All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Klani Shqiptar. Show all posts
Showing posts with label Klani Shqiptar. Show all posts

Thursday, 23 August 2012

Klani Shqiptar, rikthehet pas 2 vite pauze...

Ribashkohet Klani Shqiptar

Pas 2 viteve pauze, rikthehet se funksionuari serish rep grupi kosovar ‘Klani Shqiptar’. Njeri nga anetaret e ketij grupi Eki nuk ishte ndalur se punuari me muzike dhe ka lansuar ne treg disa kenge te reja. Se fundi ai realizoi kengen “S’dua tjeter” ne duet me Nexhat Osmanin. Nderkaq anetari tjeter Albert Zekaj kishte pasur probleme personale dhe eshte detyruar ta nderprese kengen per dy vite. Tani rep grupi “Klani Shqiptare” do te rikthehet me nje kenge te re, e cila bene fjale per jeten reale qe ndodhe tek ata te dy. “Do te rikthehemi pas dy vite ndarje.

Tani u ribashkuam dhe nuk do ti mungojme adhuruesve tane”, ka thene Eki per “Zeri”. Sipas Ekit kenga do te lansohet bashke me videoklip i cili do te jete nje klip me stil gangsteresh ku teksti do e kete tematiken e jetes reale qe e bejne te dy anetaret e ketij grupi./zeri/

Tuesday, 23 February 2010

Klani Shqiptar dhe DJ Blunt Me Projekt Te Ri!

Klani Shqiptar & DJ Blunt
/photo public domain/

“KLANI SHQIPTAR” NE BASHKEPUNIM ME DJ BLUNT SJELLIN PROJEKTIN E RI
Kenge per vetveten

“Kenga Heyy” ka te beje me jeten tone reale, pasi tregon se cka po ndodh me “Klanin Shqiptar” apo miqte qe ndodhen ne mesin tone”, thote Eki

Tani edhe nje bashkepunim i ri ndermjet rep grupit kosovar “Klani Shqiptar” dhe Dj Blunt. Ata kane realizuar nje kenge se bashku, per te cilen thone se jane munduar qe te dale sa me e suksesshme. “Kenga “Heyy” ka filluar t’i befasoje edhe vete realizatoret e kesaj kenge, neve si “Klan Shqiptar” dhe Dj Bluntin, ngase kerkesa eshte bere shume e madhe per kete kenge, e cila ka dale para disa diteve ne treg dhe eshte shume e kerkuar nga adhuruesit tane”, shprehet Zeke Blakaj- Eki nga “Klani Shqiptar” per “Kosova Sot”. Kjo kenge, sipas tyre, do te kete edhe videoklipin, pergatitjen e te cilit do ta nisin shume shpejt. “Per ne eshte e rendesishme qe kete kenge ta realizojme bashke me videoklip, pasi ka dale shume profesionalisht, duke i perfshire te gjitha detajet deri ne finalizimin e saj”, shton Eki. Sipas “Klanit Shqiptar”, kenga “Heyy” trajton jeten e perditshmerise qe ndodh tek ky grup, duke perfshire edhe miqte e tyre. “Kenga Heyy” ka te beje me jeten reale tonen, ku e tregon se cka ndodh me “Klanin Shqiptar” apo miqte qe ndodhen ne mesin tone”, shton Eki. Ky grup eshte ne pergatitje te albumit dhe sapo te perfundoje te gjithe kenget do ta lansojne ne treg. “Pasi kemi krijuar shtate kenge, jemi ne perfundimin edhe te tri kengeve, te cilat do t’ia bashkojme albumit tone, i cili do te jete kete vere ne treg”, perfundon Eki. /k.bajrami/kosova sot/23.02.2010/

Degjo kengen Klani Shqiptar & DJ Blunt - "Heyy"

- - - - - - - - - - - - - - - -
albavipnews.blogspot.com
- - - - - - - - - - - - - - - -

[[ translation by google:

"Klani Shqiptar" IN COOPERATION WITH DJ BLUNT bring new project
Song for themselves

"Heyy song" deals with our real life, as showing that what is happening with the "Klanin Shqiptar" or friends who are in our midst, "said Eki

Now even a new collaboration between the rep group Kosovar "Albanian clan" and dj Blunt. They have carried out a song together, which say they are trying to emerge as successful. "Kenga" Heyy "has begun to surprise even himself realizatoret of this song, we as" Albanian Klan "and Dj Bluntin, because the request is made too large for this song, which has emerged the past few days on the market and is Requested by many of our fans, "said Zeke Blakaj-Eki by" Albanian clan "for the" Kosova Sot ". This song, according to them, will have the video clip, whose preparation will begin soon. "It is important to realize that this song together with video, has emerged as more professionally, including all the details until its finalization," adds Eki. According to Albanian Clan ", song" Heyy "deals with everyday life that happens to this group, including their friends. "Heyy song" deals with our real life, where the shows that what happens with "Zemun Albanian" or friends who are in our midst, "adds Eki. This group album is in preparation and once completed all songs will lansojne market. "Once we have created seven songs, we are also the conclusion of three songs, which will joining our album, which will be in the market this summer," Eki ends.
]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online