All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Jozefina Kryeziu. Show all posts
Showing posts with label Jozefina Kryeziu. Show all posts

Saturday, 9 November 2013

Jozefina Kryeziu: “Gjyste Vulaj më ndryshoi jetën”

Është nënë e dy djemve dhe bashkëshorte e mirë, por ajo adhuron dhe e përcjell gjithmonë të rejat e këngëtares së saj të preferuar Gjyste Vulaj.

Kjo është Jozefina Kryeziu me origjinë nga Kosova, por që jeton në Zvicër e cila ka dëshirë me shumë emocione të tregojë për artisten e saj që e don më së shumtë dhe që e dëgjon nga mëngjesi deri në darkë.

“Pse unë e dua këtë këngëtare është sepse jo vetëm ka këngë të bukura dhe bën muzikë të mirë, por është edhe një person shumë i dashur, dhe sa herë unë e kam takuar ose kam biseduar me të kanë ndryshuar shumë gjëra në jetën time, me një fjala Gjystja dhe muzika e saj kanë ndryshuar jetën time.”-Kështu tregon për ne Jozefina e cila e ka takuar atisten për herë të parë në një koncert në Diasporë në muajin Maj të vitin 2012.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online