All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label IB Event. Show all posts
Showing posts with label IB Event. Show all posts

Monday, 17 March 2014

‘IB Events’ solli një super mbrëmje me yjet e muzikës

Gjatë mbrëmjes së shtunë të 15 marsit në diskon e njohur të shqiptarëve në Neuus të Gjermanisë në ‘GoldenTime’ kompania e njohur e organizimeve ‘Ib Events’ kishte ftuar këngëtarët më ‘in’.

Ndërsa shqiptarët që jetojnë në Gjermani kishin mbushur këtë club për të dëgjuar dhe u argëtuar me artistë me me zë sic ishte Gold Ag, Zajmina Vasjari, Noizy, Astrit Mulaj.

Artistët kanë performuar hitet e tyre për shqiptarët që jetojnë  në Diasporë, ndërsa organizime të tilla e plot sukse nën firmën e ‘IB Events’ dhe drejtuesit të saj Ilir Balija, vazhdojnë të jenë të pranishme gjithmonë  e më shumë atje. /Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
'IB Events' brought a super evening with music stars

During the evening of Saturday March 15th diskon known Neuus Albanians in Germany in 'Goldentime' organizations recognized company 'Ib Events' had invited singers 'in'. While Albanians living in Germany had filled the club to listen and entertain with sound artists as was Gold Ag, Zajmina Vasjari, Noizy, Astrit Mulaj.

Artists have performed their hits for Albanians living in the Diaspora, while organizations such successes under the full signature of 'IB Events' and its leaders Ilir Balija, continue to be more and more present there. / Maxim Gjokaj /

Monday, 22 October 2012

Sfilate madheshtore “Kuq e Zi” edhe ne Dipasore

Ka muaj që ka nisur përgaditjet për sfilatën “Kuq e Zi” në diasporën shqiptare për nder të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë.

Janë tre bashkëpunëtorë të fuqishëm si “Gecjan Fashion Group”,  “IB Event” dhe  RTV 21 që pritet të sjellin spektaklin “Mbrëmjet e shekullit” në disporën shqiptare dhe konkretisht në Zvicër dhe Gjermani.

Modelet më të njohura shqiptare nga Kosova, Shqipëria dhe Diaspora do të sfilojnë me kreacionet “Kuq e Zi”, ndërsa mësohet se kreatorët më të mirë shqiptarë tashmë i kanë gati krijimet e tyre me ngjyrat e flamurit kombëtar.

Pak ditë më parë është realizuar edhe seti fotografik me kreacione “Kuq e Zi” nga mjeshtri Avni Selmani. Nga organizatorët mësohet se qëllimi i kësaj sfilate është që diasporës ti afrohet një spektakël si rrallë më parë, modë me motive kombëtare dhe festën e 100 vjetorit ta dërgojë edhe te bashkëatdhetarët të cilët nuk do të kenë mundësi të vijnë në vendlindje për të festuar këtë festë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online