All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Heidi Lushtaku. Show all posts
Showing posts with label Heidi Lushtaku. Show all posts

Tuesday, 7 May 2013

Bukuroshja Heidi Lushtaku, ne ballinen e "Dentastic"...

Heidi Lushtaku
Heidi Lushtaku ne kopertinen e magazines “Dentastic”

Bukuroshja nga pjesa frankofone e Zvicres per here te pare eshte shfaqur ne ballinen e revistes se famshme zvicerane per dhembe “Dentastic”

Heidi Lushtaku, shqiptarja me origjine nga Kosova e cila po vazhdon garen per kuroren „Miss Zvicra 2013“, per nje periudhe te shkurter ka vazhduar me suksese te njepasnjeshme edhe ne boten e modelizmit.


Jo rastesisht eshte perzgjedhur Hedi te jete ne kopertinat e nje magazine te ketille me tirazh te madh dhe me ndikim ne Zvicer. 22-vjecarja pervec modelizimit po vazhdon shkollimin ne Zvicer edhe si asistente e mjekut te dhembeve.

Tuesday, 19 February 2013

Miss Zvicra 2013 me tri shqiptare ne gare...

Tri shqiptare, kandidate per Mis Zvicra 2013

Ndersa 6 nga gjithsej 18 kandidatet e bera te njohura jane nga vendet e Ballkanit si Kosova, Kroacia dhe Serbia

Pas nje pauze qe pati vitin e kaluar evenimenti “Mis Zvicra” pritet qe kete vit te organizohet serish. Dhe, qe tash duket se ky organizim do te kete nje fryme Ballkani. 6 nga gjithsej 18 kandidatet e bera te njohura jane nga vendet e Ballkanit si Kosova, Kroacia dhe Serbia. Prej tyre, gjysma ose 3 jane shqiptare nga Kosova. Dorina Podrimja, Anita Mustafa dhe Heidi Lushtaku jane tri shqiptaret qe do te konkurrojne per kuroren e mis Zvicres. Dy te parat jane te lindura e te rritura ne Zvicer ndersa e trea ka ardhur ne Zvicer ne klasen e pare te fillores.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online