All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Jehona Bajrami. Show all posts
Showing posts with label Jehona Bajrami. Show all posts

Thursday, 17 June 2010

Jehona Bajrami: S'kalohet Dita Pa Telefon!


/photo public domain/

Jehona: E pamundur te kalohet dita pa telefon

Per moderatoren e emisionit “2-12” ne “KTV”, Jehona Bajramin, telefoni eshte nje nga gjerat me primare pa te cilen nuk mund ta kaloj diten. Ajo thote se ne ditet e sotme eshte e pamundur qe nje dite ta kalon pa telefon sepse eshte nje nga mjetet me te rendesishme te komunikimit. “Sot po te mos kisha telefon natyrisht se jetesa do te ishte shume me veshtire sepse gjithe e dime se sa i domosdoshem eshte ai, e sidomos kur ditet tona jane shume dinamike per secilin prej nesh”, thote ajo.

Puna dhe angazhimet e saj ditore e bejne qe te perdor telefonin pothuajse gjate tere dites. “Aktivitetet e mia ndonjehere jane edhe pa orare, keshtu qe telefoni me sherben per te aranzhuar punet qe kam gjate nje dite qofte rreth punes profesionale apo edhe ato te perditshmerise”, u shpreh Jehona duke shtuar se gjate kohes sa nuk eshte ne shtepi, me se shumti kontakton me nenen e saj. Prezantuesja Bajrami shprehet se nuk eshte e prire shume per te i nderruar telefonat, kjo ngase ne telefon ka shume numra te regjistruar dhe perton t’i barte ne telefon tjeter.

“Nuk jam e prire shume pas telefonave se me duket e merzitshme t’i bartesh te gjitha ato informacione, kontakte e shenime prej telefonit ne telefon. Kjo eshte pjesa e cila me ndal te bej pas tipave te reja te telefonave, por me pelqen qe mos te ngec edhe shume me teknologjine e re”, pohoi Jehona.

Aktualisht Jehona e mban nje telefon te tipit “Nokia 71”, ngjyre te bardhe dhe thote se e ka qe nga shkurti i vitit 2009, mirepo eshte e sterkenaqur me te. “Pervec, qe e perdori per telefonata e sms te ndryshem, ate po ashtu e perdori edhe per internet keshtu qe ne nje fare menyre e kam edhe laptop”, theksoi ajo. /arben gjinaj/zeri/qershor 2010/
- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

Jehona: Impossible to pass day without a phone

For the emission moderatoren "2-12" in "KTV" Jehona Bajrami, the phone is one of the primary things without which you can not spend the day. She says that nowadays it is impossible that a day passes without a phone because it is one of the most important means of communication. "Today I had the phone unless of course that life would be very difficult because all know how necessary it is, especially when our days are too dynamic for each of us," she says.

Her work and daily efforts to make phone use almost all day long. "My activities are sometimes even without schedules, so the phone serves to arrange the work on one day if I have some professional work or even everyday ones," said, adding that during the echo time as it is not at home, with the most contact with her mother. Presenter Bajrami says that is not inclined more to the changed cell, this is because the phone numbers is very lazy to register and transferred to another phone.

"I'm more inclined to look after the phone that the desert be transferred to all information, contacts and notes from phone to phone. This is the part that I do after quitting the new types of phones, but I am not to break down even more with new technology ", stated echo.

Currently holding a phone Jehona type "Nokia 71", white color and says it has since February of 2009, but is sterkenaqur with. "Besides, who use it for calls and sms different, it is also used for the internet so in a way I have the laptop," she said.
]]

Friday, 15 May 2009

Video Festi Muzikor 2009, Qilimi i Kuq

Video Festi Muzikor 2009, Kalimi mbi Qilimin e Kuq, 12 Maj 2009

Kjo eshte nje komedi me rolet kryesore: Jehona Bajrami dhe Flora Mejzinolli.
Argetim te kendshem!

Pjesa 1


Pjesa 2

- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: cilim tapeti tepihu
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online