora e tij”, keshtu e ka komentuar Endriti fotografine e postuar duke aluduar se ishte vet Ronaldo ai qe ka nenshkruar autogramet per njeriun e pare te vendit tone dhe djalin e tij.

Endriti duket se eshte shume i rregullt ne Twitter. Ai percjell vazhdimisht zhvillimet perreth babait te tij, komentet e ministrave te tjere si Vlora Citaku, e po ashtu edhe merret me zhvillimet politike ne vend pa anashkaluar dhe preferencat e tij muzikore. Ai ka mbi 11 mije percjelles, 10 mije me shume se sa Twitteri zyrtar i babait te tij.

Ende nuk dihet se ku i ka nenshkruar Ronaldo keto autograme dhe nese Endriti ka qene ne ndonje prej seancave stervitore te Cristianos.

Friday, 1 June 2012

Thaci: Rona, perfaqesim i Kosoves nen flamurin kombetar shqiptarThaci: Rona, perfaqesim i Kosoves nen flamurin kombetar shqiptar

Kryeministri i Republikes se Kosoves, Hashim Thaci, priti sot pasdite kengetaren Rona Nishliu, te ciles i shprehu urimet me te thella per suksesin dhe perfaqesimin dinjitoz te vlerave te Kosoves nen flamurin kombetar shqiptar ne festivalin e Kenges Evropiane - Eurovision 2012.

“Me interpretimin tuaj te vecante dhe shume profesional, me emocionet prej nje artisteje te vertete, treguat cilesi kulmore, duke u vleresuar larte prej publikut evropian dhe prej profesionisteve evropiane te muzikes”, u shpreh kryeministri Thaci.

Friday, 24 April 2009

Flash News 24 Prill 2009

Alba Vip Flash News
Alba Vip Flash News, 24 Prill 2009

- Mirsa Kerceli flet per cmimet e fituara. “Kam pasur shume suksese gjate viteve te fundit, mirepo me se shumti qe me ka mbetur ne zemer deri me tani eshte pjesemarrja ime ne festivalin e madh kombetar “Kenga magjike”, ku arrita te shperblehem me cmimin “Magjia e pare,” ka thene Mirsa. /kosova sot/

- Edhe nje kengetar i ri ne skenen muzikore. Sokol Gjakova, djaloshi nga Prishtina, ka promovuar mbreme ne Sheshin 21 kengen e tij te pare. Kenga quhet "I lumtur jam" me tekst te Arsim Bunjakut, komponim te Afrim Macules dhe orkestrim te Enis Presheves. /kosova sot/

- Divorci Inva Mula - Pirro Cako, shtyhet gjyqi. Seanca duhej te shtyhej pasi rezultonte qe pala e paditur, ne rastin ne fjale kengetari Pirro Cako, nuk kishte marre dijeni per seancen. Gjykata vendosi daten 5 maj si date per seancen e radhes. /panorama/

- Kryeministri i Kosoves, Hashim Thaci, do te krijoj nje profil zyrtar ne facebook. Kjo faqe do te perdoret per nje komunikim zyrtar dhe transparent me te gjithe qytetaret e Kosoves. /express online/

- Vesa Luma, ka vendosur qe te mos flas me per jeten e saj private ne media. Sipas Veses eshte keqperdorur gatishmeria e saj per te folur rreth jetes private, sidomos nga mediat e shkruara ne Shqiperi. “Une kam qene shume e hapur ndaj mediave cdo here kur me jane bere pyetje per jeten time private”, ka thene kengetarja duke shtuar se “kjo eshte keqperdorur, sidomos nga mediat e shkruara ne Shqiperi. Prandaj kam vendosur qe me te mos flas me per jeten time private”. Vesa Luma eshte ne lidhje dashurie me regjisorin Genc Dobroshi. /ktv/

- Skillz jane duke realizuar albumin e tyre te dyte qe pritet te dale kah fundi i muajit qershor ose fillimi i muajit korrik. Albumit do t'i paraprije edhe nje videoklip. /ktv/

- Luan Krasniqi behet baba per here te pare. E bija e tij, Melisa, ka ardhur ne jete me 15 prill, rreth ores 13.52. “Jam jashtezakonisht shume i gezuar, tashme ne jeten tone ka hyre nje engjell flokeverdhe dhe lindja e vajzes sime eshte me e rendesishme se cdo fitore”, ka thene Luan Krasniqi i cili eshte duke stervitur intenzivisht cdo dite dhe pret nje ndeshje kete vit kunder nje boksieri te mire. /top channel/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Flash News

- Mirsa Kerceli speaks for awards earned. "I've had many successes in recent years, but mostly that has remained until now in the heart is my participation in the great national festival" magic song, which arrived with the shperblehem price "Magjia first," said Mirsa. / Kosova Sot /

- And a new singer on the music scene. Sokol Gjakova, Djaloshi from Pristina, has promoted 21 Square evening in his first song. The song is called "I'm happy" with the text of the Education Bunjaku, compounds of the instrumentation and approach Macules Enis Presevo. / Kosova Sot /

- Divorci Mula - Cako, postponed the trial. The hearing should be postponed as result that the party indicted, in the case in question Pirro Cako singer, had not received information on the session. Court date set May 5 as the date for the next plenary session. / Panorama /

- Prime Minister of Kosovo, Hashim Thaci, will create an official profile on facebook. This page will be used for a formal and transparent communication with all citizens of Kosovo. / Express online /

- Vesa Luma, has decided not to speak for her private life in the media. According Veses is misused its willingness to talk about private life, especially the written media in Albania. "I was very open to the media every time to have questions about my private life," said singer, adding that "it is misused, especially by print media in Albania. Therefore I decided that not speak for my life private. " Vesa Luma is in love with the director about Genc Dobroshi. / KTV /

- Skillz are realizing their second album which is expected to appear in late June or early July. Galleries will precede a video clip. / KTV /

- Luan Krasniqi becomes father for the first time. And his daughter, Melissa, has come to be April 15, around 13:52. "I am extremely very happy, now we have entered our lives a blond angel of birth and my daughter is more important than any victory," said Luan Krasniqi, who is trained intensively every day and hosts a game this year against a better boxer. / top channel /
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online