All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Iliret. Show all posts
Showing posts with label Iliret. Show all posts

Saturday, 4 February 2012

VIP Ballina: Revista INTERVISTA - 4 Shkurt 2012

Revista INTERVISTA, 4 Shkurt 2012
  • Greta Koci: Eshte si oksigjeni...
  • Per shopping me Rovena Stefen. 10,000 euro per nje pallto!
  • Frederik Ndoci: Marredhenia me vajzat, ma ka shkurtuar jeten!
  • Albina: Stresi? Nuk ia vlen...
  • Orgesa Zaimi: S'ka gje te pamundur!
  • Rezarta Shkurta pajtohet me Viten...
  • Iliret: Kengetaret e tallavase, jane mekatare!
  • Fiori Dardha i "Bla bla bla": Televizioni nuk eshte per te gjithe!
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
INTERVIEW Magazine, 4 February 2012

Greta Koci is like oxygen ...
For shopping with Stephen Rovena. 10.000 euros for a coat!
Frederick Ndoci: relationship with the girls, have shortened my life!
Albina: Stress? Not worth it ...
Orgesa Zaimi: there is nothing impossible!
Rezarta agrees with Vita ...
Iliret: tallavase singers, are sinful!
Fiori's "Bla bla bla": Television is not for everyone! ]]

Wednesday, 11 January 2012

Gold AG dhe “Iliret” se shpejti videon e kenges “Xhamadani vija-vija”

Reperi më i njohur shqiptar i momentit Gold AG ka në plan të realizojë videoklipin e këngës “Xhamadani vija-vija”, këngë kjo në bashkëpunim me grupin legjendar “Ilirët”.

Kënga ka kohë që është bërë në audio, madje është shumë e dëgjuar në internet, dhe e kërkuar në radio, ndërsa po ashtu kjo këngë ku Goldi repovat në një pjesë dhe solisti i grupit Shemi këndon, është kënga me e kërkuar nëpër mbrëmje në diasporë dhe jo vetëm.

Klipi do te realizohet ne vendet me historike shqiptare e pritet te dalë së shpejti dhe besoj do të arrijë për një kohë të shkurtër shikueshmëri të madhe, pasi bëhet fjalë për himnin e mbarëshqiptarëve, tashmë në një version më modern, kur këndon dhe reperi i famshëm./Maksim Gjokaj/

Degjo kengen:

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
 Goldie AG and "Illyrians" soon video of the song "Xhamadani vija vija"

Tuesday, 10 January 2012

Rikthehen ne treg pas 10 vjetesh legjenda “Iliret”

Janë bashkuar si më të fortë se kurrë djemtë Shemsi Krasniqi solisti i grupit, Besim Bunjaku, Shemsi Gashi, Besmir Krasniqi, Drilon Galica, të cilët krijuan grupin shumë të njohur mbarëshqiptarë “Ilirët”.

Ata pas 10 vjetëve mësuam nga kitaristi Besimi se do të vijnë me një album të ri në treg, i cili do të ketë këngë të reja, por edhe përpunime dhe hite që nuk kanë vdekur kurrë nga ky grup.

Legjendarët e këngëve “Fjalët e qiririt” dhe “Xhamadani vija-vija” kanë gati gjithçka dhe një album të ri që padyshim do të jetë një vlerë për muzikën shqiptare./Maksim Gjokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Return to the market after 10 years of legend "Illyrians"

Are united as never stronger than boys Shemsi Krasniqi soloist of the group, Faith Bunjaku, Shemsi Gashi, Besmir Krasniqi, Galica Drilon, who created many of the group known pan "Illyrians".

They learned after 10 years of guitarist Faith that will come with a new album in the market which will have new songs, but also processing and hits that have ever died from this group. The legendary song "Words of the candle" and "striped Xhamadani" have almost everything and a new album that will undoubtedly be an asset to Albanian music. /Maksim Gjokaj/Kosova Sot/

Wednesday, 29 April 2009

Flash News 29 Prill 2009

Alba Vip Flash News
Alba Vip Flash News 29 Prill 2009

- Kejsi Tola ben pergaditjet e fundit. Me 14 maj, Kejsi Tola do ta kendoje ne Moske kengen "Carry Me In Your Dreams" (“’Me merr ne enderr”), me tekst te Agim Docit dhe muzike te Edmond Zhulalit, ndersa ky i fundit thote se perfaqesuesja e Shqiperise do t’i kushtoje shume rendesi edhe paraqitjes se saj. Kenga eshte realizuar ne Gjermani, ndersa per performancen e Kejsit ne skene eshte kujdesur koreografi Ledion Bulku. Jane ditet e fundit pergatitore perpara udhetimit drejt Moskes. Ndersa te merkuren mberrijne nga Greqia tri balerinet qe do te kercejne me Kejsin, per te bere provat e fundit. “Nuk mendoj se festivali i eshte perkushtuar me teper performances. Teknologjia muzikore dhe vizive ka bere nje progres te jashtezakonshem, e kane bere kete festival me bashkekohor dhe me modern. Por, megjithate, mendimi im eshte qe kenga perseri mbetet baza e ketij festivali, ato kane qene te bukura dhe profesionale”, ka thene Edmond Zhulali ne nje interviste per gazeten “Shekulli”. /shekulli/telegrafi/

