All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Klejdi Lupa. Show all posts
Showing posts with label Klejdi Lupa. Show all posts

Thursday, 5 January 2012

Klejdi dhe Dafina kryesojnë Top Balkanika Tv

Një tjetër lajm i mirë për muzikën dhe artistët shqiptarë. Ata kryesojnë në kanalet muzkore ballkanike me këngët e tyre. "Deep Inside" e Claydee apo Klejdi Lupa kryeson në vendin e parë në këtë klasifikim, ndërsa kënga "Supernova" e Dafina Zeqirit është në vendin e dytë.

Ky votim shihet në bazë të pëlqimeve në kanalin mzukor ballkanaik “Balkanika TV”. Urime dy artistëvë shqiptarë, ndërsa më pas kanë lënë arstitët më me zë ballkanas./albaniac/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Dafina Klejdi and TV TopBalkanika top

Another good news for music and Albanian artists. They lead in Balkan muzkore channels with their songs. "Deep Inside" the Lupan Klejdi Claydee or leads in the first place in the ranking, while the song "Supernova" and Dafina is in second place.

The vote is seen in the channel under mzukor ballkanaik Consents "Balkanika TV". Congratulations both Albanian artists, and then left on voice arstitët ballkanas. / albaniac /

- - - - - - - - - - - - - - - -

Monday, 2 January 2012

Klejdi (Claydee) Lupa më i miri i diskove greke

Faqja greke Tralala.gr ka publikuar listën e dhjetë këngëve më të mira dance në Greqi bazuar në shikueshmërinë dhe numrin e vizitorëv në rrjetet shoqërore në internet.

Në këtë listë shqiptari Klejdi Lupa prezantohet me tre këngë " Player" nën emrin e Beatkraft (vendi i nëntë),"Tonight" në një bashkëpunim me Playmen dhe Tamta (vendi i tretë) si dhe "Call Me" në një bashkëpunim me Dimension X e cila renditet në vendin e dytë. Suksese Klejdi!/albaniac.al/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Klejdi (Claydee) Lupan discos Best of Greek

Greek Home Tralala.gr has published the list of ten best dance songs in Greece based on viewership and visitors number of social networks on the Internet.

The list Albanian Lupan Klejdi presented with three songs, "Player" under the name of Beatkraft (ninth), "Tonight" in a collaboration with Playmen and Tamta (third place) and "Call Me" in a collaboration with Dimension X which ranks in second place. Klejdi success!/Albaniac.al/

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online