All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Klaudia BB5. Show all posts
Showing posts with label Klaudia BB5. Show all posts

Sunday, 27 May 2012

Banoret e “Big Brother 5” harbohen pas spektaklit final

Nuk kanë qenë të gjithë në after party që u organizua pas natës finale të ‘Big Brother Albania 5’. Por ata që kanë qenë e kanë “djegur” diskon ‘Saint Tropes” në Tiranë.

Ishin edhe disa nga finalistët, nuk mungoi Arbri, Liami, Genta, Anila, Vlashi, Graciano, Lorena, Klaudia, Gerta etj. Por si duket Ermali dhe Franceska nuk ishin, apo të paktën syri ynë në këto foto nuk na i zuri. Megjithastë ata që ishin janë harbuar fare duke hypur edhe sipas në banak e duke kërcyer./Albavipnews/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Residents of "Big Brother 5" running wild after the final spectacle

There have been all After parties that took place after the final night of 'Big Brother 5'. But those who have been "burned" disco "Saint Tropes" in Tirana. There were also some of the finalists, not missing Arbri, Liami, Genta, Anila, Vlashi, Graciano, Lorena, Claudia, Gerta etc.. But it seems Ermali and Francis were not, or at least our eyes in these pictures took us there. Megjithastë those who are enraged at being dun even under the counter and jumping. / Albavipnews /

Wednesday, 18 April 2012

Meti dhe Klaudja, ne Prishtine se bashku

Megjithëse ai nuk arriti të qëndrojë më në shtëpinë më të famshme në Shqipëri “Big Brother 5”, ai është kthyer dhe është pritur mirë nga shoqëria e tij më e ngushtë.

E kemi fjalën për Metin, i cili është kthyer të martën në Prishtinë, ndërsa çfarë mësuam ne, ishte se ai ka qenë i shoqëruar me vajzën tjetër të këtij reality-shou- Klaudja.

Ata kanë thënë se janë vetëm shokë që i bashkoi ky program televiziv, urojmë kështu derisa të mësojnë ndonjë të vërtetë tjetër, pas historisë të çuditshme të “Laurës” të modelit nga Prishtina. Takimi i parë që Meti ka pasur ka qenë siç e shihni edhe në këtë foto me miqtë e tij nga bota e modës./Maksim GJokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Meti and Claudia, along Pristina

Although he failed to stay at home to Albania's most famous "Big Brother 5", he is back and is well received by his society more closely. We're talking about Metin, who is back on Tuesday in Pristina, and what we learned was that he was accompanied by another daughter of this reality-show-Claudia.

Wednesday, 4 April 2012

Klaudia e “BB5” ishte konkurrente e forte apo e dobet?

Dukej sikur ishte një konkurrente e fortë, por vendimi i saj u komentua si shumë i dobët, kur ajo vendosi të dilte jashtë shtëpisë. Klaudia, ish-banorja e “Big Brother Albania 5” nuk është komentuar dhe pritur mirë nga shumë fansa dhe as nga vetë njerëzit, që merren me produksionin e këtij spektakli.

Në fakt, pothuajse në të gjitha intervistat Klaudia tregoi se kishte kaluar në stres, madje ajo përmendi shpesh herë edhe mungesën e cigareve.

Megjithëse, në një sondazh zhvilluar në portal se cila nga konkurrentët i mungon shtëpisë, me shaka apo me të vërtetë, emri i saj përmendet, kur dikush kishte shkruar me fantazi e tij “tani po e shikoj BB5 pasi deri më dje veshët më ishin shurdhuar nga ulërimat e Klaudias”./Maksim GJokaj/Kosova Sot/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Claudia's "Bb5" was competing strong or weak?

Seemed to be a strong competitor, but its decision was commented as being very poor, when she decided to leave the house. Claudia, a former resident of "Big Brother 5" is not commented and well received by many fans and even by the people themselves involved in the production of this spectacle.

 In fact, almost all Claudia interviews showed that the stress had passed, even it is often cited lack of cigarettes. Although, in a poll conducted in which the competitors portal that lacks the house, with jokes or really, her name, when someone had written his fantasy "now I see it as up to yesterday Bb5 ears were shurdhuar by the shrieks of Klaudias "./Maxim Gjokaj/Kosova Sot/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online