All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Hysen Blakqori-Ceni Hollywood. Show all posts
Showing posts with label Hysen Blakqori-Ceni Hollywood. Show all posts

Wednesday, 26 June 2013

Llapjani i famshem edhe ne Gjermani

Personazh shumë interesant, madje edhe regjisorët e mëdhenj të Hollivudit i kanë kërkuar dikur të luante për ta, ky është Hysen Blakqori, i njohur ndryshe me nofkën Ceni Hollywood, që ka lindur në Podujevë dhe ka vite që jeton në Frankurt.

Nëse mund të jesh andej nga qyteti ku ai jeton, mund të vizitosh dhe të marrësh një mikpritje të ngrohtë nga Ceni në një nga lokalet më të frekuentuara të gjermanëve me emerin ‘Fortuna’, pasi ai merret me sallonin e akulloreve me emrin “Eis Cafes”.

Por personazhi ynë është me shpirt artisti, ai ka kontakte të mira me njërëz të rëndësishëm të Hollivudit, por edhe është mik i mirë me personazhët e rëndësishëm të botës kulturore në Kosovë, si me Qun Lajqi, Naim Abazi, Afrim Muqicin e shumë të tjerë, apo shpesh herë e shikon me Missat që janë kurorëzuar si më të bukurat kudo në hapësirat shqiptare, megjithëse ende është beqar, një lajm i mirë për të gjitha femrat.

Hyseni për ne ka treguar se është mik i mirë edhe me prominentat e Formula 1, si: Nico Rosberg, Ralf Möller, Mathias Hues, si dhe mik i mirë me Miss Frankfurt.
Ne mësojmë gjithashtu se Ceni në fillim të muajit gusht do të vizitojë Shqipërinë për herë të parë dhe do të jetë i shoqëruar me kampionin e botës për 7 herë me radhë, në ‘Kick Box’ Mirdi Limanin së bashku me një sponsor mik i tij gjerman Amatues Box, një boksier i njohur që është sot 68 vjec, me emrin Paul Maletzki, i cili vjen me të për herë të parë për të vizituar Shqipërinë.

Hyseni është djaloshi që nuk llodhet kurrë së bëri dhe foluri mirë për shqiptarët kudo që ai është, madje është edhe shumë patriot dhe kjo shihet edhe në vizitat e shpeshta që sa herë ti dalë kohë dhe nuk është shumë i angazhuar merr rrugën nga Gjermani për në Kosovën e tij të dashur, dhe natyrisht se mundohet të kalojë disa ditë edhe në vendlindjen e tij, në Podujevë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online