All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ilir Balija. Show all posts
Showing posts with label Ilir Balija. Show all posts

Monday, 27 October 2014

Ilir Balija : ‘‘Zori’ filmi më i madh shqiptar po vjen’ (Foto)

Do të jetë një nga filmat më të mëdhenj shqiptarë jo vetëm nga tematika dhe koha që është dashur të realizohet,  por edhe nga kasta e aktorëve dhe personazhëvë shumë të njohur të skënës shqiptare si: Cun Lajci, Sunaj Raca, Kenan Gurgurovci, Meda, Labinot Tahiri, Enver Idrizi, Shkurte Gashi, Diellza Kolgeci, Noizy, Zajmina Vasjari, Gold Ag, Varrosi etj .

E kemi fjalën për filmin ‘Zori’ me regji nga Esat Fejza,  ku ne mësojmë nga Ilir Balija që është një nga producentën e këtij filmi dhe njëkohësisht protagonist në një rol kryesor, dhe ku producenti tjetër është Naser Qeli, na tregoi se ky film nga muaji nëntor do të ketë premierën e tij dhe do të ketë mundësi që ai të promovohet edhe në Diasporë, dhe do të jetë filmi më i madh shqiptar që po vjen.

Por data e saktë sipas Ilirit nuk është cakutuar ende por në fillim do të vijë si premierë në disa vende të evropës e më pas në Kosovë.

Ilir Balija njëkohësisht është i njohur për punën e tij të madhe që e bën në Gjermani me anë të tre kompanive të tij ‘Markgrafler Taxi’, ‘Markgrafler Transporte’ dhe ‘IB Events’ ku ka të punusuar 80 punëtorë dhe arritje e një suksesi të madh.

Njëkohësisht Iliri është në kryesi edhe të ‘Union Bussines’ një bashkëpunim dhe marrëdhënie kjo e krijuar në mes të Gjermanisë dhe Kosovës, por njëkohësisht ai është pjesë tash dy vite si bashkëorganizator i eventit më të madh të modës ‘Prishtina Fashion Night’, dhe shumë vite pjesë në organizimin e ‘Miss Diaspora’.

Thursday, 27 March 2014

Menaxheri i Medës: “ Asnjë incident nuk ka pasur”

Disa portale kishin shkruar një lajm jo të vërtetë në lidhje me këngëtarin e njohur Meda, sikur gjatë një ndjeshje në Mitrovicë artisti është rrahur.

Por për këtë incident që nuk ka ndodhur por është vetëm një gënjeshtër ne morën një reagim nga menaxheri për në Diasporë i këngëtarit, nga Ilir Balija (IB Events) , ku na tha se nuk ka pasur asnjë incident ndaj këngëtarit, por kanë qenë vetëm spekullime.

Madje sic shihet edhe në foto artisti ka qenë me menaxhërin e tij gjatë ditës së enjte në një nga lokalet e njohura në mes të Prishtinës, më në formë se kurrë. Meda vazhdon të jetë artisti më i kërkuar kudo ku ka shqiptarë./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
The manager of the Medes: "No incidents were"

Some portals have not written a true story about singer Meda, like during a ndjeshje in Mitrovica artist is beaten. But the incident did not happen but it's just a lie we received a response from the manager for singer Diaspora, by Ilir Balija (IB Events), which told us that there were no incidents on the singer, but have been only speculation .

Furthermore, as shown in the photo artist was his manager during the day Thursday in one of the popular bars between Pristina on form than ever. Meda continues to be the most requested artist wherever Albanians. / Maxim Gjokaj /

Tuesday, 5 November 2013

Meda dhe Noizy “kallin” publikun e Diasporës

Natyrisht se ku është Meda dhe reperi Noizy, publiku është i pafund, por edhe kur një organizim ka firmën e “IB Event”.

Në natën e fundit të muajit të sapo kaluar në Neuss në Düsseldorf të Gjermanisë në diskon ‘Golden Time’ është mbajtur një super mbrëmje ku artistët Meda dhe Noizy janë pritur shumë mirë nga pupliku i madh i shqiptarëve që kishte mbushur këtë disko të madhe plot e përplot.

Kompania e organizimeve ‘IB Events’ që drejtohet nga Ilir Balija ka gati organizimin e rradhës ku do të mbahet në disko Reyna në Hanover me 16 nëntor e ku do të këndojnë artistët Meda, Bajram Gigolli dhe Astrit Mulaj./Maksim Gjokaj/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Track and Noizy "stir" public Diaspora

Of course that is where Meda and rapper Noizy, the public is endless, but when an organization has the signature of "IB Events". In last night just last month in Düsseldorf Neuss in Germany at the disco 'Golden Time' was held a super evening where artists Noizy Track and were extremely well received by big pupliku Albanians had filled this huge disco full of overflows.

Monday, 14 October 2013

Te gjithe e duan Meden per Bajram

Na bëri përshtypje një datë e njëjta sic është ajo e 15 tetorit, ku është festa e madhe e Kurban Bajramit, ku Meda do të ishte në orare të ndryshme për të kënduar në dy qytete.

Dhe ishte e vërtetë këtë e vërtetuam nga menaxheri dhe drejtuesi i kompanisë IB Events, Ilir Balija, pasi për Medën kanë shprehur dëshirën shumë organizatorë në Kosovë ta kenë këtë mbrëmje.

Nga Prizreni e më pas në Prishtinë në këtë natë të madhe, e më pas të nesërmen do të udhëtojë për në Gjilan një tjetër koncert atje e të enjten në Mitrovicë.

Ky është i palodhshmi dhe këngëtari më i kërkuar për festën e Bajramit , Meda. Si duket të gjithë shqiptarët për këtë festë duan të dëgjojnë zërin e Medës dhe të jenë aty ku ai këndon./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
We all want to Bajram Medea

Wednesday, 19 June 2013

Ilir Balija, organizatori me i suksesshem ne Diaspore

E shikon kudo, ku ka organizime dhe super mbrëmje të cilat mbledhim bukur të gjithë shqiptarët që jetojnë në Diasporë.

Ky është Ilir Balija, djaloshi me origjinë nga Mitrovica, por që ka vite që jeton në Gjermani dhe është një nga organizatorët më të suksesshëm në Diasporë.

Ndoshta do të harronin ndonjë mbrëmje nëse do ti numëronim ato, ku Iliri i ka organizuar dhe kanë qenë mbrëmjet më të bukura shqiptare.

Vetëm pak ditë më parë ai ishte bashkëpunëtor i cili ka mbajtur një peshë të madhe në organizimin e bukur të spektaklit të bukurisë ‘Miss Diaspora 2013’ , mbajtur në Neuss të Gjermanisë në mbrëmjen e 8 Qershorit, madje mësojmë se Iliri do të vazhdojë të pëkrahë dhe të organizojë gjithmonë e më bukur spektakle të tilla.

Tash e katër vitë ai merret me organizime, ndërsa ka edhe kompaninë e tij që të gjithë e njohin për evente madhështorë me emrin “IB Events”, ndërsa me biznes djaloshi artist ka nisur që në vitin 2003, ku ka 3 kompani të mëdha Taxi me një rreth prej 40 KM, dhe më shumë se 50 makina dhe afër 80 punëtorë që i ka punësuar në këtë kompani, por gjithashtu ka edhe biznese të tjera në Gjermani dhe në Kosovë që nuk do ti publikojë.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online