All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Junida Kule. Show all posts
Showing posts with label Junida Kule. Show all posts

Saturday, 2 May 2009

Big Brother Albania 2: JUNIDA KULE ELIMINOHET!

BIG BROTHER ALBANIA 2, NATA E TREMBEDHJETE (13), SPEKTAKLI

JUNIDA KULE ELIMINOHET!

Junida Kule Big Brother Albania 2
/photo top channel/

Big Brother ka kominikuar se publiku ka vendosur qe (me 30% te votave) banori qe duhet te le menjehere shtepine, duke humbur perfundimisht mundesine per te fituar 70,000 euro eshte JUNIDA KULE!
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: juna
- - - - - - - - - - - - - - - -
p.s. Si u votua tek AlbaVipNews.blogspot.com

JUNA 1168 (47%)
ANJEZA 491 (19%)
ADELA 359 (14%)
MIMOZA 297 (12%)
ADI 153 (6%)

TOTAL VOTA: 2468
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 25 April 2009

Big Brother Albania 2: Adela, Adi, Anjeza, Juna dhe Mimoza te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 78, NATA E DYMBEDHJETE (12), SPEKTAKLI, TE NOMINUARITTe nominuarit
ADELAJDA XHAMANI
ARDIAN POJANA
ANJEZA
JUNIDA KULE
MIMOZA KRASNIQI

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Anjezen, dergoni: BB ANJEZA ne 15191
Per te VOTUAR Adelajden, dergoni: BB ADELAJDA ne 15191
Per te VOTUAR Ardianin, dergoni: BB ARDIAN ne 15191
Per te VOTUAR Juniden, dergoni: BB JUNIDA ne 15191
Per te VOTUAR Mimozen, dergoni: BB MIMOZA ne 15191

Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.

- - - - - - - - - - - - - - - -
KUSH KE NOMINOI?

JUNA: ADELA, MIMOZA
ADELA: ANJEZA, JUNA
ARI: JUNA, ANJEZA
MIMOZA: JUNA, ANJEZA
ANJEZA: ADELA, ADI
BJORDI: JUNA, ANJEZA
QETSORI: ADI, ANJEZA
ADI: QETSORI, MIMOZA

RENDITJA FINALE

ANJEZA (5)
JUNA (4)
ADELA (2)
ADI (2)
MIMOZA (2)
QETSORI (1)
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Big Brother Albania 2: "Babai, Idhulli Im!"

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 78, NATA 12, SPEKTAKLI, SUPRIZA

“Babai eshte idhulli im”
25/04/09 21:37

“Big Brother” duke pare rendesine qe ka figura prinderore,e babait per dy nga banoret e shtepise, i pergatiti nga nje surprize. Junida eshte nje nga banoret qe ka marre nje telefonate nga babai i saj. Ai i shprehu mbeshtetjen e tij, dhe i tha qe permes “Big Brother” ai pa Junen e vertete. Nje tjeter banor te cilit i`u be nje surprize ishte dhe Arjani, i cili, pa foto nga karriera artistike e babait te tij. “Big Brother” u mundesoi qe edhe banoret e tjere te ndiqnin nje klip te shkurter per babain e Arjanit. Ai ka shprehur qe babai i tij eshte idhulli i tij, dhe ai ne cdo moment e shoqeron ne jeten e tij. Te dy banoret u emocionuan shume nga surpriza.
- - - - - - - - - - - - - - - -
+tag: supriza ari juna junida kule arian bakalli
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

"Father is my idol"
25/04/09 21:37

"Big Brother" the importance of the first parental figure, the father of two of the household, is prepared by a surprise. Junida is one of the residents who received a call from her father. He expressed his support, and said that through the "Big Brother" it's true without June. Another resident who `became a surprise and was Arjani, who saw pictures from the artistic careers of his father. "Big Brother" was also possible that other residents to attend a short klip for the father of Arjanit. He has expressed that his father is idol his, and he accompanies us in every moment of his life. The two residents were emocionuan many surprises from.
]]

Saturday, 18 April 2009

Big Brother Albania 2: Ari, Arjoni, Juna dhe Qetsori te Nominuar!

BIG BROTHER ALBANIA 2, DITA 71, NATA E NJEMBEDHJETE (11), SPEKTAKLI, TE NOMINUARIT

Big Brother Albania 2 Te Nominuarit 10

Te nominuarit:

ARJAN BAKALLI
ARJON MUCA
JUNIDA KULE
QETSOR FERUNAJ

Nga te gjithe rrjetet e telefonise celulare ne Shqiperi e Kosove

Per te VOTUAR Arjanin, dergoni: BB ARJAN ne 15191
Per te VOTUAR Arjonin, dergoni: BB ARJON ne 15191
Per te VOTUAR Junen, dergoni: BB JUNA ne 15191
Per te VOTUAR Qetsorin, dergoni: BB QETSOR ne 15191

Nga Shqiperia, mesazhi kushton 100 leke + TVSH. Nga Kosova, 80 cent + TVSH.

KUSH NOMINOI KE?

QETSORI: ADI, ELTONI
ARJONI: ADI, ARI
BJORDI: QETSORI, ARJONI
ARI: ARJONI, JUNA
ELTONI: ADELA, ARI
MIMOZA: JUNA, ARJONI
ADI: QETSORI, ARJONI
JUNA: QETSORI, ADELA
ANJEZA: MIMOZA, ARI
ADELA: JUNA, ARJONI

RENDITJA PERFUNDIMTARE

ARJONI (5)
ARI(3)
JUNA (3)
QETSORI (3)
ADELA (2)
ADI (2)
ELTONI (1)
MIMOZA (1)

- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Saturday, 4 April 2009

Big Brother Albania 2: Junida Kule Profil!

Junida Kule Big Brother Albania 2
/photo top channel/

BIG BROTHER ALBANIA 2, JUNIDA KULE PROFIL

Juna eshte banore e re qe hyn ne Big Brother Albania 2 ne Diten 57

Mosha :30 vjec
Vendlindja: Tirane
Vendbanimi: Gjermani
Gjendja civile: Beqare
Profesioni: Perkthyese, mesuese e gjuhes angleze. Pergatitje dhe perkthime materialesh radiofonike etj.
Hobi: Shoqeria, muzika ( ne llojin argetues ), udhetimet, gjuhet e huaja, psikologjia.

Perse hyn ne BB: Eshte nje loje sfiduese dhe nje mundesi qe i jepet cdo personi per te njohur kapacitetet dhe kufijt e tij ne lidhje me veten dhe te tjeret. Kjo eshte loja qe me pelqen te luaj.

Karakteristikat: E forte menderisht, e sinqerte, shume tolerante ndaj mentaliteteve te huaja. Korrekte me veten dhe njerezit, perpiqet te jete e perpikte. Simpatizon njerezit qe qeshin per veten e tyre. Ben jete aktive me te papritura. Do te jetoje sekondin dhe minutin deri ne detaj sikur te ishte i fundit.
- - - - - - - - - - - - - - - -
http://albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online