- Shtyhet rikthimi i grupit "Iliret".Rikthimi i rokereve te grupit "Iliret" eshte shtyre per arsye shendetesore te vokalistit Shemsi Krasniqi-Shemi, njofton "Infopress".“Iliret” kishin planifikuar te riktheheshin ne skene me tri kenge te reja, por edhe pse kishin paralajmeruar per nje rikthim te shpejte kjo nuk ndodhi. “Kam qene shume i semure nga fyti dhe ka qene e pamundur qe te realizonim kenget”, eshte shprehur Shemi. Megjithate, kjo nuk do te thote se do te anulohet rikthimi i tyre, pasi qe ne muajin maj fansat e grupit “Iliret” do ta kene mundesine qe t’i degjojne kenget e reja, nderkohe qe njeres prej kengeve do t’i realizohet edhe klip. /infopress/telegrafi/

- Violete Kukaj kendon ne Tirane. Kengetarja e njohur Violeta Kukaj para disa ditesh ishte ne Tirane ne nje koncert bashke me grupin “Corona”. Ajo ishte atje si perfaqesuese e Ansamblit te Kengeve dhe Valleve Popullore te Prishtines “Shota”. Kendoi dy kenge kosovare “Ma fal ate buzeqeshje” dhe “Ani mori nuse”, interpretimi i te cilave ngjalli emocione tek publiku i pranishem. “Ishte nje koncert jashtezakonisht i mire, duke qene se ishim edhe dy ansamble, ne dhe grupi ‘Corona”, eshte shprehur ajo. Kukaj eshte njera nder kengetaret qe i ka kushtuar shume kenge Kosoves. Mirepo, ani pse tashme jemi shtet, ajo nuk ndalon se kenduari per deshmoret, dhe per sakrificat e popullit per te fituar lirine. Sepse, sikur thote edhe ajo, cmimi per kete liri ka qene shume i madh. “Kjo ka qene per ne nje enderr qe eshte bere realitet. Dhe ne , permes artit jemi munduar te japim mesazhe shume te bukura permes kengeve tona”, rrefen dhe shton se paraqitja para publikut cdohere i ka ngjallur ndjenja te vecanta. “Cdokund ku paraqitesh para publikut, ke pergjegjesi per ate qe do te japesh ne skene, por perpara publikut shqiptar eshte ndjesi me e vecante, duke qene se na ka munguar, e nuk e kemi perjetuar gjithmone’ thote ajo. Ajo kohet e fundit ka bere dy videoklipe, “Diten e diel” dhe “O Allah”. /bota sot/

- Korab Shaqiri ka deklaruar per "Top Koha Music" KTV se endrra e tij e madhe eshte te realizoi nje mjuzikel dhe nje koncert me veprat e tija klasike. "Kjo eshte ideja ime e madhe dhe qe besoj ta realizoj shume shpejt", ka thene ai. Korabi se fundmi ka promovuar albumin e tij te pare dhe videoklipin e kenges "Te kam gjetur". Korabi ka studion e vet ku komponon kenge edhe per artistet tjere. /ktv/
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

- Casey Tola on her last preparations. On May 14, Casey Tola will sing song in Moscow "carry Me In Your Dreams" ( " 'The dream takes us"), Agim Docit the text and music of Edmond Zhulalit, while the latter says that representatives of Albania will pay even more important than its appearance. The song is performed in Germany, and for the performance of Casey staged choreography is cared Ledion Bulku. Are the last days before the trip up to Moscow. While arrive from Greece on Wednesday that three ballerina will dance with Casey, to make the latest evidence. "I do not think the festival is dedicated more performance. Visional and music technology has made tremendous progress, have made this festival, with contemporary and modern. But, however, my opinion is that kenga again remains the basis of this festival, they have been beautiful and professional, "said Edmond Zhulali newspaper in an interview for" century ". / century / telegraph /
- Group deferred reversionary "Ilir. Rokereve Rollback of the group" Ilir "has been postponed for health reasons vokalistit to Shemsi Krasniqi-Shemi, announces" Infopress. "Illyrian" riktheheshin had planned to produce three new songs, but even though they had warned of a return, this did not happen fast. "I've been SICK from throat and has been impossible to realizonim kenge" is expressed Shemi. However, this does not mean that it will void their return after the month in May the group's fans "Illyrian" would have the opportunity to hear new kenge, while one of the songs will be realized even klip. / Infopress / telegraph /

- Violeta Kukaj singing in Tirana. Known singer Violeta Kukaj a few days in Tirana was in a concert together with the group "Corona." She was there as representative of the ensemble of songs and folk dances of Pristina "shot." Kenge sang two Kosovar "I forgive him smile" and "Ani took bride", the interpretation of which sparked emotions among the public present. "It was an extremely good concert, as were two other ensembles, and in group 'Corona', it is expressed. Kukaj is one of the singers who has devoted much kenge Kosovo. However, Ani why we now state that it prohibits Deshmoret for singing, and sacrifices of the people to gain freedom. Because, even if she says, the price for this freedom has been very great. "This has been for us a dream has become reality. And we, through art, we tried to give very beautiful messages through our songs, "and adds that rrefen public presentation has always aroused special feelings. "Cdokund where presented to the public, have responsibility for providing what will be on stage, but before the Albanian public is feeling the particular, given that we lacked, we have not always experienced 'she says. She recently made two video clips, "Day Sunday" and "O Allah". / world today /

- Korab Shaqiri said for "Top Music Time" KTV that his great dream is to write a musical and to have a concert with his classic works. "This is my great idea and I believe to make it happen very soon" he said. Korabi has recently promoted his first album and the videoclip for the song "Te kam gjetur". Korabi has its own studio where he composes for other artistst too./ KTV /
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online