All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Ilir Geci. Show all posts
Showing posts with label Ilir Geci. Show all posts

Sunday, 12 February 2012

“Kosova Fashion Week” do te vije me shume surpriza

Gecjan Fashion Group dhe RTV 21, risjellin: “Kosova Fashion Week 2012”. Java e modës në Kosovë, shënon ngjarjen më të madhe të modës në rajon, duke u rishfaqur cdo vit, si një diritare brilante e prezantimit të punimeve autoriale të kreatorëve të dëshmuar, nga mbarë trojet shqiptare dhe dizajnerave botërorë që kanë exluzivitetet e prodhimeve të tyre edhe në tregun kosovarë.

Kosova fashion Week , si cdo vit tjetër, ka për synim të inkurajojë Shtëpitë e modës, Kreatorët, Shkollat e Modës, Grupet e Kreatorëve, Butiqet Exluzive etj, që përmes punimeve kreative, të pasqyrojnë vlerat e punimeve me trendet më të fundit të modës.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online