All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Hysni Zeqiri. Show all posts
Showing posts with label Hysni Zeqiri. Show all posts

Wednesday, 1 February 2012

Hysni Zeqiri sjell “Prane saj”(Video)

Kenga e re eshte nje balade e bukur

Ta dëgjosh është një baladë e bukur, të shohësh klipin është një video e bukur. Kështu vjen këto ditë me klipin më të ri, këngëtari kosovar Hysni Zeqiri, i cili ka realizuar këngën më të re me titull “Pranë saj”.

Një baladë ku muzika e saj është punuar nga Ilir Tolaj, ndërsa për tekstin ëshntë kujdesur Ilir Macastena, ndërsa videoja është punuar në Tiranë me “Max Production”.

Hysniu megjithëse është aktor, ai ka vite që merrët me muzikë, dhe më saktë videoja e tij e parë është realizuar në vitin 2003, ndërsa kënga e re është e shtata me rradhë në karrierën e tij muzikore.

Por djaloshi nga Krusha e Madhe ndoshta sic thotë dhe kënga ka gjetur një siguri pranë një vajze në këto ditë të ftohta dimri./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Hysni Zeqiri brings "Nearby"

Hear is a beautiful ballad, to see a video clip is nice. So these days comes with the new clip, feat Hysni Kosovar singer who has performed the new song titled "Nearby." A ballad where her music is worked by Ilir Tolaj, while Ilir Macastena care ëshntë text and video is working in Tirana with the "Max Production."

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online