All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Hevzi Kumanova. Show all posts
Showing posts with label Hevzi Kumanova. Show all posts

Tuesday, 4 June 2013

Hevzi Kumanova, kengetari me i kerkuar i Diaspores

Zërin dhe praninë e tij e dëgjon dhe e shikon kudo, pasi ai është këngëtari më i kërkuar në mbrëmjet e Diasporës.

Është fjala për këngëtarin simpatik dhe me zë të vecantë Hevzi Kumanova, i cili në rrëfimin e tij për ne tregon se po bashkëjeton me muzikën ka 12 vjet dhe ndjehet shumë mirë kur përkrahet nga shumë njerëz të cilët e duan muzikën që ai bën.

Hevziu ka lindur në Kumanovë, por ka 6 vite që jeton në Genevë të Zvicrës, ndërsa deri më tani ka një album me këngë të bukura ndërsa është duke punuar tre këngë të reja që pritet të vijnë gjatë këtij viti për ty kthyer në hite të muzikës shqiptare, ku këto këngë janë të punuara nga muzikantët Xheni dhe Artan Kastrati.

Këngëtari 28 vjecar jo vetëm në Diasporë është më i kërkuari, por ai gjatë pushimeve kthehet në vendlindje ku është i ftuar nëpër dasmat dhe gëzimet familjare. Hevziu tregon bashkëpunon me të gjithë muzikantët dhe përshtatet me ta, por gjithmonë e shoqëron tastieristi (sintashi) i tij Eroll Ganiu.

Ne donim të dinim se me cilën prej artisteve femra do të donte të kishte një duet, por morën si përgjigje që artisti ka menduar, por ende nuk ka një emër.

Saturday, 13 December 2008

Macumba Club 20 Dhjetor 2008: Qamil Hondozi, Lil Liri

Macumba Club 20 Dhjetor 2008

TE SHTUNEN ME 20 DHJETOR 2008

QAMIL HONDOZI, LIL LIRI, SHADOW, SCORPION
Valbona Spahiu, Hevzi Kumanova
DJ Toni.S

Hyrja deri 23:00 per femra FALAS!

MACUMBA CLUB FRIBOURG
MACUMBA CLUB
Rte de Tavel 17
Fribourg
Switzerland

Tel: 079 616 77 43
macumbaclub.ch
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Macumba Club 19 Dhjetor 2008: Miss Macumba 2008, Agnesa Vuthaj

Macumba Club 19 Dhjetor 2008


TE PREMTEN ME 19 DHJETOR 2008


MISS MACUMBA 2008
Moderatore: Agnesa Vuthaj

Ju argetojne:
Bekim Kumanova & Elmirandi & Valbona & Hevzi Kumanova

MACUMBA CLUB FRIBOURG
MACUMBA CLUB
Rte de Tavel 17
Fribourg
Switzerland

Tel: 079 616 77 43
macumbaclub.ch
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 6 December 2008

Macumba Club 13 Dhjetor 2008: Tuna & Ermal Fejzullahu

Macumba Club 13 Dhjetor 2008

TE SHTUNEN ME 13 DHJETOR

Altuna Sejdiu TUNA, Ermal Fejzullahu
Valbona, Arta Zenelaj, Hevzi Kumanova

Hyrja per femra deri 23h Gratis!

MACUMBA CLUB FRIBOURG
MACUMBA CLUB
Rte de Tavel 17
Fribourg
Switzerland

Tel: 079 616 77 43
macumbaclub.ch
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Saturday, 8 November 2008

Macumba Club: Korab Jetishi, Cima

Macumba Club 14 e 15 Nentor 2008
/photo macumba/

TE PREMTEN E TE SHTUNEN 14 & 15 NENTOR 2008
Aziz Murati, Bashkim Spahiu, Valbona, Hevzi Kumanova

TE SHTUNEN ME 15 NENTOR 2008
Korab Jetishi & Humoristi Cima

Hyrja deri 23h per femra falas!

MACUMBA CLUB FRIBOURG
MACUMBA CLUB
Rte de Tavel 17
Fribourg
Switzerland

Tel: 079 616 77 43
macumbaclub.ch
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Thursday, 30 October 2008

Macumba Club: Antigona Rustolli, Valbona Spahiu, Bekim Kumanova, Hevzi Kumanova

Macumba Club Antigona Rustolli Valbona Spahiu etj
/photo macumba/

Te Shtunen me 1 Nentor 2008
Antigona Rustolli, Valbona Spahiu, Bekim Kumanova dhe Hevzi Kumanova
Hyrja deri ne oren 23:00 per Femra FALAS!

MACUMBA CLUB FRIBOURG
MACUMBA CLUB
Rte de Tavel 17
Fribourg
Switzerland

Tel: 079 616 77 43
+tag: rrustolli
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online