All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Klan Kosova. Show all posts
Showing posts with label Klan Kosova. Show all posts

Sunday, 5 February 2012

Leonora Jakupi fton ne nje debat publik Adelina Ismajlin (Video)

Lajmi që këngëtarja Leonora Jakupi e kishte thënë një vit më parë, kur ishte e ftuar në “Top Kosova Radio” se do të ketë një duet me Ermal Fejzullahun e ka hedhur poshtë sërisht në “Prive” në Klan Kosova, duke thënë se ky lajm qarkullon ka një vit. Leonora për duetin ka thënë se nuk kanë gjetur një këngë të përshtatshme dhe për këtë nuk është bërë.

Këngëtarja nuk ka lënë anash edhe faktin për facebookun dhe keqpërdorimin në emrin e saj. Jakupi ka treguar se nuk ka të dashur, por që është në hulumtim të tij, këto që ka kohë që i thotë nëper intervista. Ndërsa artistja në lidhje me intervistën që ditë më parë ka dhënë kundërshtarja e saj Adelina Ismajli në KTV, ka thëne se nuk merret me njërëz që kanë probleme me veten, ndërsa e ka ftuar ballë për ballë në një debat publik Adelina Ismajlin, duke shtuar se nëse ka fakte qe te perballet./Albavipnews/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Leonora invites Adelina in a public debate

The news that singer Leonora had said a year ago when she was invited to the "Top Kosovo Radio" that there will be a duet with Ermal again rejected in "Prive" in the Klan Kosovo, saying the news is being circulated for a year. Leonora for the duo said they have not found a suitable song and has not been done.

The singer has not neglected the fact of abuse in Facebook on her name. Singer has shown that there is no love, but that she is in search, such that as being said for some time in interviews. While the artist in connection with the interview that first day gave her opponent Adelina KTV, said she did not deal with people who have problems with themselves, and has invited her ina  head to head public debate if there is evidence./Albavipnews/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online